• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Lilam güzelmiş duvak modellerin bencede en alttaki güzell ama 1. sıradakide çok hoşşş, en alttaki modelee aynı resimdeki kız gibi önünee perçem tarzıu bişi yaparak hareketlendirmek güzel durur

Merhaba kızlar :3:

Ben de 2012 ocak ya da şubat ayında evleneceğim. Daha ortada hiçbişi yok, bakalım nasıl olacak :))

Geçmişe baktım, sizler baya bi yol almışsınız. Şimdiden herkese mutluluklar :16:

Lilam güzelmiş duvak modellerin bencede en alttaki güzell ama 1. sıradakide çok hoşşş, en alttaki modelee aynı resimdeki kız gibi önünee perçem tarzıu bişi yaparak hareketlendirmek güzel durur

Ben normaLde hep kahküLLü saç kuLLanıorum nişanLım bayıLıo herkes de yakıştırıo ama düğünüm için uzatmaya başLadım kahküLLerimi..şuan önLeri dudak hizzasında..diorum yine kestirsem mi düğünde kahküLLerimi bıraktırıp öLe topuz yaparım ama karasızım cok :44:

Gözümde canlanır gibi oldu güzel olmuşturr, ama renk olarak kızıl kahve, tonlarında bir renk geldi gözlerimee doğru tahminmi bilmiyorum :))
Bende topuz olarak dediğine yakın bişii kıvır kıvırr dağınıkk bir topuz istiyorum, daha genç ve sempatik şirin gösteriyorr. Gerçi yaşlı değiliz ama böylee çok sıkıı ciddi topuzlarıda sevmiyorum. Gardiyanları andırıyorr bana.

ahahha kesinlikle katiliyorum :)) zaten bana da hic yakismaz o tarz bi sac.. saclarim da kendinden acik kumral gibi, uclarinda karamel-sari balyajlar var canim :)

canım gelinlik üstünde bukle saçtansa düz bi topuz daha hoşuma gidiyo bence duvak uzun ve yine aynı şekilde olsa gayet güzel duruyo

ben de tam tersi, gelinlere o sade saclari bi yakistiramiyorum, gelin dedigin kokos olur, suslu olur gibi geliyo ama tabi bu benim kendi kokoslugumdan kaynaklaniyo :1:

Bnde böLe inek yaLamış gibi yapıştırıLmış tepeden sıkı topuzLarı hiç sevmiyorum yaa:1:

Birkaç duvak modeLi buLdum...En sondaki tarz çok hoşuma gidiyoo yaaa:16:

Eki Görüntüle 282488

bu gercekten de cok guzel ama ben hic oturmadan oynamayi planliyorum :27: tVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs zor olmaz mi ki boyle upuzuuun duvagin?

Ben normaLde hep kahküLLü saç kuLLanıorum nişanLım bayıLıo herkes de yakıştırıo ama düğünüm için uzatmaya başLadım kahküLLerimi..şuan önLeri dudak hizzasında..diorum yine kestirsem mi düğünde kahküLLerimi bıraktırıp öLe topuz yaparım ama karasızım cok :44:

kahkulu ben de cok severim, yuzum minicik, alnim da dar oldugu icin pek yakismiyo, yuzumu iyice kasik kadar birakiyo,. yakissa hic dusunmem kestiririm kahkul :) nisanlimda hic sevmiyo zaten, "kahkul sadece ridvan dilmen`e yakisiyo" diyo, sapsal :1:

Saçlarınızı açık bırakmak, ya da yarım şekilde dağınıkça toplamak hakkında ne düşünüyorsunuz? (Kıvırcık saçlar için)

KızLar bnm normaLde saçLarım bu renk ama biraz daha kısası kahKüLLü haLi böLe dümdüz ztn saçLarım..
$kahkullu-sac-modelleri-kesimleri12.webp

KahKüL kestirsem yine böLe bi modeL oLur mu sizce geLinLiğe..
$gülben ergen topuz.webp$070507_knightley_300X400.webp

Ya da kestirmeyip uzatsam böLe mi yapsam...
Eki Görüntüle 282556 Eki Görüntüle 282557

ben de tam tersi, gelinlere o sade saclari bi yakistiramiyorum, gelin dedigin kokos olur, suslu olur gibi geliyo ama tabi bu benim kendi kokoslugumdan kaynaklaniyo :1:

:) sanırım tarz meselesi canım ben nişanımda bukle yaptım saçlarım çok uzun o yüzden hoşuma gitmedi bide normaldede bana herkes düz bi topuzu yakıştırıyo ama öyle sımsıkı toplanmış değil bol ve tepeden baya kabartılmış bi topuz tabi ogün ne değişir bilmiyorum yinde hazirana kadar düğünü gemide yapma planımız var o kesinleşirse çok farklı bi hayalimiz var fotoları koyarım mutlka.

:) sanırım tarz meselesi canım ben nişanımda bukle yaptım saçlarım çok uzun o yüzden hoşuma gitmedi bide normaldede bana herkes düz bi topuzu yakıştırıyo ama öyle sımsıkı toplanmış değil bol ve tepeden baya kabartılmış bi topuz tabi ogün ne değişir bilmiyorum yinde hazirana kadar düğünü gemide yapma planımız var o kesinleşirse çok farklı bi hayalimiz var fotoları koyarım mutlka.

ya evet bi de gercekten yakisip yakismama meselesi var, duz topuzun cok guzel durdugu hatunlar var, belki onlara da bukle yakismiyordur :26:

gemide yaparsan hayalin neeee cok merak ettimm :))

benim oyum kahkulluden yana, cok ama cok zarif, cok guzel gorunuyo :)

NişanLıma gösterdim akşam resimLeri..o da kahküLLü oLanLarı beğendi kesinLikLe böyLe yaptır dio..
Evet yakışma meseLesi..bana aLnı açık tepeden topLanmış sıkı topuz yakışmadıgı için bu tarza yöneLdim..Ben normaLdede kısa kahküL kuLLanıorum ztn..

NişanLıma gösterdim akşam resimLeri..o da kahküLLü oLanLarı beğendi kesinLikLe böyLe yaptır dio..
Evet yakışma meseLesi..bana aLnı açık tepeden topLanmış sıkı topuz yakışmadıgı için bu tarza yöneLdim..Ben normaLdede kısa kahküL kuLLanıorum ztn..

guzel secim bence, cok asil. madem normalde de sana yakisan bi tarz, kesinlikle bunu kullanmalisin, cok hos :)

ay bu arada ruyamda dugunumu gordum, cok komikti :)
taki merasimi kismini gordum, bi suru insan hicbi sey takmiyo,birisi 10bin tl takiyo falan:))) bi de nisanlim ceyrek altin hastasi, cok seviyo nedense :) bi suru ceyrek altinimiz olcak ne guzel falan der hep :) ruyamda bi tane bile ceyrek takilmiyodu, zavalli sevgilim :1:

surekli, esyalari takilar+biriktirdigimiz paralarla almayi planliyoruz da, bu aralar da esya bakiyorum, o yuzden bilincaltima yerlesti galiba bu taki isi :)))

günaydın kızlarrr neler kaçırmışım öyle yaaa :25: vin üstüne çatı yaptırıyoruz ustalar çalışıyo yogunlugumuz var anlicanız :25: giremiyorum off çok üzüldüm sohbeti kaçırdıgım için.

kızlar günaydın çok güzel gelinlik ve duak modelleri paylaşılmış. Tecrübeli gelinlerden öğrendiğim bilgiye göre uzun duvak düğün gecesi çok zahmetli oluyormuş oynarken felan sürekli birileri yada kendin basıyorsun o yüzden kısa duvak tercih etmek daha avantajlı diye düşünüyorum.

ay bu arada ruyamda dugunumu gordum, cok komikti :)
taki merasimi kismini gordum, bi suru insan hicbi sey takmiyo,birisi 10bin tl takiyo falan:))) bi de nisanlim ceyrek altin hastasi, cok seviyo nedense :) bi suru ceyrek altinimiz olcak ne guzel falan der hep :) ruyamda bi tane bile ceyrek takilmiyodu, zavalli sevgilim :1:

surekli, esyalari takilar+biriktirdigimiz paralarla almayi planliyoruz da, bu aralar da esya bakiyorum, o yuzden bilincaltima yerlesti galiba bu taki isi :)))

Bnde bi ara sürekLi öyLe rüyaLar görüodum..Bu araLar sık oLarak görücez sanırım surekLı bunLarı düşündüğümüz için biLinçaLtımıza yerLeşio :1: İnşş Çoook Çooook paramız takımız oLurr hepimizinnn :1::1:

günaydın kızlarrr neler kaçırmışım öyle yaaa :25: vin üstüne çatı yaptırıyoruz ustalar çalışıyo yogunlugumuz var anlicanız :25: giremiyorum off çok üzüldüm sohbeti kaçırdıgım için.

KoLay geLsin cnmmm bitir de geL işLerini artık yaa =(

kızlar günaydın çok güzel gelinlik ve duak modelleri paylaşılmış. Tecrübeli gelinlerden öğrendiğim bilgiye göre uzun duvak düğün gecesi çok zahmetli oluyormuş oynarken felan sürekli birileri yada kendin basıyorsun o yüzden kısa duvak tercih etmek daha avantajlı diye düşünüyorum.

ben iki tane duvak yaptirmayi planliyorum, kisa olan sabit olacak, uzun olan nikah ve ilk danstan sonra cikarilacak. yoksa gercekten de zor yani onu pesinden suruklemek.

benim iki yakin arkadasimin basina gelen, biri duvagini daha fazla tasiyamayip, dugunun ortasinda cikardi, duvaksiz devam etti. digeri de yine duvagi tasiyamadi, ama duvaksiz olmak da istemedi, aldi eline makasi kesti duvagini kisacik :) deli :) o yuzden bence de onlem alinmali bu konuyla ilgili.

Günaydın kızlar.. duvak konusunda ben aradayım.... güpürlü duvak seçecekseniz kesinlikle kısa tercih edin yoksa zaten isteseniz istemeseniz de düşecek..kardeşim kısa duvak tercih etti ama gübürlüydü ona rağmen bir süre sonra yavaş yavaş salmaya başladı kendini o da dayanamayıp çıkardı :9: çok ağır oluyor ama daha hafif bir duvak tercih edilecekse uzun olabilir

Back