- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.081
Cnm ben üst tarafı taşLı ışıLtıLı , aLtı da kabarık prenses modeLi dedikLeri geLinLikLerden istiorum...Şu tarz :
Eki Görüntüle 279994
Eki Görüntüle 279995
Eki Görüntüle 279996
Eki Görüntüle 279997
günaydın gelinciklerrrrrr.
bende bi örnek gösterim size Eki Görüntüle 280043
dekolte bölgesi böyle göğüs arasına kıvrımlı şekilde değil de düz düşünün.o güpür askılarıda biraz saha sık düşünün altı aynen öyle,hatta azcık daha hafif inik olabilir.ve kırık beyaz.
hayallerimdeki gelinlik tarzı 1 lilamın paylaştıgı (lilam kesinlikle vazgeçme bu modelden usb bozuldu gittiğim düğünde kuzenimin esi aynen öyle bişi giydi peri gibiydi)
2 bu iffetin gelinliği işte.
ayy gelinlik deyince bak nasil heyecanlandim :))
Ben siradisi bi gelin olmak istiyorum :) nisanimda da oyle yaptim, oyle kabarik pofur pofur, kirmizi bi nisanlik giymedim. beyaz bi mini elbise giydim, onu kisa arkasi upuzun tullerle cevrili bi super mini etegi vardi, cok da guzel olmustu :) gelinlikte de ilginc bi seyler yapmak istiyorum, o yuzden yirtmacli bi gelinlik giyicem, zaten hep hayalimdi. ustu ve etegi su tarz olcak, ama etegi bunun yirtmacli versiyonu tabi :)
Eki Görüntüle 280047
bu arada yirtmacli gelinlik nasil durur derseniz, o da asagi yukari soyle duruyo:
Eki Görüntüle 280048
altina kirmizi ayakkabilar giycemgelin cicegim kirmizi guller olucak ve kirmizi ojeler/kirmizi ruj surcem :) allah nasip eder insallah.
Prenses modeller benim de çok hoşuma gidiyor ama prenses model için boyun uzun olması gerekiyor bence.Benim boy 1,62.Zaten kısa prenses model daha da kısa gösterir diye düşünüyorum.
Günaydın kızlarr,
Saliha modeller çok hoş, ilk model özellikle harika, inşllh bulursun istediğin gibi..
Lilacm senin de modeller güzel gerçekten prenses gibi, bende bu tarz istiyorum ama eteğini parçalı tüllü düşünüyorum.
Merve o iffet gelinliğini bende beğeniyorum, aşşa yukarı onunki kadar bi kol istiyorum gelinliğime, straplez biraz fazla açık oluyo ailemde nişanlımda istemez bende giyemem heralde, en azından kolu var diyim
Miska süpersin, pek alışılmadık bişey zaten sende öyle istiyosun ama sanırım sen giydikten sonra alışık olmaya başlanır herkes özenir :)
Değişik fikirLeri sıradışı oLmayı bende çok seviorum ama geLin diince hep akLıma saf , masum , bembeyaz ama ÖLe çok dekoLteLi bi geLinLiği oLmayan , hafif makjay geLio akLıma
Zaten yarın nişantaşında geLinLik denemeye gidiorumm foto çekmeye izin vermeyebiLirLer ama fikirLerimi yazarım en azından[/FONT][/B]
ay ne biliyim, ben suslu puslu bi hatunum, masum gorunmeyi de pek sevmem zaten :))))) gelinlik dedigin beyaz, duvak beyaz, ayakkabi beyaz, oje beyaz, makyaj hafif.. o ne oyle hayalet gibi diye dusunuyorumcok sonuk geliyo bana o renksiz ve alisilagelmis kombinasyonlar. dusun artik ne kadar kokosum butun gelinler birbirinin ayni gibi, topuz sac, benzer makyaj, kabarik etekler. birbirinden ayrilmiyo ki gelinler :)) o yuzden degisik olmak istedim ama ilerde kafa yapim degisir de pisman olur muyum diye de dusunmeden edemedim
oo gerci benim iki dugunum olcak, biri nisanlimin ailesinin yasadigi sehirde olcak. ordakinde normal bi gelin olcam :)) iki turlu de icimde kalmamis olcak, iyi olcak yani :))
Gunaydın gelincikler,
Hayalımdeki modeli beğenmenize cok sevindim 3. resmi pelerine ornek olarak koydum belki begenen olabılır, ıkıncısı de arkadan pelerinin kurugu kapatmıyo olması merak edenler olabilir diye koydum, 1.de zaten begendiğim model cokdaha guzelini de gördüm ama izin almadan resmini koyamazdım o yuzden 1.gelinliğin üst kısmının daha işlemeli, altının biraz daha kaparık ve orta kısmından iki yana ayrılmıs altında yine işlemeler cıkan bi model benim istediğim tarz gelin başı da pelerinin kenarların dakı gibi taşlarla yapılsın istiyorum,
Miska kumar oynamak demiş gercekten oyle bende kumar oynuycam heralde, nişanlıma bi aıle dostları ben gelinliği hedie olarak dikerim demiş,görümceme göre cok güzel dikiyomus ama zevklerimiz simdiye kadar hiç uymadıgı ıcın korkuyorum sadece bayramdan sonra onları kırmamak ıcın gıdıp bakalım dıycem, eger diktikleri modelleri begenırsem tamam diycem, yoksa boyle bı rısk alamam sonra dıktı ayıp olur felan derler bılıyorum, ve gelinlikte sadecedikim değil kullanılan kumaş da cok onemlı fransız danteli ve şifon pelerin istiyorum mesela onlar gıdıp baska kumas alırlarsa yıne o gelınlık gıbı durmaz ayy su maddiyat gelinlikte bile istediğime engel oluyo inş. hersey guzel olur
bu arada sıradışı gelin mıska begendim düşünceni, bir de lilapause acık olsam bendde daha kabarık ve taşlı model ısterdim cok hoş tercihin...
Mervemmmm akLıma yattı bu modeL bakaLım bi de deneyince nası durcak...
Değişik fikirLeri sıradışı oLmayı bende çok seviorum ama geLin diince hep akLıma saf , masum , bembeyaz ama ÖLe çok dekoLteLi bi geLinLiği oLmayan , hafif makjay geLio akLıma
Canımm bnde onu düşünüodum başka modeLLere bakıodum ama haLam şöyLe bi fikir verdi..ztn boyun cok uzun değL minyonsun o yüzden bu tarz kabarık gösterişLi geLinLik giymen Lazım..yoksa sönük kaLırsın dedi..
Zaten yarın nişantaşında geLinLik denemeye gidiorumm foto çekmeye izin vermeyebiLirLer ama fikirLerimi yazarım en azından
Cnm haberlerini bekliyorum merakla:)
emyay, cok guzeller :)) seker pembesi de super duruyo! belki ben kirmizi yerine seker pembesi de yapabilirim, uzerinde dusunuyorum :))
lila, ekledigin son ayakkabi var ya, onun markasi nr39`un super gelin ayakkabilari var, bayiliyorum!! ben de nisanimda ayni markanin ASK adli modelini giydim, herkes bayildi:
Eki Görüntüle 280124
BiLiyorum cnm nr39'un sitesinden aLdım ztn resmi =) Çok cici nişanda giydiğin ayakkabıLarı hatırLıorum payLaşmıştın
Bnm ayakkabı sorunum yok..nişanLım ünLü bi ayakkabı mağazasında müdür yrdmcısı oLduğu için bnm doLabımdaki bütün ayakkabıLar ordan =) Giriorum beğeniorum hemen aLıorumBaşka yerden aLmama gerek kaLmıo...Düğünde özeL yaptırırız istediğin modeLden dıo bakaLım beLkide hazır aLırım
ayy inanmiyorum, supermiiisss
benim oyle bi durumum olsa var ya, bosar o adam beni, ayakkabi hastasiyimneyse, evlilik arefesindeyim diye tovbe ettim ama, ihtiyacim olmayan hicbi seyi almiycam artik kendime, alisveris manyagi olmiycam artik diye :) baya basariliyim aslinda, kendimi kutluyorum :)
kızlar günaydın nasılsınız. Haftasonu yeni evlenen bir arkadaşın evine gittik nişanlımla öyle güzelki evleri nasıl heveslensim anlatamam nasıl geçecek bu zaman ve bizim ne zaman evimiz olacak:)
say say bitmiyo zaman sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama içinde olana geçmiyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?