• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bal_bocegi düzelttigin icin tesekkür ederim :)

Kizlar yeni oldugum icin hem kendimi tanitayim hem sizleri kisaca taniyayim istiyorum.

Ben 23 yasindayim. Dogma büyüme Almanya da yasiyorum. Mayista yeni isime baslayacagim hayirlisiyla. Kendim icin daha cok muhafazakar biri oldugumu söyleyebilirim. Henüz kapali degilim ama kapanmayi cok istiyorum Allahin izniyle. Pa$amla gecen sene yaz'dan beri bir iliskimiz var. Uzaktan akrabayiz ama cocuklugumuzdan beri hic görüsmemistik. Kader kismet yillar sonra tekrar karsilastik. Ve a$k alevine tutusanlardan olduk. :69: Temmuz 2011 de ni$animiz, Temmuz 2012 de dügünümüz olacak insaAllah. Sevgini Haykir'da haykirisimi da yaptim :) http://www.kadinlarkulubu.com/sevgi...min-birincisi-cok-seviyorum.html#post18851259 Burada gercekten samimi ve güvenilir olan arkadasliklar kurabilmeyi ümit ediyorum. Araniza kabul ederisniz insaAllah.

:71: Melis

Son düzenleyen: Moderatör:
bal_bocegi düzelttigin icin tesekkür ederim :)

Kizlar yeni oldugum icin hem kendimi tanitayim hem sizleri kisaca taniyayim istiyorum.

Ben 23 yasindayim. Dogma büyüme Almanya da yasiyorum. Mayista yeni isime baslayacagim hayirlisiyla. Kendim icin daha cok muhafazakar biri oldugumu söyleyebilirim. Henüz kapali degilim ama kapanmayi cok istiyorum Allahin izniyle. Pa$amla gecen sene yaz'dan beri bir iliskimiz var. Uzaktan akrabayiz ama cocuklugumuzdan beri hic görüsmemistik. Kader kismet yillar sonra tekrar karsilastik. Ve a$k alevine tutusanlardan olduk. :69: Temmuz 2011 de ni$animiz, Temmuz 2012 de dügünümüz olacak insaAllah. Sevgini Haykir'da haykirisimi da yaptim :) http://www.kadinlarkulubu.com/sevgi...min-birincisi-cok-seviyorum.html#post18851259 Burada gercekten samimi ve güvenilir olan arkadasliklar kurabilmeyi ümit ediyorum. Araniza kabul ederisniz insaAllah.

:71: Melis

Aramıza hoşgeldin canım, inş herşeyy gönlünce olur, gönlünce sevdiğinle bir yuva kurarsınn. Allahım bu zamanı su gibi geçirsin inş..:16::16:

Canım bende 24 yaşındayım mayıs ortası sözüm var eylülde nişanım 2012 haziranda da nasip olursa düğünüm olucak. Umutlar böyle ama zaman güzel şeyler gösterir inş.:69:

ee herşeyy sizin içinn, bu kadar zahmetii sizee fikir olsun diyee çektimm :63:

sağol canımmm eline,emeğine sağlık.
allah sana gönlün kadar güzel bi hayat versin amiinnnn....
hepsine bayıldım yaaaa.gerçekten tepsin çok güzen.yapmaya kalksak bu kadar güzel yapamayız.sepetini kaça aldın canım.bi de o kuşlar ne çin ? :78:

sağol canımmm eline,emeğine sağlık.
allah sana gönlün kadar güzel bi hayat versin amiinnnn....
hepsine bayıldım yaaaa.gerçekten tepsin çok güzen.yapmaya kalksak bu kadar güzel yapamayız.sepetini kaça aldın canım.bi de o kuşlar ne çin ? :78:

Aminnnnnn
Ne demek cnm birbirimizee fikir olsunn.
İşte bende tepsiyi güya kendim yapıcaktımm bunları görünce bayıldım aldım, sepetide kendim yapıcaktım 15 tl sepette dedim değmez uğraşmaya alıymm. Kuşlarıı öylee süslemelerde kullanmak için aldım cnm, Kuşlarda 2 tlydi galiba cnm onları hepbirlikte almıştım. 2 tl diye hatırlıyorum.:82:

Son düzenleme:
Aminnnnnn
Ne demek cnm birbirimizee fikir olsunn.
İşte bende tepsiyi güya kendim yapıcaktımm bunları görünce bayıldım aldım, sepetide kendim yapıcaktım 15 tl sepette dedim değmez uğraşmaya alıymm. Kuşlarıı öylee süslemelerde kullanmak için aldım cnm, Kuşlarda 2 tlydi galiba cnm onları hepbirlikte almıştım. 2 tl diye hatırlıyorum.:82:

15 miiii :53: vallahi değmemş gerçektende uğraşmaya yaaa :52: hemde çok güzeller canım güle güle kullan.

15 miiii :53: vallahi değmemş gerçektende uğraşmaya yaaa :52: hemde çok güzeller canım güle güle kullan.

Evet cnm 15 ama oraya gittiğinizde hemen ilk gördüğünüz yerden almayın, aynı tepsiyi ilk gördüğümde 45 di seeptlerde o civardaydıı, sonra bi yere girdim 15 tll aldım sonra.. Canım harika şeyler varr herşeyi alasım gelmişti. Kendimi nişana sakladımm :1:

Aman allahım düşmana bile söylenmez bu söz ya:27: hemen bakıorum veee yorumumu yapıorum böceğimm:9:

Bekliyorumm balımm:71::1:

Back