2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hani sizede sordum ya dernekte nişan nasıl olur diye işte bunu mahallede duyan bikaç kişi rezalet dedi ve tüm moralim bozuldu
size nodu

Rezalet mi dedi, yuh yaniiii... dernekte olur sokakta olur evde olur çatıda olur kime ne, neresi size uygunsa orda yaparsınız, çok biliyosalar yakıştırmıyosalar havadaki burunları sığmazsa derneğe gelmesinler tövbe Yarabbii...
Benim bişeyim yok tatlım çok şükürr, takma sende bunları..

ben kimsede eleştirmedim çünkü o gnlerimiz çok özel ama bi sorar insan durumları varmı diye yok bunlarda
iştende ayrıldım

Günayydınn kıslarrr, hayırlıı haftalarrr olsunnnn nasılsınızz bakemmm

Çok yoğun ve yorucuu bii haftaydııı kendimii çok hantall hissediyorummm

Baburrcumm yazdıkalrını okudumdaaa bende kıslara katılıyorumm sıkma canınıı hiç böyle şeyleree herkess herşeyin en güzelini en özelini yapmak isterrr ama bence yapabildiğini yapmalıı sonradan insanlar neden sıkıntı çeksinn yeni evli günlerini nedne sıkıntı borç içinde geçirsinn. Ayrıca düğün sokakta olsa bile düğünü güzelleştiren renk katan sizler olcaksınızzz canım benim. O yüzden senn canın neyi nasıl istiyosa öylee yapmalısınn kimseyi düşünüp üzme kendini bu senin düğünün.

2012 Eylül gelini olmak için elimden gelen her şeyi yapacağıma and içiyorum
merhaba arkadaşlar :)

ağlamak istiyorum
internet bankacılığım olmadı, telefonum bağlan-a-madı
moralim çok bozuldu...

Günaydın Kızlarrrr

Mervem yok ya kimse doğru düzgün uğramıyor topiğe şimdi bi de kış geldi artık

evlilik mevzuları duruldu herkez kabuğuna çekldi :)

böcüğüm sende düğün tarihimi 02 haziran kına gecemi de 31 mayıs olarak düzeltirmisin?

daha nikah tarihi vereceğim

bu arada kızlar salonda nikah kıyılıyor ya nikah memurunun gelmesi için ne kadar bir ücret ödeniyor?

ah anaaaaaaaaaam ne unutması kız asker bi gelsin bu topiği ağlatcam ağlatcaaaaaam

Günaydın arkadaşlarr
evt kimse uğramıyooo, yoğunum bende aslında hafta sonu oyalı başörtüleri lifleri patikleri filan döktüydüm resimlerini çektim size eklicem de fırsat olmadı bugün eklemeye çalışırım :)
merve ne yaptı nasıl geçiyor çok merak ediyorum bende...

bende çok istiyorum bi şeyler eklemek ama resim boyutu büyük diyor eklemiyorrr sinir oluyorum
dur merveye bir msj atayım bakıyım durumu neymiş

Bizde salonda istiyoruz ama galiba 200 - 300 arası alıyorlarmış şekerim. Baya da para ama değer gibi gibi bakalım düşüncezz.. :82:

ah anaaaaaaaaaam ne unutması kız asker bi gelsin bu topiği ağlatcam ağlatcaaaaaam

bi ara bir girdim herkezz burdaydı topik nasıl kaynıyor ama ben o kadar yoğundum ki yazamıyorum yaa dedim...işlerimi yptım hızlı hızlı üstünden rahat 3 saat geçmiştir geldim topiğe kimse yok :S

hayatımmmm ve bubaburrr günaydınnnnnn
günaydın canlarımmmmmm
bi ara bir girdim herkezz burdaydı topik nasıl kaynıyor ama ben o kadar yoğundum ki yazamıyorum yaa dedim...işlerimi yptım hızlı hızlı üstünden rahat 3 saat geçmiştir geldim topiğe kimse yok :S

bendede öle oluyom geliyom kimse yok gidiyom ortam kızışmış zaten bni kimse özleyip merakta etmiyo

mervem yarın akşam yola çıkıyormuş

topiğimizin neşesi geliyor

bubabur sen biraz ortalık sakinken geldin

haziranda bu topikte olsaydın varya çok daha güzeldi şimdi herkez duruldu düğün tarihleri alınırken gerildi

sizin düğün ne zamana olucak belli mi?

benim sayfa hep açık çok online kalıp aktfi kalmayınca kapalı gözüküyorum sadece yoksa açığım F5 ile güncelliyorum sayfaı gene online oluoyrum ama gene kimse bişe yazmamış oluoyrrr bu gün de elimden geldiğince kapatmıcam sayfayı bakalım bakalım nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…