- Konu Sahibi bal_bocegi
- #5.141
Lilam güzelmiş duvak modellerin bencede en alttaki güzell ama 1. sıradakide çok hoşşş, en alttaki modelee aynı resimdeki kız gibi önünee perçem tarzıu bişi yaparak hareketlendirmek güzel durur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lilam güzelmiş duvak modellerin bencede en alttaki güzell ama 1. sıradakide çok hoşşş, en alttaki modelee aynı resimdeki kız gibi önünee perçem tarzıu bişi yaparak hareketlendirmek güzel durur
Merhaba kızlar
Ben de 2012 ocak ya da şubat ayında evleneceğim. Daha ortada hiçbişi yok, bakalım nasıl olacak :))
Geçmişe baktım, sizler baya bi yol almışsınız. Şimdiden herkese mutluluklar![]()
Gözümde canlanır gibi oldu güzel olmuşturr, ama renk olarak kızıl kahve, tonlarında bir renk geldi gözlerimee doğru tahminmi bilmiyorum :))
Bende topuz olarak dediğine yakın bişii kıvır kıvırr dağınıkk bir topuz istiyorum, daha genç ve sempatik şirin gösteriyorr. Gerçi yaşlı değiliz ama böylee çok sıkıı ciddi topuzlarıda sevmiyorum. Gardiyanları andırıyorr bana.
canım gelinlik üstünde bukle saçtansa düz bi topuz daha hoşuma gidiyo bence duvak uzun ve yine aynı şekilde olsa gayet güzel duruyo
Bnde böLe inek yaLamış gibi yapıştırıLmış tepeden sıkı topuzLarı hiç sevmiyorum yaa
Birkaç duvak modeLi buLdum...En sondaki tarz çok hoşuma gidiyoo yaaa
Eki Görüntüle 282488
Ben normaLde hep kahküLLü saç kuLLanıorum nişanLım bayıLıo herkes de yakıştırıo ama düğünüm için uzatmaya başLadım kahküLLerimi..şuan önLeri dudak hizzasında..diorum yine kestirsem mi düğünde kahküLLerimi bıraktırıp öLe topuz yaparım ama karasızım cok :44:
:) sanırım tarz meselesi canım ben nişanımda bukle yaptım saçlarım çok uzun o yüzden hoşuma gitmedi bide normaldede bana herkes düz bi topuzu yakıştırıyo ama öyle sımsıkı toplanmış değil bol ve tepeden baya kabartılmış bi topuz tabi ogün ne değişir bilmiyorum yinde hazirana kadar düğünü gemide yapma planımız var o kesinleşirse çok farklı bi hayalimiz var fotoları koyarım mutlka.
benim oyum kahkulluden yana, cok ama cok zarif, cok guzel gorunuyo :)
NişanLıma gösterdim akşam resimLeri..o da kahküLLü oLanLarı beğendi kesinLikLe böyLe yaptır dio..
Evet yakışma meseLesi..bana aLnı açık tepeden topLanmış sıkı topuz yakışmadıgı için bu tarza yöneLdim..Ben normaLdede kısa kahküL kuLLanıorum ztn..
günaydın kızlarrr neler kaçırmışım öyle yaaavin üstüne çatı yaptırıyoruz ustalar çalışıyo yogunlugumuz var anlicanız
giremiyorum off çok üzüldüm sohbeti kaçırdıgım için.
ay bu arada ruyamda dugunumu gordum, cok komikti :)
taki merasimi kismini gordum, bi suru insan hicbi sey takmiyo,birisi 10bin tl takiyo falan:))) bi de nisanlim ceyrek altin hastasi, cok seviyo nedense :) bi suru ceyrek altinimiz olcak ne guzel falan der hep :) ruyamda bi tane bile ceyrek takilmiyodu, zavalli sevgilim![]()
surekli, esyalari takilar+biriktirdigimiz paralarla almayi planliyoruz da, bu aralar da esya bakiyorum, o yuzden bilincaltima yerlesti galiba bu taki isi :)))
günaydın kızlarrr neler kaçırmışım öyle yaaavin üstüne çatı yaptırıyoruz ustalar çalışıyo yogunlugumuz var anlicanız
giremiyorum off çok üzüldüm sohbeti kaçırdıgım için.
kızlar günaydın çok güzel gelinlik ve duak modelleri paylaşılmış. Tecrübeli gelinlerden öğrendiğim bilgiye göre uzun duvak düğün gecesi çok zahmetli oluyormuş oynarken felan sürekli birileri yada kendin basıyorsun o yüzden kısa duvak tercih etmek daha avantajlı diye düşünüyorum.