2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

biz genede bakalım bi belki fikrin değişirr

Kızlar iyi ki gelmişsinizzz :))

inş. bi dahakine merve de olur :)

lila bende 2.sini beğendim fiyatlarını nasıl peki??

bi c.tesi buluşup bende seni yatak odası bakmaya götürebilirim :)

buranın şartLarı bize baya uyuyo ama BakaLım tabii ki cnm

Bizim oralarda 2600 dan daha uyguna bulabilirsin sanırım, ondan ısrar ediyo :)

Bizim oralarda 2600 dan daha uyguna bulabilirsin sanırım, ondan ısrar ediyo :)

Tabiii kiii buLurr bana o benii biLioo ondan ısrar edioo canım arkadaşımm

İstikbaLe baktık en ucuz yatak odası takımı 4 miLyardan başLıo ama yatağı bazası fLn ekLenince 5 küsüre çıkıo..
O yüzden burası cazip geLdi bize herşeyi içinde 2.600 uygun geLdi..Bi de bu fiyata 12 taksit yapıcak..Nakit aLmiicam ben çünkü..

selam kızlar nasılsınız.evet yaa gelemedim şans işte biaakine sizinle olmak için can atıyorum.inşallah bi aksilik çıkmaz yaaaa.
bugün annemi hastaneye götürdüm neyseki bişeyi çıkmadı düzenli kullandıgı bi ilacı bıraktıgı için rahatsızlanmış tyeniden ilaca basladı.

Geçmiş oLsun cnmm...

Günaydınnn kızçeLeeerr

Ay napimm yaa, sıkılıyomm havalarrr bozukk içimm kararıyooo, bayramda geçtii artık önümüzde beklediğimiz bişeydee yokk, yıl bitiyoo yaşlanıyoruzz falan filann :18:

Olsun kararsın kış gelsin yıl bitsin yenisi gelsin 2012 gelsin ooh oh sonrasını düşün bahar gelecek çiçekler açıcak, evler düzülecek düğün yapıcaz düğüünn

kızlar naber, nasıl geçti bayram?

ben önce manisaya gittim, nişanlımın ailesinin yanına. gayet güzel geçti. sonra nişanlımı da alıp ankaraya, kendi ailemin yanına gittim, o daha da güzeldi tabi :)) cumartesi en yakın arkadaşım evlendi, her şeyi çok ama çok güzeldi, allah mesut etsin. dün döndüm, bugün de işbaşı işte.

ev bakmaktan başım döndü yaa, şu ev işi aradan çıksaydı iyi olcaktı, rahat rahat eşya almaya başlayabilcektim.

siz neler yaptınız? lila, denediğin gelinliklerin fotolarını eklesene, çok merak ettim yaa :)

kızlar slm nasılsınız neler yapıosunuz... benı nısan heycanı sarmaya basladı alısverıslerımızı yapıyoruz yavas yavas.. bı ay kaldı ıcım ıcıme sıgmıyor

Ben bayramdan bişey anlamadım, biraz sorunlu geçti nişanlım tarafa gidemedim iki gün o geldi görüştük, kızdı haklı olarak ama napalım bidaki bayramlarda hep orda olucam telefi ederiz..
Lila yeni bi işe başlayacaktı onun için giremiyo sanırım ama ben gördüm eklemişti biyere çok güzel olmuş..
Bende c.tesi bi gelinlik denedim, foto da çektim ekliyim birazdan

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok neden kimse yazmıyo yaa noldu size huuuuuu
Valla ben bakıyom bakıyom kimse yazmamış bende daha yazmıyodum kendi kendime mi konuşcam napim

kızlar slm nasılsınız neler yapıosunuz... benı nısan heycanı sarmaya basladı alısverıslerımızı yapıyoruz yavas yavas.. bı ay kaldı ıcım ıcıme sıgmıyor
meraba cğdm, ben aynı iş ve kk da zaman geçiyorum ööle :) Senin nişanın olmamışmıydı daha :26:
Hadi bakalım çok güzel geçer inşallh..

Kızlar işte giydiğim gelinlik kafamı kestim
aslında omuzlarımı da kescektim de neyse
çok beyazım yaa düğünden önce biraz bronzlaşmam lazım ama nasıl
Bu gelinliğin üst kısmını beğenmedim işlemeleri çok fazla bana göre, ama eteğini bu tarz istiyorum..
Sizce nasıl olmuş :44:

Eklentiler

• $12112011058.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $12112011113.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…