Ben yokken neler yazmıssınız ama hepsini okudum hayatım,bal böcüğü,miska Allah nazarlardan sakınsın

maşallah diyeyim ilişkilerinize mutluluğunuza bana moral oldu yazdıklarınız,
Ben kesinlikle tek taraflı bencillik yapacak birisi değilim sadece içimde tutamıyorum herseyimi 4 yıldır paylaştıgım nişanlımdan saklı düşünemiyorum ve bu yuzden sorunlarımız buyudu zaman zaman.Benim aileme kızdıgım tek nokta var evlenmeme özellikle annem alışamıyo ve düğünü uzattılar normalde kasımda evlenmemız gerekiyodu ama mayıs belkide hazırana kaldık

Annem ayrılma düşüncesi yuzunden yetiştiremeyiz diye uzasın istedi ve nişanlımın bazı konularda sabırsız davranısı herseyin ustune tuz,biber oldu ama zamanın uzaması bazı seyleride görmemize vesile oldu.Mesela ailesi 2 ay içinde düğün yapalım derken cok guvenıyolardı kendılerıne ama ıs uzayınca koye gıttıler ve bır ay once ögrendim ki altınından esyasına kadar herseyi nişanlım borçla yapacak,üstelik evlenınce aılesınede arada para göndericez.
Ben hıcbızaman aılesıne destek olmasına engel olacak bırı değilim ama aılesinin hiçbisey yapmamasına anlam veremıyorum bunu ögrenınce ev tamır ettirme işinden vazgectim kiraya cıkmaya karar verdik nişanlımı ıkna ettim, düşünsenize 15 mılyar masraf yapıp eve giricez ama hem çok küçük hem daha esyası düğünü gelinliği,nısanda getirmedikleri bohça olayları hersey yine nişanlıma ve 7 ay sonrada ıkımızın ustune kalacak.bı sene oldu tam sözümüz olalı sadece buzdolabı ve camasır makınamız alındı ıkı bılezık nısanımda takıldı bundan baska hıcbısey yok o esalarıda düğün olana kadar kullanmak ıcın aldılar onuda belirteyim ve ben ailemden her an borcun altında ezileceksınız ne olacak nıye yapmıyolar sozlerını duyarak gecirdim bu bır seneyı ve sonucunda da boyle tatsızlıklar yasadık

Eger en basında sız ıkı kısı calısacaksınız kendınız yapın ıstedıgınızı alın deselerdi bunlar hıc olmaz bızde mutlu olurduk ama benim ailem ıgneye kadar ınceleyıp borc harc almaya kalkarken onların kılını kıpırdatmaması ağrıma gidiyo ve yıne de kadır kıymet bılmıyolar...anne baba olmak sadece buyutmekle bıtmıyo,şimdi ben düğünümde yapılan borcu takılarla oder kapatırım hıc sorun değil ama kendı aılemın borcuna yardım edemezmısım nısanlım oyle dıyo erkek evlat ediyoda kız neden edemıyo yaa bırı bana bunu acıklayabılır mı onun babası para ıstıyo benımkı ıstemez asla ama ben zor anlarını gordugumde cıkarıp veremeyeceksem ne anlamı kalır kı kazandığım paranın işte bu düşünceler yüzünden ben mutlu olamıyorum belki evlenınce hıcbısey boyle olmayacak ama onun boyle konusması bıle aklımdan gıtmıyo hala evet bencıl degılım ama cok dırdırcı oldugumu bılıyorum ne yapayım ailem benim ben onların mutlulugunu ıstıyorum hee bıde yapanla yapmayan aynı kefeye koyulmasın istiyorum saygı farklı bişey bu anlattıklarım verilen değerle alakalı...