2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın kızLarr...

Ya benim eşya konusunda hiçbir fikrim yok..Çünkü ev aLıcaz ve daha beLLi değiL evim nerde oLucak nası oLucak fLn..o yüzden eşya bakmak içimden geLmiodu şimdiden..ama sizin payLaşımLarı görünce bende ekLiim bari bişeyLer..resimLeri toparLayıp geLiiorumm

Bu Köşe koLtugun aynısından var bizde şuan nişanLım kendi odasına aLdı geçen sene..bunu da evde bi yerde KuLLanmak istiorum yeni çünkü daha..

BunLar da beğendiğim modeLLer...Ama henüz neyi nasıL yapacağıma karar vermiş değiLim

KoLtukLar
Eki Görüntüle 279644 (tv ünitesi)
Mor-LiLa sevenLer için =)

Yemek Odası

Yatak Odası (yuvarLak yatakLara bayıLıorum ama ne kdr kuLLanışLı nedir ne değiLdir biLmiorum)

Son düzenleme:
gunaydın kızlarrrrr,

Lilapause arkadasım kırmızı köşe takımınız çok sık bence mutlaka evınde kullanmalısın, ben de köşe takımı aldım gunluk oturma odama ama rengi henüz belli değil, seçimimize göre yapabılırlermış ınş öyle olur...MAdem herkes eşya fikirleri paylaşmıs bende aldıklarımı ve almayı istediklerimi yazayım bakalım siz begencek mısınız:26::26::26:

Köşe koltuktaa hiç bir fikrim yok anm. Tv ünetiside 2. senin beğendiğin yani. Kullanışlıı olur zaten altı üstü tv ünitesii içinee fazla bişi dolduramazsın. Spot ürün bence mantıklı balım, çünkü inan biyerlerinde bişi yok olsa bilee fark edemezsin ve yarı yarıyaa fark var. Yeni bosnada doluu yer varr bakmanı tavsiye ederim.. Yatak odanda yine benim beğendiğim beyazz çok hoş. Yemek masanıda kesinlikle beyaz all nedne abartı olsun bende beyaz düşünüyorum

Tşk ederimm cnmm...paYLaş bakaLım bizde

Lilamm bence köşee takımını kesinliklee kullanmalısın, çok hoş duruyor. Birde eklediklerinden tv üniteni çok beğendimm tam düşündüğüm tarza yakın bişii ve tüm duvarı kaplıyoo umarım böylee tv yi koycak uygun yerimiz olurr.

Eklentiler

• $61-SHF9101-kugu-Bardak-Seti_1.webp
    15 KB · Görüntüleme: 29
  • $014-tilsim-yatak-odasi-d1.webp
    18 KB · Görüntüleme: 39
  • $014-tilsim-yatak-odasi-d4.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $097-kugu-yatak-odasi-d1.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $097-kugu-yatak-odasi-d2.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 26
  • $110-saray-yatak-odasi-dty1.webp
    14 KB · Görüntüleme: 24
  • $110-saray-yatak-odasi-dty5.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $kardelen.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $yasemin.webp
    18 KB · Görüntüleme: 44
Kızlarr siz paylaşınca bende aklımdakileri paylaşmak istedim. Beğendiğim ve istediğim tarz böyle bişi. Bu istikbalin ürünü biraz fiyatı biraz fazla ama dışarda daha uygununu bulabileceğimi düşünüyorum. Renkte bunun biraz daha koyusu olsaa süperr olurrr

Tşk ederim canım kuLLanmayı düşünüorum bnde...Ben asLında tv ünitesi aLmiicam...Tv'yi duvara astırıcam ve aLtına çok şık siyah cam oLabiLir çaprazLı raf yaptırmayı düşünüorum...Bnm şuan oturdugum evde de böLe ve çok şık duruo..

Bu arada ekLediğiniz şeyLer süper insan karar veremio yaa :44:

Ayyy sorry kızlar yanlışlıkla en sonda kristakl takımıda eklemişim görmezden gelin

En baştaki köşe takımını aldık renkler değişecek ama belli değil henüz, tv unıtesi ve fortmanto aynı model açık renk tercih ediyorum, toz tutmaz bıde kapakların acılımı hosuma gıttı acınca camlı kısımdakı rafıyla acılıyo bu ucu 4000 lıra tuttu ipek mobilyadan tanıdık var dıye aldık ama ucuzada gelmedi bence

Bide beyaz damla desenli yemek odasını aldık esenlerde saray mobilyadan evgörün sitesinde yatak odasını cok begenmiştim, orda bunu görünce yatagı unuttum, altta yatak odasınıda ekledim sizin için...

Veee yemekk takımııııı, vitrin ve diğerlerini saymayın, ben sadece konsol ve masa almayıı düşünüyorummm
Nasıl sizcee düşündüğüm koltuklara uygun muu ?? Sandalyelerde koltukların kumaşından aynı renk olcakk beyaz ve müdrümmün hakimiyeti

Son olaraktaa yatak odalarını ekiliyorumm, hızmı alamadımm

Bunlarda da başlıklarr bitiriyorr beniiii

Merhaba kızlarr,
ayy herkes eşyalar eklemiş çok zevklisinizz, valla hepsi güzel, herkes güle güle kullansın aldıklarını..
Bende eklyim eşyalarımızı, daha önce bi kere eklemiştim ama olsun özendim

Ayy salihacımm seninkilerde harikaa, köşee takımın vee tv üniten seninde çok hoş cnm gülee gülee kullann. Amaaa yatakk odalarınnn muhteşemm damlalı dediğin model vee tılsım yazıyo resimde oonaa bittimm

Bizim evde eğer tvyi oturma odasına koyarsak bende tv ünitesi düşünmüyorum tv duvarda asılı altına siyah lakeden altıı düz ve sade yanlarına ve üstünede 3 tane raf istiyorum duvarıda koyu fümee duvar kağıdıı off offf tamm sinemaa odası gibi bişi olcakkk

Böcüğüm çok güzel mobilyalar, mor sandalyeler beyaz masa süper olmuş..
Esmacım bizim köşe de ona benziyo eklicem şimdi, biz berjerle birlikte ııı kaçtı :44: 1150 ye gelmişti heralde..

Bunlarda bizim eşyalarımızz, aldık hepsini

nişanlımla zevklerimiz çok uyuşuyo, bu modelleri ben bulmuştum ama o da çok beğendi.
Siyah çekyatımın yastıklarıda diğerleriyle aynı, fazladan bikaç tane daha aynı yastıktan var
Yemek odasının tv ünitesini almadık onu duvara monte ve raf yaptırmayı düşünüyoruz bizde..
Şimdilik bu kadar eşya yeter diye düşündük kiracı olcağımız için..

Eklentiler

• $siyahçekyat.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $linakosemaxi.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 19
en çok kırmızı köşemi beğendimmmm yaaa çok güzel duruyorr...nerden almış nişanlın bunu? kaça almış
1.000 TL cnm evkurdan aLdı taksitLe peşin vermemek için...gerçi evkur kazık yaa baka yerde beLki daha uygundur..

Cnmm doğtaş mı bunLarr..Doğtaş mobiLyada indirim varmış bide bu ara...

GüLe güLe kuLLanın cnm çok güzeLLer..

Sagol böcüğümmm, ben de cok içime sinerek aldım eşyalarımı yemek odam nasıl sence karanlık cıkmıs ama canlısına kapılıp aldım üzerine anneciğimin boyadığı altın varaklı seramiklerimi koyucam inş

Ben damla desenli yatagı cok ıstedim yakından göremedim henüz fiyatı 4200 tl bazasıyla bırlıkte gelcek yakında esenler gidip bakcam, tılsım yazan tabı daha guzel ışılları felan cok hoş oda 4750 tl evgörün sitesinde buda tabi bazalı fiyatı keşke daha uygun olsalar yaa başlılarında led ışıkları olanlar da var cok pahalı malesef (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…