- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.101
Günaydın kızLarr
C.tesi günü çaLışmadım çok mutLuydum =) GeLinLik bakıcaktık haLamLa buLuştuk nişantaşına gittik..NişanLım erken çıkmış işten ve biraz rahatsızdı bize geLicekLerdi kayınvaLidemLe..O yüzden bekLetemedim onu =(
Bi iki geLinLikçiye girdim..Bi tanesinde tam aradıgım bi modeL vardı ama mankenin üzerinde vitrinde oLdugu ıcın utandım cıkarttırıp deneyemedım =( Ama kafamda modeL oLuştu..Yengemin moda evine gittim konuştuk baya onLar da bana ne uygun oLur ne oLmaz söLediLer..anLaştık kafama yattı beni de cok iyi anLadıLar..Üst kısmı gercek swarovski taşLarıyLa iŞLencek..Kumaş oLarak da pronovias kuması kuLLanıoLarmıs ztn o da güzeL oLdu
Kına kıyafetim için de cok cok uygun bi fiyat verdiLer...Onu da diktirmeye karar verdim
C.tesi akşam cok güzeLdi yemek yedik muhabbet ettik okey oynadık nişanLımLa kayınvaLidem bizde kaLdıLar sabah da kahvaLtı yaptık kahve içtik fLn 1 gibi gittiLer =)
Ohhh süper geçmiş:)) Bu kadar kısa sürede istediğin gelinlik ve kınalığı modelini bulman çok büyük bi şans.Umarım benimde öyle olur. Sevindim senin adına
kızlar uzun zamandır sarevin arabesque nevresim takımını istiyorsum bu sabah trendyolda gördüm indirimli hemde yanında çift kişilik çarşaf takımı hediyeli hemen aldım. Eki Görüntüle 281577
Bnm uzun zamandır akLımdaydı ztn netten surekLı araştırıodum modeLLere bakıodum sonunda kafamda beLirLedim bakaLım inş istedigim gibi oLur...sende umarım istedigin gibi gelinlik bulursun cnmm..
Cnm prenses modellerden denedin mi? Boydan şikayetçiydik ya:)
Bnm uzun zamandır akLımdaydı ztn netten surekLı araştırıodum modeLLere bakıodum sonunda kafamda beLirLedim bakaLım inş istedigim gibi oLur...sende umarım istedigin gibi gelinlik bulursun cnmm..
Cnm prenses modellerden denedin mi? Boydan şikayetçiydik ya:)
Cnmm dedım ya bı yerde buLdum cok guzeLdı ama mankenın uzerınde vıtrındeydı askıda da oyle modeL yoktu deneyemedım cıkarttırmaya utandım :/
Ama bnm diktircegım yerde şey dedıLer kesınLıkLe cok dogru bı modeL secmıssın geLınLıgın aLtına pLatformLu bı ayakkabı tercıh edersen bir de gogus altından baslatırsan kabarık etegı o zmn bacak boyun uzun goruncegınden boyunda uzun gorunur dedıler =)
Kızlar haftasonu bir prenses bir de daha hafif kabarık iki gelinlik denedim ikisi arasında karar vereceğim.. aslında o kadar kabarık hiç düşünmedim sanırım daha az kabarık olanı tercih edeceğim zaten taşlı çok hoş bir modeldi tek askı..prenses gelinliği de boyu uzunlara tavsiye ettikleri için denedim iyi ki uzun boyluyum cidden hoş oldu.....bakalım kararım ne yönde olacak içime sinsin yeter =).. ama öyle abartılı etek toplamaları,,fırfırlar vs hiçç bana göre değil etek kısmı düz olmalı çok daha asil duruyor..
kızlar bende 2012 nisan mayıs gibi ewlencem ne düğün salonu belli ne kına gecesinin yapılcağı yer nede gelinlik modelim geçmi kalıorum ben acaba:)
kızlar bu arada fotoğraf işini ne yapıcaksınız? ben profesyonel bi fotoğrafçı ile anlaşıp hikaye fotoğrafı çektirmek istiyorum. sabah evden başlayarak, kuaför, hazırlıklar, dış mekan çekimleri derken, nikah ve ilk dansa kadar fotoğraflarımızı çekip, bunları derleyecek bi fotoğrafçıyla.. bi fotoğrafçı buldum bakalım, anlaşırsak onu tutucam. siz neler yapacaksınız?
Bende öyLe yapmayı düşünüorum canım evden baŞLiicak kuaför fLn derken dış çekim de yaptırıcam..ama hiç araştırmadım 1 ay kaLa fLn araştırmayı düşünüorum..sen ne kadara konuştun?
5 ve 9 numarali gelinliklerin etekleri nasil yaa, nasil yapiyolar oyle etekleri kizlar?
tiftik tül kullanılıyo ama kısa boylularda çok komik durduruyo
canim iyi bi fotografciyla calismak istiyosan erkenden yaptir rezervasyonunu, bu olay da ayni mekan gibi erkenden kapilan bi sey. hangi sehirdesin bilmiyorum gerci ama?
benim dugunum ankarada olcak, uzuuuun uzuuunnn arastirmalarim sonunda bora ucak`la calismaya karar verdim. ben kendim de fotograf cektigim icin, begenip secmem cok zor oldu. 2012 fiyatlari 2000 tl idi. istanbulda bu tarz fotograf cekimleri icin, benim begenip de aradigim yerlerden aldigim en dusuk ucret 2500 tlydi, o yuzden bize makul geldi. bi de simdiden rezervasyon yaptirip kaporasini odedigimiz icin 1800`e dustu bora bey sagolsun. ayrica bu hazirliklar boyunca seni video kaydina alip, butun gunu iceren bi video klip de yapiyorlar, ki bence salondaki videodan cok daha guzel ve hos bi sey olacak, ona da tek alirsan 1500 tl, fotografla birlikte alirsan 700 tl dedi. biz onu da alicaz galiba, ben cok istiyorum yani, nisanlim da beni kirmaz sanirim :))
begendigimden degil de, ilginc geldi. 9`a benzer bi gelinlik fotosu gormustum de, 5`i ilk defa goruyorum, bulut gibi duruyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?