• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
günaydın kızlar nasılsınız kimse ugramamış buralara yaaa.
benim nişanlıım gelcek bu aksam yola çıkıyo allahın izniyle bayramın ikinci gün aksamda geri döncek.
bu arada banyom,tuvaletim ve tuvaletimin önü yani lavabonun koyulacağı yer yapılmış evimizde.he balkonla mutfagın tabanıda yapılmış.ama resimleri atamıyorum mail yoluyla gönderdiler bana ondan mı acaba.neyse artık nişanlıma söylewrim baska bi formatta halleder onu.ama yerler siyah duvarlşar beyaz.beyazın arasına 2 yada 3 sıra siyah ve siyahın kenralarına bordür.muhteşem olmuş kızlar nişanlımın işyerindeki kızlar bayılmışlar eve gidip bakmışlar falan :))) bende çok begendim yerlerin siyah olması duvarları çok güzel göstermiş ve parıl parıl parlıyo çok içime sindi anlatamam.mutfağım açık akça olacagı için yer fayansını krem seçtim.balkonda aynı krem.karman çorman olmasın diye heryeri farklı istemedim.parkelerde lareks zaten açık renk krem gibi.
kapılarımızı beyaz seçtik banyo dolabı beyaz lake.wcnin önünde lavabo olcak onunda üstündeki aynanın kenarlarında küçücük dolap olcak.altındada olcak lavabom kare olcak $Kare_Lavabo_49779cbc3583b.webp işte bunun gibi ama aha genişi ve derin.altındaki dolapta aynı büyüklükte olcak gömme gibi durcak bu şekilde.o da beyaz lake olcak.öyle iştee :69:

günaydın kızlar nasılsınız kimse ugramamış buralara yaaa.
benim nişanlıım gelcek bu aksam yola çıkıyo allahın izniyle bayramın ikinci gün aksamda geri döncek.
bu arada banyom,tuvaletim ve tuvaletimin önü yani lavabonun koyulacağı yer yapılmış evimizde.he balkonla mutfagın tabanıda yapılmış.ama resimleri atamıyorum mail yoluyla gönderdiler bana ondan mı acaba.neyse artık nişanlıma söylewrim baska bi formatta halleder onu.ama yerler siyah duvarlşar beyaz.beyazın arasına 2 yada 3 sıra siyah ve siyahın kenralarına bordür.muhteşem olmuş kızlar nişanlımın işyerindeki kızlar bayılmışlar eve gidip bakmışlar falan :))) bende çok begendim yerlerin siyah olması duvarları çok güzel göstermiş ve parıl parıl parlıyo çok içime sindi anlatamam.mutfağım açık akça olacagı için yer fayansını krem seçtim.balkonda aynı krem.karman çorman olmasın diye heryeri farklı istemedim.parkelerde lareks zaten açık renk krem gibi.
kapılarımızı beyaz seçtik banyo dolabı beyaz lake.wcnin önünde lavabo olcak onunda üstündeki aynanın kenarlarında küçücük dolap olcak.altındada olcak lavabom kare olcak Eki Görüntüle 284609 işte bunun gibi ama aha genişi ve derin.altındaki dolapta aynı büyüklükte olcak gömme gibi durcak bu şekilde.o da beyaz lake olcak.öyle iştee :69:

hayirli olsun canim :) biraz canin sıkılmıstı ama bak her sey ne guzel olmus, icine sinmis masallah. kare lavabolari ben de cok seviyorum :) gule gule kullan.

Merhaba kızlar, iş yoğunluğundan yazamıyorum bu ara yazdıklarınızı okuyup kaçıyorum :1:
duvak konusunu ben hiç düşünmemiştim, gelinliğe uygun bişey verirler heralde diyodum kendi kendime ama böyle süslü arkadaşlarımın olması işe yarıcak inşllah :)
Merve anlattıklarını gözümde canlandırdım da çok güzel oluyor kız, temizlencek eşyalar yerleşcek şööyle karşıdan bakıcan aah ah :31: birde içine gidip yerleştin mi ooh değmesinler keyfine artık :16:

Merhaba kızlar, iş yoğunluğundan yazamıyorum bu ara yazdıklarınızı okuyup kaçıyorum :1:
duvak konusunu ben hiç düşünmemiştim, gelinliğe uygun bişey verirler heralde diyodum kendi kendime ama böyle süslü arkadaşlarımın olması işe yarıcak inşllah :)
Merve anlattıklarını gözümde canlandırdım da çok güzel oluyor kız, temizlencek eşyalar yerleşcek şööyle karşıdan bakıcan aah ah :31: birde içine gidip yerleştin mi ooh değmesinler keyfine artık :16:

ahaha evet yaa, birbirimizden ogrenicemiz ya da birbirimizin aklina dusurecegimiz cok detay var gibi geliyo bana da :))

evin icine yerlestikten sonra agiz tadi versin allahim, esya o bu nasilsa yapilir, bugun olmazsa yarin olur, muhim olan o evin icinden mutlu-huzurlu olmak. allahim nasip etsin :)

SeLam KızLarr

Mervemm güLe güLe oturmayı nasip etsin aLLahım sana güzeL oLuo herşeyinn (:

Bu arada buLuşma oLayını ayarLamaya çaLışıoruz kızLar merve - pinklove ve ben şimdiLik kesin geLicekLer arasındayız baska geLicek oLan varmıı???

KızLarrr biLiorum kimse yoktur bayram teLaşında herkes ama çok heycanLı oLdugum ıcın bekLeyemedim sabahı =)

Bugun Kadıköyde 4-5 tane geLinLikçiye baktık yakLaşık 10 tane fLn geLinLik denedim.Çok akLım karışmasın diye de daha fazLa bakmadım..Çünkü her giydiğim daha güzeL geLmeye başLadı...ve kafamdaki düz prenses geLinLik modeLi tamameeen yaLaaan oLduuu (: AnLadım kii netten foto bakmayLa fLn oLmuo bu iş..gidip yerinde giyip görmek Lazım üzerinde..Fotodan ya da askıda görüp hiç tarzım deiL dediğim geLinLikLer üzerimde süper durdu ve akLımı çeLdii..Son oLarak bir de Fatihe bakıcam...Ve sanırımm diktirmek yerine hazır geLinLikLerden tercih edicem...Çünkü dikiLdiğinde aynısı oLmazsa butun emek boşa gider ve hayaLLerım yıkıLırr die düşünüorum :S:S GeLinLik giymekk süpermişş yaaa (: Girdiğim bütün geLinLikçiLer foto çekmenin yasak oLdugunu söyLediii =((( Ama bi yerdeee yaLvarr yakarrr foto çektiiiiiiiiiiimmm =)))) Bu geLinLik bu ay geLin dergisinde iLk defa yayınLanıcakmışşş...Bi tane de ödüLLü geLinLik giydimmm Fotoyu payLaşsam mı payLaşmasam mıı biLemıorummm :44: Şimdiden iyi bayramLarrr herkeseeee :16:

SeLam KızLarr

Mervemm güLe güLe oturmayı nasip etsin aLLahım sana güzeL oLuo herşeyinn (:

Bu arada buLuşma oLayını ayarLamaya çaLışıoruz kızLar merve - pinklove ve ben şimdiLik kesin geLicekLer arasındayız baska geLicek oLan varmıı???

beni sakın unutmaaa:1::1::1:
burdan belki yakalayamam ama facedn msj at canım:3:

Kıslarr günaydınn, geçmiş bayramınız mübarek olsunn,
Bayramıda bitirdik yinee iş başıı :18:
Lilamm yatakk odalarının 2. si çok hoşş taşlııolann herşeyy güzeldir bencee :30:
Kızlarlada buluşmuşsunuzz ohh ne güzell, nelerr kaynattınızz bakalımm :23:

Kıslarr günaydınn, geçmiş bayramınız mübarek olsunn,
Bayramıda bitirdik yinee iş başıı :18:
Lilamm yatakk odalarının 2. si çok hoşş taşlııolann herşeyy güzeldir bencee :30:
Kızlarlada buluşmuşsunuzz ohh ne güzell, nelerr kaynattınızz bakalımm :23:

Evet bende taşLı oLanı daha çok beğendim büyük ihtimaLLe onu aLıcam..NişanLımda beğendi o zaten siyah beyazdan baska renk istemio :1:

NeLer kaynatmadık kiiii :1: KocişLerii aiLeLeriii herkesii çekiştirdikkk :1: ÇeyizLerden fLn konuştuk eee burayı da unutmamak Lazımdıı :1: ÖLee yaniii böcüüğümmm =)

Merhaba kızlarr,
herkeslerin geçmiş bayramını kutluyorum.
Lilacım ikinci yatak odasını beğendim bende, daha sade ama şık hoş duruyo..
Dün muhabbet çok güzeldi ya, nişanlıları durumları şurdan burdan baya kaynattık valla :21:

Merhaba kızlarr,
herkeslerin geçmiş bayramını kutluyorum.
Lilacım ikinci yatak odasını beğendim bende, daha sade ama şık hoş duruyo..
Dün muhabbet çok güzeldi ya, nişanlıları durumları şurdan burdan baya kaynattık valla :21:

GüzeLdi yaa tekrarı oLsuuun mutLakaaa (:

Bu arada baLımmm yaa benim düğün tarihimi düzeLtir misin iLk sayfada müsait oLdugundaaa 20 Mayıs yazmışız ama 5 Mayıs oLucak..:16::16:

Kızlar iyi ki gelmişsinizzz :))

inş. bi dahakine merve de olur :)

lila bende 2.sini beğendim fiyatlarını nasıl peki??

bi c.tesi buluşup bende seni yatak odası bakmaya götürebilirim :)

Kızlar iyi ki gelmişsinizzz :))

inş. bi dahakine merve de olur :)

lila bende 2.sini beğendim fiyatlarını nasıl peki??

bi c.tesi buluşup bende seni yatak odası bakmaya götürebilirim :)

Tşk ederiz herşey için çok iyi ağırLadın vaLLa cnm...:16::16:

Birincisi 2.250 - ikincisi de 2.600 cnm ama tabii baza yatak fLn da ekLenince fiyat artıo..Ama ben herşeyimi ordan aLdım tanıdık var baya indirim yapıo..Bana bazaLı fLn 12 ay taksitLe bu fiyatLara vericek...

GideLim canımm oLuuurr...

Back