- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.161
yaa kizlar, ben aslinda bastan beri su bird cage yani kus kafesi dedikleri duvaklardan istiyodum:
Eki Görüntüle 282898
Eki Görüntüle 282899
ama gittigim bi kac gelinlikci bana, istedigim modern ve siradisi gelinlik icin bu duvagin fazlaca romantik kaldigini soylediler. halbuki ben cok seviyorum( acaba onlari dinlemeyip istedigimi mi yapsam, yoksa vardir bi bildikleri diye tecrubelerine mi guvensem bilemedim :2:
Bnde duvagın geLinLikLe uyumLu oLmasından yanayım..Bence dinLe onLarı bi biLdikLeri vardır..Çünkü her geLinLiğe her duvak oLmuo..kimisine kısa yakışıo , kimisine uzun , kimisine danteLLi fLn..
yaa bi de guvenilir bi gelinlikci bulmak lazim tabi
sizin var mi bildiginiz, sadece fotograftan ya da tarifle guzel gelinlik dikebilen bi yer, istanbulda ?
Canım var biLdiğim bi yer ama bayağı bi pahaLı yaniii normaLden...Benim yengem stiList modaevi açtı kendine ben onunLa konuştum tam kafamdaki modeLi tarif etti bana..ortağı bi kadın var onunLada frekansım tuttu..anLadıLar beni yanii resim dahi göstermeden..Ben kına eLbisemide geLinLiğimide onLara yaptırıcam..
yaa kizlar, ben aslinda bastan beri su bird cage yani kus kafesi dedikleri duvaklardan istiyodum:
Eki Görüntüle 282898
Eki Görüntüle 282899
ama gittigim bi kac gelinlikci bana, istedigim modern ve siradisi gelinlik icin bu duvagin fazlaca romantik kaldigini soylediler. halbuki ben cok seviyorum( acaba onlari dinlemeyip istedigimi mi yapsam, yoksa vardir bi bildikleri diye tecrubelerine mi guvensem bilemedim :2:
ya evet bi de gercekten yakisip yakismama meselesi var, duz topuzun cok guzel durdugu hatunlar var, belki onlara da bukle yakismiyordur :26:
gemide yaparsan hayalin neeee cok merak ettimm :))
Ben bu duvaklardan kullandım nişanımdaa, resim çekimlerimde aksesuar olarak tabi çokta hoşş duruyorr.
Ama düğünde sürekli hoş olmayabilir cnm, resimlerde kullanırsın, yada alternatif yaratabilirsin. Uzun duvağı ilk danste kullanırsın sonra bunu tarasın. Yada nikahla düğün ayrı olcaksa nikahınta beyaz kıyafet giyceksen bunu kullanarak daha hoş görüntü yaratırsın.
Eki Görüntüle 283254
saçlarımı iki yandan ördürüp bu tacı takıcam ve mavi kuşa converse olucak tabi beni gören kaynanamın tepkisi ne olur bilinmez ahoyy ahoy tey tey:)::):)
Valla canım hç böle isteklerim yoktu aslında ne zaman normal gelinlik modelime straplez istyom diye laf söledi ogün bugündür daha sevmiyeceği nasıl gelinlik modeli varsa gösteriyom anne bunu diktiriyimmi dye: :) senmisin canım gelinlik modelime straplez dye kimse düğüne gelmez bizden diyen bakalım böylesine kaç kişi gelcek denemesi bedava:):)ahahahaha ben de kendimi çılgın gelin sanardım, benden beterler de varmış
Valla canım hç böle isteklerim yoktu aslında ne zaman normal gelinlik modelime straplez istyom diye laf söledi ogün bugündür daha sevmiyeceği nasıl gelinlik modeli varsa gösteriyom anne bunu diktiriyimmi dye: :) senmisin canım gelinlik modelime straplez dye kimse düğüne gelmez bizden diyen bakalım böylesine kaç kişi gelcek denemesi bedava:):)
ayy gerçekten mi yaa, fotoğrafın var mı eklesene, çok merak ettim nasıldın nişandaa
benim nikahım düğünde olacak. fotoğraflarda kullanmak güzel olurdu ama saç ona göre yapılacak şimdi, bu duvağı çıkar, diğerini tak olmaz sanırım, kuaförden çıkış o çıkış olacak. belki bu aksesuarla bir duvak kombinlenebilir, usta bi gelinlikçiyle konuşmak lazım.
bu arada lilacım, çok teşekkür ederim. tabi ki gidip konuşalım uygun bi zamanda, çok memnun olurum :)
ayy gerçekten mi yaa, fotoğrafın var mı eklesene, çok merak ettim nasıldın nişandaa
benim nikahım düğünde olacak. fotoğraflarda kullanmak güzel olurdu ama saç ona göre yapılacak şimdi, bu duvağı çıkar, diğerini tak olmaz sanırım, kuaförden çıkış o çıkış olacak. belki bu aksesuarla bir duvak kombinlenebilir, usta bi gelinlikçiyle konuşmak lazım.
bu arada lilacım, çok teşekkür ederim. tabi ki gidip konuşalım uygun bi zamanda, çok memnun olurum :)
Canım fotoları hanüz almadım, ama hoş oldu. Ayrıcaa takılması öyle zor bişi değildi ilk önce istemedim saçım bozulur dedim altı taraklıydı şipşakk taktılarr kaldıki saçımda başkaa taç vardı hiç gözükmedi alttan.
Ama tani senin düğünde duvağın olcak onu çıkarmak zor olurr onda şöyle bişi yapılırr fotoshopla yok ederlerr duvağını sen hiç merak etme
Canım ne demek sen müsait oLdugunda hbr ver yeter...
bak aslinda su tarz bi birdcage ile, normal bi tul duvak kombinlenip beraber kullanilabilir:
Eki Görüntüle 284014
ya dugun taaa temmuzda oldugu icin, 8 ay onceden gelinlige girismeyim, nisanlima yazik :)) allah omur verirse, mart gibi arastirmaya baslayip, nisan-mayis diktirmeye baslarim diye dusunuyorum.
Evet bu tarzın altına uzun duvak kullanırsın, sonraa çıkarırsın uzunu bunla kalırsın.
Tmm cnm hemen şimdi demedim zatenn
ayyy o gunler gelse de bi an once, tatli tatli telaslanarak arastirsak, denesek, giysek, cikarsak
:))o zamana kadar unutma ama beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?