2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
AnLadım cnm cok sağoL ben istanbuLdayım..bi araştırayım bakaLım..peki bişey daha sorucam düğün saLonu izin verir mi dışarıdan birinin geLip video ve foto çekmesine:44:

canim nerdeyse hicbi mekan izin vermiyor. bizim tuttugumuz mekana ben durumu izah ettim. bu bi hikaye fotograflamasi olacak ve nikanla ilk dans icinde olmali mutlaka dedim. sadece bizim nikahimizi ve ilk dansimizi cekip gidecek, bu sartla kabul ettiler. mekanin ayarladigi fotocu ve videocu da olacak, onlar geceyi cekecekler, benim fotografcim gitmis olacak zaten. yine de cogu mekan izin vermiyor girmelerine

Kızlarr slm nasılsınızz bakıymm, ne güzell gelinlikleerr paylaşılmışşş, bende tesadüff bir siteye bakarken bi tane kestim hemenn tarzımaa en yakınını bu geldi. Üzeri biraz daha çekici taşlı olursa tam benlik bişi olur.

Bu arada mska güzel bi konuya değinmişsin bencede resimciyle anlaşmak lazım çünkü dış çekimlerde vs. de çeken kişi sana göre program yapacağından başkası önce hareket etmiş olabiliyor. Bende nişan fotocumla konuşmuyştum düğün hikayesini 1500 civarına yaparız demişti. Gerçi ben hala kararsızım dış çekim istiyorum ama düğün hikayesi gereklimi değilmi bilmiyorum. Çünkü yanımda arkadaşlarım oluyor ve her halimi her Dakikamı çekiyorlarr. Tabi orginal çekim gibi olmaz sanırım karar vermem için daha çok zaman var:26:

canim normal dis cekimle, hikaye fotograflama arasinda cok fiyat farki var mi ki? bence ucuk bi fark yoksa ve butce ayirabilir durumdaysa insan, fotograf en guzel sekilde organize edilmeli, cunku o gunden geriye sadece fotograflar kalacak.. bi de ben kendim de fotograf cektigim icin, merakim oldugu icin sanirim, daha da hassas davraniyorum, en guzel sekilde olsun istiyorum, o yuzden her bir kare profesyonel cekilmeli bence.

peki sadece dis mekan cekimine ne kadar fiyat veriyolar acaba, bilen arastiran var mi? merak ettim :26:

bu arada paylastigin gelinlik gercekten de cok hos duruyo :)

Duvak olarakta bu tarz bişii çok hoş, gerçi ben bu sanatçıyı normalde de çok beğenirim geliliği tarzı çok hoş olmuştu lilaa el çiçeği ve bel kurdaleside çiçeğiyle aynı renk makyajının tonuda pembe lilaa uçuk renklerr hoşş.

Ben araştırdım biraz cnm, daha bu dış çekimlerr pek yaygın değilken bilee merakım vardı. Ama şimdi hemen hemen her fotocu yaptığından fiyatlar biraz düştü. Benim fotocum bana dış çekime 2011 500, 2012 için 750 fiyat verdi dediğim gibi düğün masalınada 1200-1500 civarı fiyat söyledi. Araştırdığım en uygun ve en kaliteli hizmeti veren yer ama çok yoğun çalıştıklarındann çok yavaşlarr. Halaa nişan resimlerimi almış değilimmm 2 olcak nerdeyseee

ay duvak benim bi turlu karar veremedigim bi mevzu.. gercekten ne istedigimi hic bilmiyorum. sadece ne istemedigimi bliyorum, o da topuz altina takilan duvaklar, var mi yok mu belli olmuyo onden bakinca, gelin dedigin duvagini gozumuze soksun bence :))) ay var mi baska duvak modeli olan elinde, belki fikir verir??

hmm, baya fark varmis yaa... dusunulebilir bu alternatif de tabi. canim madem o kadar yogunlar, simdiden yaptir rezervasyonunu, ya dugun gununde dolu olurlarsa??

resim konusunda sabret geç olsun temiz olsun onlar inan hakkını veriyor resmin pişman olmassın bende düğün fotomu orda çekineceğim inş.

Ben gelinlik kadar duvağada çok önem veriyorum, çünkü saçımın şeklini belirliycek, doğal olarakta görüntümün asıl sebebi olcak :))
Ben tepeden duvağı çok modern buluyorum ama öylee kafamda tam geri taranmış kabak gibi çıksında istemem, ön saçlarımda haif bir hareket olsun isterim yada onu örtücek başka bişi .
Alttan duvaktada hoş olanlar var, enseden değil ama enseyi bende kesinlikle istemem ama hafif kabarık bi topuzun hemen altına tepeden de hoş olabiliyor.

Canım bi kaç model ekledim bu konuda hiç bir araştırmam yok ama aşağı yukarı ne tarz istediğimi biliyorum. Misal burda ceyda düvenciyi çok beğenmiştim duvak tarzı çok hoşş yüzünü ön plana çıkarmışş, topuzunu saymaa daha hoş bişi olabilirdi. Ama işte bu tarz dada yüzün gözlerin makyajın ön planda oluyor güzel bir topuzlaa çok şık durabiliyor.

hmm, baya fark varmis yaa... dusunulebilir bu alternatif de tabi. canim madem o kadar yogunlar, simdiden yaptir rezervasyonunu, ya dugun gununde dolu olurlarsa??

Yarı yarıya fark var diyelim. Düğün yerimizi bi tutsaydık ona göre anlaşıcam, eğer restoran tarzı bir yer olursa onalrın fotocusu ayrı geliyo benim fotocuyla anlaşırım o sabahtan akaşama kadar çekerim dedi anlaşırız. Ama yok eğer öyle bir yer olmazsa sadece sabahtan yani kuaför evde bel bağlama töreni evden çıkıış dış çekim yani salona kadar olan kısmıı düşünüyorum.
Çünkü salon tarzı bir yer olursa salona adım attığından çıkana kadar her anını çekiyolar ve düğün sonunda istediğin resimleri basarak sana normal fotocununverdiği albüm gibi albüm yapıyolar. Benim işanımda öyle olmuştu ben bilmiyodum çok şaşırdım vee çok sevindimm Şuan en azından o var elimdee :))

resim konusunda sabret geç olsun temiz olsun onlar inan hakkını veriyor resmin pişman olmassın bende düğün fotomu orda çekineceğim inş.

Temiziş yapıyolar esmamdaa herkes soruyoo e bende bir an öncee elime almak istiyorum bakalım bu haftaa bi arıycam bayrama elimd eolsun bari giden gelene gösteririrm yaahuu

kızlar tekrar merhaba ben aşağıdaki saç ve gelinlik modelleri konusunda kararsızım sizce hangisi?

Eklentiler

• $24bp[1].webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $2011gelinlikmodelleri13[1].webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 61
  • $gelinlikler-2010-13[1].webp
    11 KB · Görüntüleme: 188
evet, tepeden duvagin da sacini tamamen kapatip modelini gostermeme gibi bi dezavantaji var. enseden duvak da kotu.. ay zor yaa hakkaten.

mesela benim saclarim kut, omuzlarima ancak degiyor, evlenirken de bu boyda olacak. daginik, kivir kivir ve hareketli bir topuz yapilabiliyor, nisanimda oyle yaptirdim, sacimin bir tarafini toplayip diger yanini birakti adam, uzun bi saci topuz yapmis gibi durdu ama boyle sıkı bi topuz degil, kabarik ve gosterisliydi, buklelerle yapti yani. yine oylebi sac yaptirabilirim ya da acik birakabilirim. bu durumda nasil bi duvak tercih etmeliyim acaba.. duvak konusunda cok bilgisizim coook

Gözümde canlanır gibi oldu güzel olmuşturr, ama renk olarak kızıl kahve, tonlarında bir renk geldi gözlerimee doğru tahminmi bilmiyorum :))
Bende topuz olarak dediğine yakın bişii kıvır kıvırr dağınıkk bir topuz istiyorum, daha genç ve sempatik şirin gösteriyorr. Gerçi yaşlı değiliz ama böylee çok sıkıı ciddi topuzlarıda sevmiyorum. Gardiyanları andırıyorr bana.

canım gelinlik üstünde bukle saçtansa düz bi topuz daha hoşuma gidiyo bence duvak uzun ve yine aynı şekilde olsa gayet güzel duruyo

Eklentiler

• $aylin_gelinlik-540-x-359.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 79

anLadım cnmm sağoL...

BaLımm güzeL bi modeL bu da peçete etek mi ne denio gaLiba..

kızlar tekrar merhaba ben aşağıdaki saç ve gelinlik modelleri konusunda kararsızım sizce hangisi?

2 ve 3 güzeL canım..

Mendil etek diye biliyorum ben canım, gerçi mendil peçete aynı kapıya çıkıyo
Aslında nişan elbisem için düşünüyodum diken kişi beyazda hoş oluyor renklide önermem demişti vazgeçmiştim içimde kaldıı. Sen ne dinliyosun yaa yaptırr nasıl durursa dursunn
Gelinlik içinde saten kabarık bişi düşünmüştüm şimdi gelinlikte bu tarz olsun idyorumm

Bnde böLe inek yaLamış gibi yapıştırıLmış tepeden sıkı topuzLarı hiç sevmiyorum yaa

Birkaç duvak modeLi buLdum...En sondaki tarz çok hoşuma gidiyoo yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…