- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.941
2012 gelinleri hazırlıklarda almış başını gidiyor, ben 12 de mi 13 de mi gelin olacağım, tabi ömür yeterse, bunu düşünmekle uğraşıyorum :))
günaydın kızlar...
Günaydınn kıslarrrr
Çok mutluyummmm havaa harikaaa ilk bahardayızz gibi hissettimmmmm
Günaydınn kıslarrrr
Çok mutluyummmm havaa harikaaa ilk bahardayızz gibi hissettimmmmm
Çiğdemcimm, kapıların banyo dolabınn harikaa, zevklisinn, banyon küçük olabilir ama iyi şekilde değerlendirmişsin, dolapp çok kullanışlı olmuş.
Mutfak dolaplarınıda çok merak ettimm görmek için sabırsızlanıyoruzzzz
cgdm`cim hepimiz cok heyecanliyiz ve zevkli hatunlar var burda vesselam, herkesin guzel fikirleri var :) banyo dolabin konusunda da uzulme, bu da cok kullanisli gorunuyor, ilerde evini buyutup istedigin ne varsa yaptirirsin insallah :)
Kızzzzlllaaar 2 gündür gülmekten öldümmm:) Nişanlım adetlerden anlayan bi tip değildir.Çoğu erkekte olduğu gibi.Kurban bayramı için annesi de 2 gün önce ne yapcz diye sormuş.Sevgili nişanlımda ne yapılır diye sorup cevabını aldıktan sonra yaşama sevincini yitirmiş:) Kurbanlık koç alınır,Süslenir,hediyeler alınır,bilezikler alınır v.s Bende biraz abarttım tabi şunu yapman lazım bunu yapman lazım diye.Neyse şakayı çok uzatmadım dün yanına uğradım 1 tane bilezik yapılsa yeterli koç fln istemiyorum dedim.Rahatladı ama morali çok bozulmuş kuzumun.Önümümüzdeki sene evlencktik geçen haftadan beri nisanda evlenelim diyor.Eeee tabi benimde canıma minnet tamam olur dedim.Gelişmelerden haberdar ederim sizi
SeLam kızLaar nasıLsınız???
Bende iş güç aynen devam bi değişikLik yok
Sonunda saLonu tuttuk =) Dün akşam gittik sözLeşmemizi imzaLadık...ResimLerini payLaşıorum...
Düğün tarihim "05.05.2012" oLarak kesinLeştiii
Kanyon aLışveriş merkezinin biraz aşağısında tam güLtepe sapağında sağda kaLıo..Yeni buLuş düğün saLonu..NormaLde 3.500'dü..araya tanıdık koyarak 2.300'e indirdik...adam kimseye söLemeyin dedi Şşşşş
Eki Görüntüle 277485 Eki Görüntüle 277486 Eki Görüntüle 277487
Canım çok hoş görünüyo süperrrrr, valla çok yakışcaksınız pembeli gelin damat koltuklarına da bakın
Hadi hayırlısı herkesin tarihi kesinleşiyyor heyecan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?