- 19 Aralık 2009
- 736
- 0
- 316
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.981
Günaydın kızlarrr,
Nasılsınız aranızda şöyle çooook mutlu olan yok mu sırrınızı yazında azcık içimiz açılsın, herkesi kendim gibi sanıp evlilikten tırsmaya başladım da bu aralar
Allah nazarlardan sakınsın sizi canım inan kendim gibi sevindim mutluluğunuza inş herkes senin kadar mutlu olabilir...
Ama malesef biz dediğin gibi olamadık ya bu saatten sonra da yasananları unutmak pek mümkün değil ama nasıl oluyo bilmiyorum onca seye rağmen hala birlikteyiz, ama benim içim rahat değil çok arada kalıp hemen herseyi nişanlıma aksettirdiğim için hatalıyım ben ama tek taraflı da değildi bizim sorunlar 2 kez yüzük atıldı hatta ilkinde bohçayı bıle götürdü bizimkiler,ben ağladım o üzüldü ailesi yeniden ikna etti ailemi ve hala nişanlıyız ama çok yıprandık heyecanımız gitti maddı sorunlar sevgimize gölge düşürdü benim korkum onun bu olanlar yüzünden eskisi gibi olamaması hatta bazen beni yanında olduğumda seviyo sonra umursamıyo gibi hissediyorum
Miskacımm ağzınaa sağlıkk ne güzell yazmışsınnnn
Bende sana katılıyorum, her ilşkide sorunlar oluyor, aileler işin içine giriyorr artık 2 kişinin isteği değil 6 kişinin belki daha fazlasının istekleri beklentileri oluyor. Doğal olarakta problem çıkabilir. Ben nişanlımı seviyorum ona güveniyorum, düzde olsa eğride olsa onun yanında olmalıyım çünkü artık biz bir aile olucaz. Kimin ne dediğin o kadar önemli değil ama ilalerin dedikleri önemsenmeli çünkü onalrında evlatlarıı evleniyor. Elbetteki iyisini isterler birazda iğneyi kendi tarafımıza batırmalıyız. Diyee düşünüyorummmm
evet canim kesinlikle sana katiliyorum. bu surecte bencil olmamak lazim. tamam, gelinin en mutlu, en ozel gunu olabilir ama nisanliniz ve aileler icin de o kadar ozel ve onemli... kadinlar biraz benmerkezci evlilikle ilgili konularda sanki.
canim insallah toparlanir, olmaz diye bisey yok, insanlar bosanip tekrar evleniyolar. sikma canini, bundan sonrasinin iyi ve huzurlu olmasi icin caba sarfet. sevdigin adam seninle huzur bulsun ki, huzuru ailesinde arayamasin, sen de kendini yeni girdigin ailede yalniz hissetme.
mesela nisanlimin ailesi canimizi sikcak bi sey yapiyolar. sevgilim cildiriyo. aslinda ben de cok kiziyorum ama kendime hakim oluyorum. aliyorum bunu, yatiriyorum gogsume, saclarini oksuyorum. gececek bebegim diyorum, once bi sakinlestiriyorum. sonra, ailesinin bu davranisi kotu niyetli yapmadigini, bizim iyiligimizi istediklerini falan filan tatli dille anlatiyorum. ikna oluyo, morali duzeliyo, ortada bi sorun olmadigina kanaat getiriyo. sonra, kendi istedigimiz gibi olmasi icin, en azindan istedigimiz seye yakin bi sey olabilmesi icin cozumler sunmaya basliyorum. o da fikir veriyo, saatlerce fikir uretiyoruz, bazen gunlerce... en sonunda makul bi sey buldugumuzda, laf arasinda soyler gibi ama mutlaka tatli dille ailesine soyluyoruz. onlar da bu ara bulma olayindan memnun oluyolar ve teklifimizi kabul ediyolar hep, cunku biz onlari da zorlamayacak bi cozum bulmus oluyoruz.
size tavsiyem, once cozum arayin. gunlerce, haftalarca arayin. cozum bulamazsaniz uzulun ya da nisanlinizla tartisin, ilk yaptiginiz seyler bunlar olmasin. hem kendiniz, hem karsinizdakiler hem de iliskiniz yipranmamis olur.
Bravo çok güzel anlatmışsın :)
Bize ailesi karışmıyo çok şükür öyle bi sıkıntımız henüz olmadı, ilk zamanlar benim ailem pek istemedi laf söz oldu ama nişanlım tanımadıkları için böyle yapıyolar tanıdıkça güvencekler diye olgunlukla karşıladı saolsun.
Ben ailemin söylediklerine takıldım bazen acaba mı dedim sorguladım ama idare etti anlattı kendini hep ikna etti beni, canım ya az uğraşmamışartık ona çok daha fazla güveniyorum, bişey söylüyosa vardır bi bildiği anlamaya çalışıyorum. Ben bişeyler için onu zorlamadığım sürece olduğu gibide onu sevdiğimi gösterebildiğim sürece, o istediğim gibi olmaya çabalıyor bunu görüyorum, Onunla hayat çook güzel olacak..
Haftasonuu böylee kırmızı bii kaban mont tarzı bişi gördümm çok hoştuu, bidee böylee acık topuklu süet bi çizmee mest etti beniii, alsam mı almasam mı bilemedimm.
Kırmızının sarışınlaraa çok yakıştığını düşünüyorum ama kombinlerii zorr oluyoo sankii
Eki Görüntüle 278843
Eki Görüntüle 278844
Yaa bugünn çenemm düşükk acayipp konuşasımm varr ama kimseciklerr yokk, nerdesinizz hatunlarrrrr
ben geldım... aslında bocugun bayram yaklasıyo bayramlıklardan falan sohbet edelım bırazda. bız mesela bu bayram nısanlı bı cıfte pekte yakısmıcak seyler aldık :))))
selam kızlaar uzun bi aradan sonra geldimm...tarihimiz kesinleştii,günümüzü aldık kısmetse 14 nisan 2012 :)
Hoşgeldin cnm yaa, iyiki geldin daralmaya başlamıştım yanii tam zamanında yetiştinn
Eddelim tratlım neden istiyosan edelimm, sürekli çeyiz almaktan sıkıldım galibaa kendime bakıym diyorum bu araa,
Bayramlık içinde nişanlım hadi alalım dedi haftasonuu çizme ve çanta aldım, elbisede alıcaz dedii ben trençkot istiyorum dedim ikisinide alırızz dediii
Çok masraflı oldum diyee üzüldüm birazz
Sizz neler aldınızz bakıymmm
Oyy nerelerdesin sen yaa kaçak aşk olsun nedne uğramıyosunnn, neler yapıyosun anlat bakalımmm
Nisan mıı çok az kalmışş yaa kıskandımmm hadii hayırlı olsunnnn
ohhh ne gusel gonlunude yapmayı bılmıs ıste :)))) hanı genelde bayramlarda cıfler bıraz klasık gıyınır ya bızde bu bayram bıraz spor olduk nısanlımın yogun ıstegı uzerıne. ıkımızede lacıvert spor ceket aldık ıcımıze kırmızılı bırer gomlek aldık. altımızada bıraz fazla taslanmıs kot aldık kenarı kosesı azcıcık yırtıkbırer tanede lacıvert ayakkabı aldık. ben bı tanede postacı cantalarından aldım lacıvert. bakalım yaptık bısıler ama
4-5 gündür netim yoktu ondan giremedm cnm ama oncelerıde ne zaman baksam kımse yok çok boş kalıor bu topıc
saol tatlımaz kaldı walla bakalım nolcak,nası olcak...kıskanmaa yahuu ne zaman hayırlı olcaksa o zaman olsuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?