- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.021
Tünaydın kızlarr,
Evet eşyaları almaya başladıgımızdan beri içim bıraz ferah artık,kızlar çoook mutlu oluyo ınsan yaa karar verememek bile güzel isterseniz size resimleri eklerimnişanlımla ortak beğendiğimiz tek sey köşe takımımız diğerleri benim isteklerime göre alındı nişanlım biraz tavır yaptı ama napıyım gidiyo siyah iç karartıcı şeylere bakıyo,tamam birlikte yaşıycaz ama ben beyaz hastasıyım siyahın temizlğiyle de hiç uğraşamam zaten o yuzden aşkım eli mahkum benim beğendiklerimi aldı
Hazır konu açılmşken siz ne yapardınız kızlar nişanlınızla aynı seyi beğenemiyorsanız, sırf mutlu olsun diye onun beğendiğinimi yoksa kendi zevkinize hitap edenemi alırdınız?
Bizim bir de akrabaları diye ipek mobilyadan alma şartımız vardı indirim yapacaklar diye hoş yapmadılar ama sırf taksit yapıyolar diye beğenmediğim eşyayı almak istemedim ama 3 parca aldım yine de ordan aşkımın gönlü olsun diye...
valla biraz ortak şeyler bulmaya çalışmak lazım ama yine istediğinden şaşmak gerek çünkü kadınlar içine sinmeyen eşyayı kullanmaz mutlaka değiştirir bu da ekstra masraf demek
valla biraz ortak şeyler bulmaya çalışmak lazım ama yine istediğinden şaşmak gerek çünkü kadınlar içine sinmeyen eşyayı kullanmaz mutlaka değiştirir bu da ekstra masraf demek
Ayy cnm harikasın, çok hoş gözüküyorr, üst kapaklarda jilatinlii ama tavana kadar yaptırmak çok iyi olmuşş çok beğendimm gülee gülee kullan inş.
Tamamen bitmiş halinde kendini daha iyi gösterecektirr, o resimlerinide görmek isteriz. Mutfağın ölçüleri çok ideal geldi bana, bızdolabını ayrıbiryere koyacaksın sanırım.
cok tesekkur ederım cnm. evımı yerlestırdıgımde de sızlerle paylasıcam allah kısmet ederse. buzdolabına yer yaptırıp dolap sayımı azaltmak ıstemedım onu ayrı bı yre koyucam canım sonucta dolaplar hayat kurtarıcı seyler gıbı gelıyo bana. ınan alt ta cok dolabım yok dıe uzulmustum bıle
e peki buzdolabini nereye koycaksin? yer var mi hala mutfakta?
Günaydınn kızlarrrrr
Esmam nbrr gözükmüyosun, çokmuu çalıştırıyolarr yoksa seniii hıı
Mobilya tercihlerin çok güzell ama ben en sondaki yatak odanıı ve siyah beyazlıı tv ünitenii bidee köşe koltuğunu çok beğendimm. Bende bu tarzın kanepe modelini düşünebilirimm.
günaydın kızlar nasılsınız.
esmam paylaştıkların çok güzel canım bi 420 tl yazan tv ünitesi var beyaz kahve çok begendim.bende o tarz ama arkası boş olan bi tv ünitesi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?