2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Aynen benimde öylee eşyaa diyincee gevşiyorumm Allahım alma kolaylığı versin hepimize,
kurutmalı çamaşır makinası ilk defa duydum hangi markanın ürünü ??
İnşallah evini tez zamanda alırısn cnm, kendi yaşıyacağın evde oturmak bilee sana iyi gelecektirr.
Ona görede dediğin gibi evinize göre eşyalarınızı alırsınız.

Bizimde evin bi çok işi var aslında mutfak, banyo, inşaat işi çıkıcak, eşyalar varr kafamda oturdu bişiler perdesi halısı vs. bakıyorum arada. Geriye bi tek uygulamak kalıyorrr.

günaydın kızlarrr nasılsınız ...
salihacım sormuş sanırım evet canım 4 senelik sevgilikden sonra nişanlandık biz.
o kiraya çıkma meselesi halloldu.ev bayrama kadar yapılmaya baslanıyo.
müsait bi zamanımda,seçtiğim şeylere örnek bulursam koyarım resimleri.bulamazsam yapılınca koyarım artık

Tünaydın kızlarr,

mervecim ev işinizi halletmenıze cok sevındım Buyuk Allahım nelere kadır kımı evde oturacağım diye sevınıyo kimi de benım gibi kiraya cıkıcam diye :) Aman olsun,evınde oturup 4 görümcenın babamın evi demeihtimalini sürekli düşünmektense kira olsun bizim olsun,huzurumuz olsun başka bişey istemiyorum.

Evet eşyaları almaya başladıgımızdan beri içim bıraz ferah artık,kızlar çoook mutlu oluyo ınsan yaa karar verememek bile güzel isterseniz size resimleri eklerim nişanlımla ortak beğendiğimiz tek sey köşe takımımız diğerleri benim isteklerime göre alındı nişanlım biraz tavır yaptı ama napıyım gidiyo siyah iç karartıcı şeylere bakıyo,tamam birlikte yaşıycaz ama ben beyaz hastasıyım siyahın temizlğiyle de hiç uğraşamam zaten o yuzden aşkım eli mahkum benim beğendiklerimi aldı

Hazır konu açılmşken siz ne yapardınız kızlar nişanlınızla aynı seyi beğenemiyorsanız, sırf mutlu olsun diye onun beğendiğinimi yoksa kendi zevkinize hitap edenemi alırdınız?
Bizim bir de akrabaları diye ipek mobilyadan alma şartımız vardı indirim yapacaklar diye hoş yapmadılar ama sırf taksit yapıyolar diye beğenmediğim eşyayı almak istemedim ama 3 parca aldım yine de ordan aşkımın gönlü olsun diye...

böyle şeylerde genelde bizlerin istediği oluyor zaten.. ortak zevklere sahip olmak zor genelde.. bende beyaz aldım ama Allah'dan nişanlımda açık renklerden yanaydı.. model konusunda benim dediğim oldu sadece

Salihacım güzel soru sormuşsun, bende zihnimi şöylee bi yokladımm
Ev döşeme eşya konusunda nişanlımın pek bir fikri yok, ama koltukları hem kremli kahveli düşünmüştüü olmazz dedimm
Köşee koltuk kesinlikle istemem dedii onaa olurr dedim bende hoş ama kullanışlı bulmuyorum diye
Buzdolabı ters olsun dedii aslında ben düz istiyodum ama sonra biraz araştırdım ikna oldum
Genel olarak ev dekor konularına meraklı olduğumdan çoğu şeyi bana bırakıyor, sunduğum fikirleride beğenir. Çünkü sıradışı güzel bir evi olsun istiyor, bakalım ortaya ne çıkacak.
Yani sorunun cevabı kısaca, nişanlımın beğenip şöyle olsun dediklerini düşünüyorum ölçüp tartuyorum içime siniyosa tamam diyorum, sinmiyosa kendi beğendiklerime ikna ediyorum.
Sonuçtaa ortak yaşıyacağımız ev, ikimizin içine sinen şeyler olmalı. Yaa bilmiyorum ama evimee girmek içinn sabırsızlanıyorummmmmm

valla biraz ortak şeyler bulmaya çalışmak lazım ama yine istediğinden şaşmak gerek çünkü kadınlar içine sinmeyen eşyayı kullanmaz mutlaka değiştirir bu da ekstra masraf demek

valla biraz ortak şeyler bulmaya çalışmak lazım ama yine istediğinden şaşmak gerek çünkü kadınlar içine sinmeyen eşyayı kullanmaz mutlaka değiştirir bu da ekstra masraf demek

ahahah dogru soyluyosun

ben de kendi begendigim gibi olmasini tercih ederim tabi, kim istemez ki :)) bi de benimki fazla merakli her seye, masallah her konuda fikri var, hatun gibi :) allahtan esya konusunda benim fikirlerimi, zevkimi begendi de, ugrasmak zorunda kalmadim. ama begenemeseydi de, onun sunduklarina bakardim, begenirsem neden olmasin, begenmezsem kusura bakma askim der konuyu kapatirdim ay ne fenaymisim ben de :))

ben geldım kızlar ev doseme konularına gırmıssınız. cok heyecanla hayal edıp uygulamaya calısıyorum bende sureklı arastırmalar fıkır yurutmeler falan ... streslı fakat bı o kadar da eglencelı. uyumsuzluklarda tatlı tatlı halledılebılırse ohhhh super valla . bızde de genelde ben fıkırler gotururum onlar hakkında konusarak hangısı uygun dıye bulmaya calısırız ama genel olarak benım ısteklerım daha uygun oluo sanırım bu arada cuma gunu mutfak resımlerımı hafta sonu cekıcem eklerım dıodum onlarıda koyayım gercı suan cok yarım ama bakalım begenıcek mısınız szlerde. uzerlerınde jelatınler oldugu ıcın renkler tam net degıl ama ust kapaklar beyaz altlar mor canlar ....

Ayy cnm harikasın, çok hoş gözüküyorr, üst kapaklarda jilatinlii ama tavana kadar yaptırmak çok iyi olmuşş çok beğendimm gülee gülee kullan inş.
Tamamen bitmiş halinde kendini daha iyi gösterecektirr, o resimlerinide görmek isteriz. Mutfağın ölçüleri çok ideal geldi bana, bızdolabını ayrıbiryere koyacaksın sanırım.

cok tesekkur ederım cnm. evımı yerlestırdıgımde de sızlerle paylasıcam allah kısmet ederse. buzdolabına yer yaptırıp dolap sayımı azaltmak ıstemedım onu ayrı bı yre koyucam canım sonucta dolaplar hayat kurtarıcı seyler gıbı gelıyo bana. ınan alt ta cok dolabım yok dıe uzulmustum bıle

e peki buzdolabini nereye koycaksin? yer var mi hala mutfakta?

e peki buzdolabini nereye koycaksin? yer var mi hala mutfakta?

bombos bı duvarım var ya oraya koyucam yada tezgahın karsısındakı duvara koyucam ona daha tam karar veremedım cnm ama yer var sıkısık olmucak yanı

Demek ki herkes benim gibi düşünüyo ohh be içim rahatladı:)

Bu arada çigdem mutfagın coook guzel iç acıcı gule gule kullan canım

Günaydın kızlarrr bende hem alınabilecek hem de fiyatı uygun olan mobilyaları seçtim sizinle paylaşıyorum
fiyatları resimlerin üzerine tıklayınca jpg isminde yazarrr

Günaydınn kızlarrrrr

Esmam nbrr gözükmüyosun, çokmuu çalıştırıyolarr yoksa seniii hıı
Mobilya tercihlerin çok güzell ama ben en sondaki yatak odanıı ve siyah beyazlıı tv ünitenii bidee köşe koltuğunu çok beğendimm. Bende bu tarzın kanepe modelini düşünebilirimm.

günaydın kızlar nasılsınız.
esmam paylaştıkların çok güzel canım bi 420 tl yazan tv ünitesi var beyaz kahve çok begendim.bende o tarz ama arkası boş olan bi tv ünitesi düşünüyorum.

ben bu model siyah beyaz köşem istiyorum ek olarak uzunlamasına puf istiyorum var mı paylaşabileceğiniz avrupa yakasında satış yapan fiyatı uygun bir yer
böcüğüm siyah beyaz 2 tane tv ünitesi var?? ben 2.sini daha çok beğeniyorum ama 1.si daha kullanışlı sanki ?? bir de diyorum pot mu baksak ki ? daha mı uygun olurr
bizim bütçe kısıtlı ne kadar ucuza kapatsam o kadar kar diye düşünüyorum
yatak odasını da komple beyaz istediğim için en alt en soldakini tercih ederimm...
bir de masamı beyaz istiyorum sizce çok mu abartı olur???

günaydın kızlar nasılsınız.
esmam paylaştıkların çok güzel canım bi 420 tl yazan tv ünitesi var beyaz kahve çok begendim.bende o tarz ama arkası boş olan bi tv ünitesi düşünüyorum.

google evani mobilya yaz mervem senin istediğin gibi de çok var güzel modeller ama ben kendi evime geçmeyeceğim onlara bakmadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…