- Konu Sahibi bal_bocegi
-
Benim aldiklarim sigdi canim. Parfüm setim eksik bi tek, ama onu türkiyeden alicam. Tras makinesini de braundan aldim ve onunda kendine has kutusu var. O zaman ben kurdaleyle süsleyeyim. Ama türkiyeye gidince bi bakarim eger güzel bi sepet bulabilirsem sepet alir onun icine koyarim. Daha $ik durur dimi? Cantayida ona veririm kendisi kullanir.
Evet canım bulursan öyle yap ama bulamazsanda öyle çanta içinde de bence çok hoş olacaktırrr
Kemer ve cüzdanıı tülee sarıpp üstünee kurdalelerlee daha şık bir görüntü verebilirsinn
evet senin aldığın gümüş rengi kareli kumaş gibi kumaşa gayet şık olabilir.benimde aklıma geldi aslında ama uygun olur mu olmaz mı bilemedim
benim yanımda daha önce hiç bohça hazırlanmadı o yüzden ne nasıl olur hiç bilmiyorum bi de ben her şeyim çok güzel olsun istiyorum her genç kız gibi..yani erkek tarafı bohçamı açtığında bunu mu yapmış demesin. şu senin aldığın osanlı tuğraları varya onlardan bende alacağımm ama dayımın kızı yapmıştı nazar boncuklu süslü olanlarından bohçaya koyduğu her şeyin üstüne onlardan kondurmuştu çok da güzel olmuştu onun gibi bir şey düşünüyorum sen galiba mendiller için aldın o tuğraları
bende geldim yemeğimi yedim işlerimi bitirdimm :)
AYNEN BENDE CANİKOOMMufacık tefeciklerim kaldı onlarıda burdan boşluk buldukça yapıyorum
dip not: değerimi bilin işten vakit buldukça buraya girenlerden değil,burda vakit buldukça iş yapanlardanım
Bende kısmetse 2012 geliniyimmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?