2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Güle güle kullanın tatlım çok güzel eşyaların kırmızı köşe merakım vardı hatta aynısını evgörde görmüştüm ama ipekten almamız gerekti alamadık sen benim yerime de kullan :1

Esracım harikaa mobilyalarınn birbirleriyle uyumlular ne güzell, bende böylee yatakla salon mobilyaları uysun istiyorum umarım öyleolurr. Güle güle kullan.

Yok balım doğtaş değil, bakıym şimdi onada. Koltuklar istikbal diğer mobilyalar evgör mobilyadan.

Yok cnm yemek odanda çok güzell ama yatak odanı daha çok beğendim dedim. Alllahım içine sindirsin sakın aklını ikileme almışsın zaten hepsi çok güzle güle güle kulan cnmcım.
Zaten hepsi çok pahalı nasıl olcak bu iş bilmiyorum. Benim baktıklarımda pahalıı gidip burdan almıycam tabiki 5 -6 bin verilmez, verilemez. Tanıdık bi mobilyacı bulursam yaptırıcam örnek resim topluyorum.

Ya şimdi eklenen resimlerdeki fiyatlara baktımda biz kazıklanmısız galıba yaaa 47:

Biz şimdi sadece tv unıtesi, köşe ve fortmantoya 4000 verıcez 12 taksitli ama hem tanıdık, hem ipek hiç karımız olmamıskı bızım 1000 tlye kırmızı köşe bizimkinden farkı yok biz 1700 onu, 1500 e üniteyi 800 e fortmanto almıs olduk yaa cok uzuldum şimdi

hehh canım tam bende onu sorcaktım size yatak odasına istediğim modelim yemek odasını almıs olduk biz, ama ben ıkı odam da aynı model olmasını ıstemıyodum her odanın havası baska olur dıye ama sen ıkısını de takım alcan galıba yaa ben cok kararsız bırıyım yaa hem onu ıstıyorum hem farklı napcaz bılmıyom

ya kızlar kusura bakmayın ve çok görmeyin lütfen
resimleri ekliyorsunuz iyi hoş güzel bakıyoruz ama burdaki asıl amaç kimin beğendiği mobilya daha güzel değil
resimleri fiyatlarıyla birlikte nerden aldığınızı da yazarsanız herkez bir birine tek tek bunu nerden aldın kaça aldın die sormazz..
valla hangi birinize sorucamı şaşırdım beynim döndü

Ben daha aLMadım biLiosun beğendikLerimi ekLedim sadece fiyat oLarak da koLtuk ve köşe takımLarı 2.000 - 3.000 tL arasında değişiyo...DiğerLerini hatırLamıorum ama doğtaş'ın - ider mobiLya'nın siteLerine baktım...fiyatLarı yazıo oraya bakabiLirsin..

Salihacım bende her oda aynı tarzda olsun odalardan odaya geçerken çokta farklılık olsun istemiyorum, ufak tefek şeylerlee farklılık yaratılabilirim.

Esmam bende henüz almadım sadece beğendiklerimi ekledim, ev gör ve istikbal mobilya cnm fiyatlarını ne sen sor ne ben söyliyimm

ay ay ay ne gusel seyler paylasmıssınız kızlar ya bayıldım valla herkes kocısıyle mutlu mesut vakıtler gecırsın ıns ...... sızebısı sorcam kızlar sımdı bız nısanlımla konustuk ve dedık kı her oda farklı tarzlarda olsun bırınde yumusak renkler varken bırınde klasıklık olsun yada ne bılım öle ıste analatamadım tam ama sız anlamıssınızdır. garıp bısı olmaz dımı? bıde hanı yatak odası takımı yemek odası takımı falan hep bır ornek yanı takım oluo ya bız ölede olsun ıstemıyoruz onlarıda farklı almayı dusunuyoruz cok mu sacma bısı olur kı

tam benim sitediğim gibi ben anladımmm ne demek istediğini tercih meselesi bence çok daha güzel olurr

ya zaten bende almadım ama ne bilim fikir alış verişi olması için tavsye olması için fiyatlarını yazdım belki birine faydam dokunur die

tam benim sitediğim gibi ben anladımmm ne demek istediğini tercih meselesi bence çok daha güzel olurr

senın kafanda nasıl bısıler var canım ya ben mesela otura odamı ucuk mavı ucuk pembe krem tonlarında puf puf koltuklar koymayı dusunuyorum mesela kose takımı olabılır karsı duvarada su ıkea nın yatakları var ya gunduz falan yastuklarla koltuk gorunumune gırebılıyo oyle bısı dusunuyorum. salonum tamamen avangarde tarzı olabılır kahveler turkuazlar falan mutfagım zaten beyaz mor banyom kahve yaldız tonlarında. yatak odası ne renk olmalı ve gırıs ne renk olmalı daha karar vermıs degılım ama

Ben aslında fiyat da yazdım ama tekrar eksıklerı yazayım tv unıtem 1500, fortmanto,800,köşe,1700, damla desen yemek odası 3700 e alındı,damla desenli yatak odası 3700 evgörde esenlerde bazalı 4200(taksıtlı fiyat)tılsım yatak odası 4150,mor ve grili salon takımı 3350 peşin fiyat,kugu yatak odası 3690,kardelen yatak o. 2500 tl
,Eki Görüntüle 279754 Eki Görüntüle 279756

bunlarda benim hosuma gıden ıkı model daha sıyah şeritlisi 3141 tl diğeri 4240 yazamadıklarımda nerde gördüğümü unuttuklarım kusura bakmayın...

Ben de sizin gibi her odam farklı olsun istiyorum galiba bu yuzden o yatak odasından vazgecmem gerekicek bi odam canlı morlu grili renklerde olursa diğer odam daha soft ama iç açıcı olsun istiorum yatak odası zaten örtü ve baska seylerle gayet rahat renklenebilir diye düşünüyorum mesela beyaz yatak odasına her renk gider bence

Canım ben tesettürlüyüm o yüzden düğünümde inş.pelerinli gelinlik giymeyi düşünüyorum, klasik gelin başları gibi düz eşarp,arkası kıvır kıvır örümcek gibi yapılan modeller hiç hoşuma gitmiyo,daha modern taş ve boncuklarla yapılmış bi gelin başı ve kuyruga kadar uzanan pelerin hayalimdeki gelinlik böyle....Tabi boyle gelinlik diken bi yere sordum 2.5 milyar kiralaması dedi, o kadar bütçemiz yok malesef ne yapıcaz bilmiyorum

Bu tarz işte üst ve alt modelleri değişik modellerden bulup diktirmeyi planlıyorum ama istediğim gibi olmazsa diye korkuyorum ,dikilince begenmezsem düğün bana zehir olur cok takarım kafama içime sinmezse ama mecbur hazırını almaya imkanımız yok

Günaydınn kıslarrrrr

Gelinliklere geçilmişş benim aklımda hiç öylee oturmuş bi model yok, amasalihaa senin 1. modelinii çokk beğendim kesinlikle böyle bişi diktir, dediğin gibi kapalı olupp o aşarbıı öyleetürlü hallere sokmaktansa böylee daha zariff. Kapalı olsaydım kesinliklee 1. modelden diktirirdim.

Bende lilam gibii prenses tarz istiyorum üstü böylee taşlı şıltılı altıı saten olsun ama kabarık bişii

günaydın gelinciklerrrrrr.
bende bi örnek gösterim size

dekolte bölgesi böyle göğüs arasına kıvrımlı şekilde değil de düz düşünün.o güpür askılarıda biraz saha sık düşünün altı aynen öyle,hatta azcık daha hafif inik olabilir.ve kırık beyaz.
hayallerimdeki gelinlik tarzı 1 lilamın paylaştıgı (lilam kesinlikle vazgeçme bu modelden usb bozuldu gittiğim düğünde kuzenimin esi aynen öyle bişi giydi peri gibiydi)
2 bu iffetin gelinliği işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…