- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.181
askoLsun unutmaam =) özeL msja baksana bi cnm =)
günaydın kızlar nasılsınız kimse ugramamış buralara yaaa.
benim nişanlıım gelcek bu aksam yola çıkıyo allahın izniyle bayramın ikinci gün aksamda geri döncek.
bu arada banyom,tuvaletim ve tuvaletimin önü yani lavabonun koyulacağı yer yapılmış evimizde.he balkonla mutfagın tabanıda yapılmış.ama resimleri atamıyorum mail yoluyla gönderdiler bana ondan mı acaba.neyse artık nişanlıma söylewrim baska bi formatta halleder onu.ama yerler siyah duvarlşar beyaz.beyazın arasına 2 yada 3 sıra siyah ve siyahın kenralarına bordür.muhteşem olmuş kızlar nişanlımın işyerindeki kızlar bayılmışlar eve gidip bakmışlar falan :))) bende çok begendim yerlerin siyah olması duvarları çok güzel göstermiş ve parıl parıl parlıyo çok içime sindi anlatamam.mutfağım açık akça olacagı için yer fayansını krem seçtim.balkonda aynı krem.karman çorman olmasın diye heryeri farklı istemedim.parkelerde lareks zaten açık renk krem gibi.
kapılarımızı beyaz seçtik banyo dolabı beyaz lake.wcnin önünde lavabo olcak onunda üstündeki aynanın kenarlarında küçücük dolap olcak.altındada olcak lavabom kare olcak Eki Görüntüle 284609 işte bunun gibi ama aha genişi ve derin.altındaki dolapta aynı büyüklükte olcak gömme gibi durcak bu şekilde.o da beyaz lake olcak.öyle iştee
Merhaba kızlar, iş yoğunluğundan yazamıyorum bu ara yazdıklarınızı okuyup kaçıyorum
duvak konusunu ben hiç düşünmemiştim, gelinliğe uygun bişey verirler heralde diyodum kendi kendime ama böyle süslü arkadaşlarımın olması işe yarıcak inşllah :)
Merve anlattıklarını gözümde canlandırdım da çok güzel oluyor kız, temizlencek eşyalar yerleşcek şööyle karşıdan bakıcan aah ahbirde içine gidip yerleştin mi ooh değmesinler keyfine artık
SeLam KızLarr
Mervemm güLe güLe oturmayı nasip etsin aLLahım sana güzeL oLuo herşeyinn
Bu arada buLuşma oLayını ayarLamaya çaLışıoruz kızLar merve - pinklove ve ben şimdiLik kesin geLicekLer arasındayız baska geLicek oLan varmıı???
beni sakın unutmaaa
burdan belki yakalayamam ama facedn msj at canım
Kıslarr günaydınn, geçmiş bayramınız mübarek olsunn,
Bayramıda bitirdik yinee iş başıı :18:
Lilamm yatakk odalarının 2. si çok hoşş taşlııolann herşeyy güzeldir bencee
Kızlarlada buluşmuşsunuzz ohh ne güzell, nelerr kaynattınızz bakalımm
Merhaba kızlarr,
herkeslerin geçmiş bayramını kutluyorum.
Lilacım ikinci yatak odasını beğendim bende, daha sade ama şık hoş duruyo..
Dün muhabbet çok güzeldi ya, nişanlıları durumları şurdan burdan baya kaynattık valla
Kızlar iyi ki gelmişsinizzz :))
inş. bi dahakine merve de olur :)
lila bende 2.sini beğendim fiyatlarını nasıl peki??
bi c.tesi buluşup bende seni yatak odası bakmaya götürebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?