- 19 Aralık 2009
- 736
- 0
- 316
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.741
Topiğe uğruyorum daha sık uğrayacagım beni de yazın
03.09.2011 nişan
22.01.2012 Düğün
günaydınnn
hayırdırr gene kara bulutlar dolaşıyor galiba
bende nişanlımla boğuşuyorum
hani sizede sordum ya dernekte nişan nasıl olur diye işte bunu mahallede duyan bikaç kişi rezalet dedi ve tüm moralim bozuldu
size nodu
Rezalet mi dedi, yuh yaniiii...dernekte olur sokakta olur evde olur çatıda olur kime ne, neresi size uygunsa orda yaparsınız, çok biliyosalar yakıştırmıyosalar havadaki burunları sığmazsa derneğe gelmesinler tövbe Yarabbii...
Benim bişeyim yok tatlım çok şükürr, takma sende bunları..
Günaydın arkadaşlarr
evt kimse uğramıyooo, yoğunum bende aslında hafta sonu oyalı başörtüleri lifleri patikleri filan döktüydüm resimlerini çektim sizeeklicem de fırsat olmadı bugün eklemeye çalışırım :)
merve ne yaptı nasıl geçiyor çok merak ediyorum bende...
böcüğüm sende düğün tarihimi 02 haziran kına gecemi de 31 mayıs olarak düzeltirmisin?
daha nikah tarihi vereceğim
bu arada kızlar salonda nikah kıyılıyor ya nikah memurunun gelmesi için ne kadar bir ücret ödeniyor?
ah anaaaaaaaaaam ne unutması kız asker bi gelsin bu topiği ağlatcam ağlatcaaaaaam
Bizde salonda istiyoruz ama galiba 200 - 300 arası alıyorlarmış şekerim. Baya da para ama değer gibi gibi bakalım düşüncezz.. :82:
hayatımmmm ve bubaburrr günaydınnnnnn
bi ara bir girdim herkezz burdaydı topik nasıl kaynıyor ama ben o kadar yoğundum ki yazamıyorum yaa dedim...işlerimi yptım hızlı hızlı üstünden rahat 3 saat geçmiştir geldim topiğe kimse yok :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?