- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.041
ben bu model siyah beyaz köşem istiyorum ek olarak uzunlamasına puf istiyorum var mı paylaşabileceğiniz avrupa yakasında satış yapan fiyatı uygun bir yer
böcüğüm siyah beyaz 2 tane tv ünitesi var?? ben 2.sini daha çok beğeniyorum ama 1.si daha kullanışlı sanki ?? bir de diyorum pot mu baksak ki ? daha mı uygun olurr
bizim bütçe kısıtlı ne kadar ucuza kapatsam o kadar kar diye düşünüyorum
yatak odasını da komple beyaz istediğim için en alt en soldakini tercih ederimm...
bir de masamı beyaz istiyorum sizce çok mu abartı olur???
google evani mobilya yaz mervem senin istediğin gibi de çok var güzel modeller ama ben kendi evime geçmeyeceğim onlara bakmadım
gunaydın kızlarrrrr,
Lilapause arkadasım kırmızı köşe takımınız çok sık bence mutlaka evınde kullanmalısın, ben de köşe takımı aldım gunluk oturma odama ama rengi henüz belli değil, seçimimize göre yapabılırlermış ınş öyle olur...MAdem herkes eşya fikirleri paylaşmıs bende aldıklarımı ve almayı istediklerimi yazayım bakalım siz begencek mısınız:26::26::26:
Lilamm bence köşee takımını kesinliklee kullanmalısın, çok hoş duruyor. Birde eklediklerinden tv üniteni çok beğendimm tam düşündüğüm tarza yakın bişii ve tüm duvarı kaplıyoo umarım böylee tv yi koycak uygun yerimiz olurr.
Ayyy sorry kızlar yanlışlıkla en sonda kristakl takımıda eklemişim görmezden gelin
En baştaki köşe takımını aldık renkler değişecek ama belli değil henüz, tv unıtesi ve fortmanto aynı model açık renk tercih ediyorum, toz tutmaz bıde kapakların acılımı hosuma gıttı acınca camlı kısımdakı rafıyla acılıyo bu ucu 4000 lıra tuttu ipek mobilyadan tanıdık var dıye aldık ama ucuzada gelmedi bence
Bide beyaz damla desenli yemek odasını aldık esenlerde saray mobilyadan evgörün sitesinde yatak odasını cok begenmiştim, orda bunu görünce yatagı unuttum, altta yatak odasınıda ekledim sizin için...
Tşk ederim canım kuLLanmayı düşünüorum bnde...Ben asLında tv ünitesi aLmiicam...Tv'yi duvara astırıcam ve aLtına çok şık siyah cam oLabiLir çaprazLı raf yaptırmayı düşünüorum...Bnm şuan oturdugum evde de böLe ve çok şık duruo..
Bu arada ekLediğiniz şeyLer süper insan karar veremio yaa :44:
1.000 TL cnm evkurdan aLdı taksitLe peşin vermemek için...gerçi evkur kazık yaa baka yerde beLki daha uygundur..en çok kırmızı köşemi beğendimmmm yaaa çok güzel duruyorr...nerden almış nişanlın bunu? kaça almış
Son olaraktaa yatak odalarını ekiliyorumm, hızmı alamadımm
Bunlarda da başlıklarr bitiriyorr beniiii
Eki Görüntüle 279697
Eki Görüntüle 279698
Eki Görüntüle 279699
Eki Görüntüle 279700
Eki Görüntüle 279701
Eki Görüntüle 279702
Bunlarda bizim eşyalarımızz, aldık hepsini
Eki Görüntüle 279705 Eki Görüntüle 279706 Eki Görüntüle 279707
nişanlımla zevklerimiz çok uyuşuyo, bu modelleri ben bulmuştum ama o da çok beğendi.
Siyah çekyatımın yastıklarıda diğerleriyle aynı, fazladan bikaç tane daha aynı yastıktan var
Yemek odasının tv ünitesini almadık onu duvara monte ve raf yaptırmayı düşünüyoruz bizde..
Şimdilik bu kadar eşya yeter diye düşündük kiracı olcağımız için..
Ayy salihacımm seninkilerde harikaa, köşee takımın vee tv üniten seninde çok hoş cnm gülee gülee kullann. Amaaa yatakk odalarınnn muhteşemm damlalı dediğin model vee tılsım yazıyo resimde oonaa bittimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?