• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydınn kıslarrr, iyi haftalarrrrrr olsunn
lilamm salon harikaa cnmm çok güzelll bir düğün olucak inş.. Pembe vee morr tonlarınaa hastayımmm:17:

Bnde pembeyi görünce tav oLdum =) Tşk ederimm baLım böcüüğümmmm...:16:

salon çok güzel, çok beğendim ve çok da hesaplı, güle güle düğününüzü yapın :)
günaydın kızlar...

Tşk ederimmm =)

Günaydın kızlar... düğün salonu güzelmiş canım... şu salon mevzusu hallolunca herşey bitmiş gibi geliyor :D

Tşk ederim..evet saLon tutuLunca büyük bi yük kaLkıo ama şimdiLik..daha geLinLik var , saç var , makyaj var , ayakkabı var , çiçek var kına var , eLbise var off var da vaaarrr =)

Slm kızlar,

Uzun bi aradan sonra tekrar topiğe giriyorum neler olmuş neler, kimse beni tanımaz şimdi ama yinede aranıza katılmak istedim. Allahım şu düğün telaşlarında hepimizin yardımcısı olsun inşallah bunlar çoook zor günler, sevgiliyken hersey güzeldi aileler işe girince değişiyo herşey, beni tanıyan varsa bilir yüzük atmalara kadar çok şey yaşadım ama inatla ben bu çocukla çıktım yola başkasına alışamam dedim ve hala nişanlıyız çok şükür ;)

Mervecim yazdıklarını okudum çok üzüldüm, benzer durumlar yaşadım biliyorum ama sen haklıda olsan sert cıkınca erkeğin gözünde ailesi hep haklı oluyo o yuzden sakin ol canım, üzülen biz oluyoruz inş hersey senin istediğin gibi olur tatlım Allah yardımcımız olsun hepimizin...

selam kızlar bende bayardır gırmıyordum foruma 2012 gelini olarak ( Allah nasıp ederse ) aranıza gelıyım dedım. :16:
25 ağustos 2012 ( gulten- aybars ).
Hiçbirşey zor gelmıyorda aralıkta bıtanemı askere yollamak çok zorrrrr...:29:

Slm kızlar,

Uzun bi aradan sonra tekrar topiğe giriyorum neler olmuş neler, kimse beni tanımaz şimdi ama yinede aranıza katılmak istedim. Allahım şu düğün telaşlarında hepimizin yardımcısı olsun inşallah bunlar çoook zor günler, sevgiliyken hersey güzeldi aileler işe girince değişiyo herşey, beni tanıyan varsa bilir yüzük atmalara kadar çok şey yaşadım ama inatla ben bu çocukla çıktım yola başkasına alışamam dedim ve hala nişanlıyız çok şükür ;)

Mervecim yazdıklarını okudum çok üzüldüm, benzer durumlar yaşadım biliyorum ama sen haklıda olsan sert cıkınca erkeğin gözünde ailesi hep haklı oluyo o yuzden sakin ol canım, üzülen biz oluyoruz inş hersey senin istediğin gibi olur tatlım Allah yardımcımız olsun hepimizin...

Ne yaLan söLiim ben hatırLamıorum seni :1: ama oLsun hoşgeLdin =) evet zorLukLar yaşiicaz hayatımızın her evresınde var..Allah hepimizin yardımcısı oLsun mutLu etsin inş..

selam kızlar bende bayardır gırmıyordum foruma 2012 gelini olarak ( Allah nasıp ederse ) aranıza gelıyım dedım. :16:
25 ağustos 2012 ( gulten- aybars ).
Hiçbirşey zor gelmıyorda aralıkta bıtanemı askere yollamak çok zorrrrr...:29:

Sende hoşgeLdin canımm...Allah tamamına erdirsin tarih beLirLenmiş ne güzeL =)
Askere göndermek de bekLemek de çok zor ama Rabbim sabrını verir..Sağ saLim kavuşursunuz inş.

Hoşgeldinizz kıslarr, ne güzell gelinlerimizzz artıyooorrrrrrr :32:
Salihacım ben seni hatırlıyorum birascık nişanlınla sorunların vardıı tam detayını hatırlamıyorum ama iyiki geldin hoş geldinnn. Aranızın düzelmesineede çok çok sevindimmmm :32:

Merhaba kızlarr napıyonuz bakalımm, ben iyim çok şükür herşey yolunda, bugün nişanlımcım geliyo onu bekliyorm. :16:
Saliha seni hatırlıyorum o kadar da olmadı görüşmeyeli :1: seninki biraz rahat takılmaya başlamıştı kızıyodun ama düzelmişti sonra :)
Lilacmm salonun hayırlı olsun, bende seni gelin olarak içinde hayal ettim de yakışcak sen tatlı mekan tatlı pek güsel olcak.. :21:
Böcüğüm sende nişan resimleri eklicem eklicem dedin unutturdun bize ya helal olsun valla :19:
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hooşşgeldinizz.... :54:

Merhaba kızlarr napıyonuz bakalımm, ben iyim çok şükür herşey yolunda, bugün nişanlımcım geliyo onu bekliyorm. :16:
Saliha seni hatırlıyorum o kadar da olmadı görüşmeyeli :1: seninki biraz rahat takılmaya başlamıştı kızıyodun ama düzelmişti sonra :)
Lilacmm salonun hayırlı olsun, bende seni gelin olarak içinde hayal ettim de yakışcak sen tatlı mekan tatlı pek güsel olcak.. :21:
Böcüğüm sende nişan resimleri eklicem eklicem dedin unutturdun bize ya helal olsun valla :19:
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hooşşgeldinizz.... :54:

Sevindim canım herseyın yoLunda oLmasına allah bozmasın...Ayrıca çokk tşk ederimmm canım benimm :16:

Aaaa ne güzel unutulmamısım yaa cok sevindim :9::9::9:

Evet nişanlımla aramızda cok sorunlar oldu ama ben ağlayıp zırlamayı kestim hallettim sayılır, o umursamaz davranmaya baslayınca resti cektim gittim ablasıyla, telefondanda annesiyle konusup ortalıgı karıstırdım ohhh olsun ona iyi yaptım:1::1::1:

Amaaa bisey diycem kızlar az önce 2011 gelinlerinin sayfasına göz attım da henüz 2 aylık, 4 aylık evliler kavga ediyo, bosanma sözleri geciyo çok korktum yaa ümitsizliğe kapıldım ben 2 kez yüzük attım tekrar geldiler taktılar onca olay gecti ama sırf sevgimden onunla evlenıcem diye cıktım yola diyerek aştım herseyi ama yaa bizde evlenınce hersey daha iyi degilde daha kötü olursa yaa korkuyorum yasamadan ögrenilmez ama ben cok korkuyorum siz ne düşünüyosunuz yorumlarınızı merak ediyorum arkadaslar...

Hoşgeldinizz kıslarr, ne güzell gelinlerimizzz artıyooorrrrrrr :32:
Salihacım ben seni hatırlıyorum birascık nişanlınla sorunların vardıı tam detayını hatırlamıyorum ama iyiki geldin hoş geldinnn. Aranızın düzelmesineede çok çok sevindimmmm :32:

a bu arada balböceği en son bıraktıgımda nişan bohçalarıyla uğrasıyordun hayırlı olsun nişanlanmıssın Allah tamamına erdirsin tatlım senin adına çok sevindim:36::36::36:

$sedef-yatak-odasi-bx.webp

bu yatak odasını çok beğendim amaq peşinde alsak 4.500 tl istiyorlar

Günaydın kıslarr evet salihacım nişanlandımm, bohçaları felan herşeyi hallettik şuan rahatlamış bi şekilde özgür takılıyoruzzz, özlemişizz bu halimiziii:1:
Bide dün ayzdıklaırn daha evlenmeden boşanma felan geçirme aklından, evliliğin raya oturma süresi onlarr sonuçta sevdiğin adam aynıı tam tersi çıkıcak değildir. Ama bu dönemlerdee ev geçimi, borçlar, bir evi paylaşma zor işler problemler olabilirr anlayışlaa sabırlaa atlatmak lazımm. Evlenmek kolay işmii kii boşanmak kolay olsun, bakın hepimizz kaç aydırr bekliyoruzz bu günleri unutmamalıyızz o kadar sabrımıza karşıı muradımıza ermişseek devamı içinde çaba göstermeliyiz. Yoksa evlenmekte boşanmakta bir çırpılık iş ikiside devlet memurunun önünde 5 dk da oluveriyor.
Bu arada resimlerimi sormuşsubuz, inanaın daha nişan resimlerimi almadım kendi makinalarımızla çekilenler var tabi ama bu formun gizliliğine güvenim o kadar zayıfladıki resimlerin orda burdaa paylaşılması, çalınması vss. beni aşırı rahatsız etti o yüzden beni affedin kızlar.

Esmacımm yatak odan harikaa bende aynı markanın başka bir ürününü beğenmiştim, 3 bin küsürrdü fiyatıı bilmiyorum zaman ne gösterir alırmıyız. Sen şimdidenmi alacaksın ??

günaydın gelinciklerrrrrr nasılsınız bakalım.dün aksam geldik evimize nihayet bitti yolculuk çok yordu ya.
sizler napıyosunuz.çok da yazısma olmamış haftasonu oldugu için.biz yapılaca ev için herşeyi netleştirdik.allah büyük hala net bişey yok.tarih yok salon yok hiç bişey yok.bakalım hayırlısı.zaman herşeyin ilacı.

günaydın gelinciklerrrrrr nasılsınız bakalım.dün aksam geldik evimize nihayet bitti yolculuk çok yordu ya.
sizler napıyosunuz.çok da yazısma olmamış haftasonu oldugu için.biz yapılaca ev için herşeyi netleştirdik.allah büyük hala net bişey yok.tarih yok salon yok hiç bişey yok.bakalım hayırlısı.zaman herşeyin ilacı.

gunaydin canim. senin tarihin nasil hala belli degil yaa, yer bulamiycaksin iyi bi yerde?? ne zaman gibi olsun istiyosun, planlarin ne yonde?

Günaydın kıslarr evet salihacım nişanlandımm, bohçaları felan herşeyi hallettik şuan rahatlamış bi şekilde özgür takılıyoruzzz, özlemişizz bu halimiziii:1:
Bide dün ayzdıklaırn daha evlenmeden boşanma felan geçirme aklından, evliliğin raya oturma süresi onlarr sonuçta sevdiğin adam aynıı tam tersi çıkıcak değildir. Ama bu dönemlerdee ev geçimi, borçlar, bir evi paylaşma zor işler problemler olabilirr anlayışlaa sabırlaa atlatmak lazımm. Evlenmek kolay işmii kii boşanmak kolay olsun, bakın hepimizz kaç aydırr bekliyoruzz bu günleri unutmamalıyızz o kadar sabrımıza karşıı muradımıza ermişseek devamı içinde çaba göstermeliyiz. Yoksa evlenmekte boşanmakta bir çırpılık iş ikiside devlet memurunun önünde 5 dk da oluveriyor.
Bu arada resimlerimi sormuşsubuz, inanaın daha nişan resimlerimi almadım kendi makinalarımızla çekilenler var tabi ama bu formun gizliliğine güvenim o kadar zayıfladıki resimlerin orda burdaa paylaşılması, çalınması vss. beni aşırı rahatsız etti o yüzden beni affedin kızlar.

Esmacımm yatak odan harikaa bende aynı markanın başka bir ürününü beğenmiştim, 3 bin küsürrdü fiyatıı bilmiyorum zaman ne gösterir alırmıyız. Sen şimdidenmi alacaksın ??

almadım böcüğümm daha

sadece yol üstünde bir mağazada gördüm çok beğendim bunu
fiyatına bakayım dedim de çok pahalıymış bana gelmezz..ben sadece dolabı ile aynalığını çok beğendim..yatak ve komidinleri pek degil

Günaydın kızlarrr,

Nasılsınız aranızda şöyle çooook mutlu olan yok mu sırrınızı yazında azcık içimiz açılsın, herkesi kendim gibi sanıp evlilikten tırsmaya başladım da bu aralar:1::1::1:

Mervecim nasılsın,

Eski yazılara baktım baya üzmüşler senı ama yinede ailesini çok takma derim ben önemli olan nişanlınla aranızın iyi olması bence ne yaptınız,hallettinizmi bari sorunları?

Günaydın kızlarrr,

Nasılsınız aranızda şöyle çooook mutlu olan yok mu sırrınızı yazında azcık içimiz açılsın, herkesi kendim gibi sanıp evlilikten tırsmaya başladım da bu aralar:1::1::1:

Ben coook mutluyum sekerim :nazar: :1:

sirrim su, problem yaratmiyorum; problem cozuyorum. her iliskide sorunlar olur, her evlilik arefesi can sikici olaylar yasanir, bunun istisnasini hic gormedim. onemli olan, bu cikan problemlerin, mutlulugunu golgelemeye degip degmeyecegini iyi analiz edebilmek.

benim de nisan oncesinden simdiye kadar ufak tefek anlasmazliklar yasadigim oldu ailelerle ilgili elbette, cingar cikarip nisanlimi uzecegime, ailesiyle arami bozacagima, oturup sakinlesmeyi bekledim. kimseye anlatmadim, boylece kimse beni gaza getiremedi, dolduramadi. sadece nisanlimi da sakinlestirip, onu da cozum arama yoluna cektim. sakinlestik, sinirimizi yendik, kimsenin bize kotu niyetle yaklasmadigina, isimize karissalar bile aslinda bizim iyiligimizi istediklerine ikna olduk. sonra da cozum uretmeye basladik. kimseyi kirmadan, nasil istediklerimizi yapabiliriz dusunduk. ve inanin cozum buluyo insan boyle yaklasinca, gercekten.

iliskinin icindeki en onemli mutluluk kaynagi ise saygi. biz nisanlimla asla birbirimize, birbirimizin sahibiymisiz gibi davranmayiz. kiskanclik yapmayiz, kisitlamayiz, karismayiz. saygi duyariz ve saygisizlik yapmayiz. bunu karsilikli yapmayi becerdikten sonra, asilmayacak sorun yok. hem boylece sevgi de hic azalmiyo, hic yipranmiyo iliski. tabi bu dedigim tek tarafli olmaz, sen yapacaksin, nisanlin tepene cikacak, o zaman olmaz elbette.

allah herkesin agzinin tadini korusun, kimseyi sevdiginden ayirmasin,askini bitirmesin :)

Ben coook mutluyum sekerim :nazar: :1:

sirrim su, problem yaratmiyorum; problem cozuyorum. her iliskide sorunlar olur, her evlilik arefesi can sikici olaylar yasanir, bunun istisnasini hic gormedim. onemli olan, bu cikan problemlerin, mutlulugunu golgelemeye degip degmeyecegini iyi analiz edebilmek.

benim de nisan oncesinden simdiye kadar ufak tefek anlasmazliklar yasadigim oldu ailelerle ilgili elbette, cingar cikarip nisanlimi uzecegime, ailesiyle arami bozacagima, oturup sakinlesmeyi bekledim. kimseye anlatmadim, boylece kimse beni gaza getiremedi, dolduramadi. sadece nisanlimi da sakinlestirip, onu da cozum arama yoluna cektim. sakinlestik, sinirimizi yendik, kimsenin bize kotu niyetle yaklasmadigina, isimize karissalar bile aslinda bizim iyiligimizi istediklerine ikna olduk. sonra da cozum uretmeye basladik. kimseyi kirmadan, nasil istediklerimizi yapabiliriz dusunduk. ve inanin cozum buluyo insan boyle yaklasinca, gercekten.

iliskinin icindeki en onemli mutluluk kaynagi ise saygi. biz nisanlimla asla birbirimize, birbirimizin sahibiymisiz gibi davranmayiz. kiskanclik yapmayiz, kisitlamayiz, karismayiz. saygi duyariz ve saygisizlik yapmayiz. bunu karsilikli yapmayi becerdikten sonra, asilmayacak sorun yok. hem boylece sevgi de hic azalmiyo, hic yipranmiyo iliski. tabi bu dedigim tek tarafli olmaz, sen yapacaksin, nisanlin tepene cikacak, o zaman olmaz elbette.

allah herkesin agzinin tadini korusun, kimseyi sevdiginden ayirmasin,askini bitirmesin :)
:nazar::nazar::nazar:Allah nazarlardan sakınsın sizi canım inan kendim gibi sevindim mutluluğunuza inş herkes senin kadar mutlu olabilir...

Ama malesef biz dediğin gibi olamadık ya bu saatten sonra da yasananları unutmak pek mümkün değil ama nasıl oluyo bilmiyorum onca seye rağmen hala birlikteyiz, ama benim içim rahat değil çok arada kalıp hemen herseyi nişanlıma aksettirdiğim için hatalıyım ben ama tek taraflı da değildi bizim sorunlar 2 kez yüzük atıldı hatta ilkinde bohçayı bıle götürdü bizimkiler,ben ağladım o üzüldü ailesi yeniden ikna etti ailemi ve hala nişanlıyız ama çok yıprandık heyecanımız gitti maddı sorunlar sevgimize gölge düşürdü benim korkum onun bu olanlar yüzünden eskisi gibi olamaması hatta bazen beni yanında olduğumda seviyo sonra umursamıyo gibi hissediyorum:(

almadım böcüğümm daha

sadece yol üstünde bir mağazada gördüm çok beğendim bunu
fiyatına bakayım dedim de çok pahalıymış bana gelmezz..ben sadece dolabı ile aynalığını çok beğendim..yatak ve komidinleri pek degil

Anladım esmamm ama yatak odalarıı çok pahalı gerçektenn, bende bi kaç beğendiğimi sordum 3 binle 5 bin arası bende yaptırmayı düşünüyorum uygun bi mobilyacı bulursam. Beğendiğim örnekleri götürürüm hem dolap odama göre olur diyorum zaten yatağı almıycam, bazasını ve yatağını ayrı olarak alırım diyorum. Kenarları mobilya hoşuma gitmiyor.

Back