• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
tabikde giymesen olur nilayvım.benmde bindallıya çok büyük hevesliğim var.bizim adetlerde bindallı giyilmiyo.kınadada gelinlik giyiliyo.ama ben bindallıda giycem.

tabikde giymesen olur nilayvım.benmde bindallıya çok büyük hevesliğim var.bizim adetlerde bindallı giyilmiyo.kınadada gelinlik giyiliyo.ama ben bindallıda giycem.

Bizde de aynen öylee ama bende giymeyii çok istiyorumm. Öncee normal kırmızı bir abiye sonraa kına yakılcakken bindallı düşünüyorumm:16:

Kizlar sorumu burda da tekrar sorayim :))

Ben ni$an bohcasi icin cüzden ve kemer aldim ama türkiye de ki gibi özel kutu icinde yoktu burda. Türkiyeden cüzdan ve kemer icin öyle 'kutu yada sandik' aliniyormu?

Birde ben kozmetik ürünleri (sampuandi, deodorantti, dis fircasiydi vs) erkek kozmetik cantasinin icine koydum. O sekilde de verebilirmiyim? Yoksa burada ki albümlerde gördügüm gibi sandigin icinde mi olmasi gerekiyor? :44:

Kizlar sorumu burda da tekrar sorayim :))

Ben ni$an bohcasi icin cüzden ve kemer aldim ama türkiye de ki gibi özel kutu icinde yoktu burda. Türkiyeden cüzdan ve kemer icin öyle 'kutu yada sandik' aliniyormu?

Birde ben kozmetik ürünleri (sampuandi, deodorantti, dis fircasiydi vs) erkek kozmetik cantasinin icine koydum. O sekilde de verebilirmiyim? Yoksa burada ki albümlerde gördügüm gibi sandigin icinde mi olmasi gerekiyor? :44:

Öylemi dersiniz kizlar? Biraz korkuyorum cünkü 'türkiye standartlarina' uygun bir bohca olmaz ve begenilmez diye :)

Canım ben çeyiz topiğime yazdığın yoruma cvp verdim, tekrar buraya yazmıyım.

bal_böcügü cevabin icin cok tesekkür ederim.

Kemer ve cüzdan icin uygun bi kutu bulmaya calisicam. Kozmetik cantasina gelince internette resim aramaya calistim. Ama benim aldigimi bulamadim. Benzer fotolar buldum.

Form olarak suna benziyor kizlar:

Tek sürgülü. Icinde kenarlarinda da bisey koymaya yeri var.

51F9rTm2y9L._AA300_.jpg

Rengi ise suna benziyor kizlar:

Ama siyahli degil gri renginde. Ve parlayan yada kaygan bir mal degil.

41KxuVNziiL._SS500_.jpg

Umarim nasil bisey oldugunu hayal edebiliyosunuzdur :)

Ilerleyen günlerde belki fotografini cekip ekleme sansim da olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
bal_böcügü cevabin icin cok tesekkür ederim.

Kemer ve cüzdan icin uygun bi kutu bulmaya calisicam. Kozmetik cantasina gelince internette resim aramaya calistim. Ama benim aldigimi bulamadim. Benzer fotolar buldum.

Form olarak suna benziyor kizlar:

Tek sürgülü. Icinde kenarlarinda da bisey koymaya yeri var.

51F9rTm2y9L._AA300_.jpg

Rengi ise suna benziyor kizlar:

Ama siyahli degil gri renginde. Ve parlayan yada kaygan bir mal degil.

41KxuVNziiL._SS500_.jpg

Umarim nasil bisey oldugunu hayal edebiliyosunuzdur :)

Ilerleyen günlerde belki fotografini cekip ekleme sansim da olur.

Canım benim aldığımda buna benziyor, düz lacivertt ama aldıklarının hepsi bunun içine sığarsaa kurdaleyle süsleyebilirsin yinee
benim alcaklarımın bunlara sıoğamz ben sepette vermeyi düşünüyorum.

Canım benim aldığımda buna benziyor, düz lacivertt ama aldıklarının hepsi bunun içine sığarsaa kurdaleyle süsleyebilirsin yinee
benim alcaklarımın bunlara sıoğamz ben sepette vermeyi düşünüyorum.

Benim aldiklarim sigdi canim. Parfüm setim eksik bi tek, ama onu türkiyeden alicam. Tras makinesini de braundan aldim ve onunda kendine has kutusu var. O zaman ben kurdaleyle süsleyeyim. Ama türkiyeye gidince bi bakarim eger güzel bi sepet bulabilirsem sepet alir onun icine koyarim. Daha $ik durur dimi? Cantayida ona veririm kendisi kullanir.

Back