- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.061
Bunlarda bizim eşyalarımızz, aldık hepsini
Eki Görüntüle 279705 Eki Görüntüle 279706 Eki Görüntüle 279707
nişanlımla zevklerimiz çok uyuşuyo, bu modelleri ben bulmuştum ama o da çok beğendi.
Siyah çekyatımın yastıklarıda diğerleriyle aynı, fazladan bikaç tane daha aynı yastıktan var
Yemek odasının tv ünitesini almadık onu duvara monte ve raf yaptırmayı düşünüyoruz bizde..
Şimdilik bu kadar eşya yeter diye düşündük kiracı olcağımız için..
Bunlarda bizim eşyalarımızz, aldık hepsini
Eki Görüntüle 279705 Eki Görüntüle 279706 Eki Görüntüle 279707
nişanlımla zevklerimiz çok uyuşuyo, bu modelleri ben bulmuştum ama o da çok beğendi.
Siyah çekyatımın yastıklarıda diğerleriyle aynı, fazladan bikaç tane daha aynı yastıktan var
Yemek odasının tv ünitesini almadık onu duvara monte ve raf yaptırmayı düşünüyoruz bizde..
Şimdilik bu kadar eşya yeter diye düşündük kiracı olcağımız için..
1.000 TL cnm evkurdan aLdı taksitLe peşin vermemek için...gerçi evkur kazık yaa baka yerde beLki daha uygundur..
Cnmm doğtaş mı bunLarr..Doğtaş mobiLyada indirim varmış bide bu ara...
GüLe güLe kuLLanın cnm çok güzeLLer..
Sagol böcüğümmm, ben de cok içime sinerek aldım eşyalarımı yemek odam nasıl sence karanlık cıkmıs ama canlısına kapılıp aldım üzerine anneciğimin boyadığı altın varaklı seramiklerimi koyucam inş
Ben damla desenli yatagı cok ıstedim yakından göremedim henüz fiyatı 4200 tl bazasıyla bırlıkte gelcek yakında esenler gidip bakcam, tılsım yazan tabı daha guzel ışılları felan cok hoş oda 4750 tl evgörün sitesinde buda tabi bazalı fiyatı keşke daha uygun olsalar yaa başlılarında led ışıkları olanlar da var cok pahalı malesef(
Esracım harikaa mobilyalarınn birbirleriyle uyumlular ne güzell, bende böylee yatakla salon mobilyaları uysun istiyorum umarım öyleolurr. Güle güle kullan.
Yok cnm yemek odanda çok güzell ama yatak odanı daha çok beğendim dedim. Alllahım içine sindirsin sakın aklını ikileme almışsın zaten hepsi çok güzle güle güle kulan cnmcım.
Zaten hepsi çok pahalı nasıl olcak bu iş bilmiyorum. Benim baktıklarımda pahalıı gidip burdan almıycam tabiki 5 -6 bin verilmez, verilemez. Tanıdık bi mobilyacı bulursam yaptırıcam örnek resim topluyorum.
ya kızlar kusura bakmayın ve çok görmeyin lütfen
resimleri ekliyorsunuz iyi hoş güzel bakıyoruz ama burdaki asıl amaç kimin beğendiği mobilya daha güzel değil
resimleri fiyatlarıyla birlikte nerden aldığınızı da yazarsanız herkez bir birine tek tek bunu nerden aldın kaça aldın die sormazz..
valla hangi birinize sorucamı şaşırdım beynim döndü
ay ay ay ne gusel seyler paylasmıssınız kızlar ya bayıldım valla herkes kocısıyle mutlu mesut vakıtler gecırsın ıns ...... sızebısı sorcam kızlar sımdı bız nısanlımla konustuk ve dedık kı her oda farklı tarzlarda olsun bırınde yumusak renkler varken bırınde klasıklık olsun yada ne bılım öle ıste analatamadım tam ama sız anlamıssınızdır. garıp bısı olmaz dımı? bıde hanı yatak odası takımı yemek odası takımı falan hep bır ornek yanı takım oluo ya bız ölede olsun ıstemıyoruz onlarıda farklı almayı dusunuyoruz cok mu sacma bısı olur kı
ay ay ay ne gusel seyler paylasmıssınız kızlar ya bayıldım valla herkes kocısıyle mutlu mesut vakıtler gecırsın ıns ...... sızebısı sorcam kızlar sımdı bız nısanlımla konustuk ve dedık kı her oda farklı tarzlarda olsun bırınde yumusak renkler varken bırınde klasıklık olsun yada ne bılım öle ıste analatamadım tam ama sız anlamıssınızdır. garıp bısı olmaz dımı? bıde hanı yatak odası takımı yemek odası takımı falan hep bır ornek yanı takım oluo ya bız ölede olsun ıstemıyoruz onlarıda farklı almayı dusunuyoruz cok mu sacma bısı olur kı
Salihacım bende her oda aynı tarzda olsun odalardan odaya geçerken çokta farklılık olsun istemiyorum, ufak tefek şeylerlee farklılık yaratılabilirim.
Esmam bende henüz almadım sadece beğendiklerimi ekledim, ev gör ve istikbal mobilya cnm fiyatlarını ne sen sor ne ben söyliyimm
tam benim sitediğim gibi ben anladımmm ne demek istediğini tercih meselesi bence çok daha güzel olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?