• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Iyiyim böcüğüm çok şükür

dün biraz moralim bozuktu ama dün akşam lila ile bayağı bir telefonda konuşduk çok iyi geldi :16:
Sen nasılsın? Uzun zamandır çok iyi görüşemiyoruzz..nişanlı olmak nasıl bir duyguymuş beğendin mi?

Bu arada lilacım : Dün nişanlıma msj attım senden snra bir isyanlar bir isyanlar

nerdesin sen sabahtan beri? :1:

5 saattir nerdesin sen? :1:

5 saat mi konuşuyosun telefonda :1:

Yat uyu pink yat uyu :41:

Nasıl trip atıyor görüceksin halini :)))))
bende nasıl yağ yakıyorum ona ki sorma gitsin :d

Iyiyim böcüğüm çok şükür

dün biraz moralim bozuktu ama dün akşam lila ile bayağı bir telefonda konuşduk çok iyi geldi :16:
Sen nasılsın? Uzun zamandır çok iyi görüşemiyoruzz..nişanlı olmak nasıl bir duyguymuş beğendin mi?

Hayırdırr cnm ne olduu neden moralin bozuktu nişanlınla ilgilimii?
Ben iyiym cnm ama girip olmak üzereyim sankii ateşimm fenaa bugünn
Nişanlıı olmakk bilmem bişi anlamadımki pekk sanki 2 hafta önce değilde aylarr geçmiş gibi üzerindenn :77:

Hayırdırr cnm ne olduu neden moralin bozuktu nişanlınla ilgilimii?
Ben iyiym cnm ama girip olmak üzereyim sankii ateşimm fenaa bugünn
Nişanlıı olmakk bilmem bişi anlamadımki pekk sanki 2 hafta önce değilde aylarr geçmiş gibi üzerindenn :77:

çok yakın bir arkadaşıma moralim bozulmuştuu nişanlımla çok şükür bir sorunumuz yok hatta çok iyiyizz bu aralar

grip salgını var böcüğüm çok dikkat et kendine benim patroncuğumda gelmiş sabah sümüğünü çekiyor garibim grip oluyor.ilaç istermisiniz diyorum cebini gösteriyor :D

Nişanlını olmanın tadını en iyi bayramda alıyor insan :D en güzel bayramımı yaşadım sayesinde :D

önümüzdeki kurbanda anlarsın ne demek istediğimi sende hak verirsin bana :D

Günaydın kızLar hayırLı CumaLar..

Pinkiimmm bende dün bayağı bi rahatLadım snnLe konuşmak cok keyifLi =)
Benimkide öYLe vaLLa uykusu geLmiş iyi geceLer demek için aramışş surekLi meşguLsun hayırdır dıo =))))

Böcüğümm geçmiş oLsun dikkat et kendine..

Aynen nişanLı oLmanın tadını en cok bayramda anLıosun..geri kaLanı ztn sevgiLi gibi geçio =)
Bi de düğün hazırLıkLarı için beraber bişiLer pLanLamak fLn cok keyifLi oLuo =)

Günaydın kızlaarr,
selincim geçmiş olsunn
ben bu bayramdan korkuyorum biraz tartışmadan geçse bari, annem babam gelcek köyden önce sen gelcektin ben gitcektim onlar gelsin sen gitme filan bakalım nasıl anlaşıcaz.. :37:

Günaydın kızlaarr,
selincim geçmiş olsunn
ben bu bayramdan korkuyorum biraz tartışmadan geçse bari, annem babam gelcek köyden önce sen gelcektin ben gitcektim onlar gelsin sen gitme filan bakalım nasıl anlaşıcaz.. :37:

Ben geçen bayram da önce ben geLiiim bıraz oturaLım teyzenLerıde goreLım bize geçeLim sen bizde rahat rahat otur dedım..bize geLdiğinde hadi hadi gideLim demesin die...Snra bi baktım bayram sabahı geLmiş erkenden =)
Dedim nie geLdin...ÖyLe şey mi oLur erkek geLir önce kızı aLmak için fLn dedi..annemLer de öLe demişti asLında adet öLeymiş sanırım

Ben geçen bayram da önce ben geLiiim bıraz oturaLım teyzenLerıde goreLım bize geçeLim sen bizde rahat rahat otur dedım..bize geLdiğinde hadi hadi gideLim demesin die...Snra bi baktım bayram sabahı geLmiş erkenden =)
Dedim nie geLdin...ÖyLe şey mi oLur erkek geLir önce kızı aLmak için fLn dedi..annemLer de öLe demişti asLında adet öLeymiş sanırım

AYNEN BİZİMKİSİ DE ERKENDEN GELMİŞTİ
SAÇLAR GENE TEMİZ AİLE ÇOCUĞU TİPİNDE HAHAHAHHA :dd

AMA BENİMKİ İTİRAZ ETMEMİŞTİ İLK SEN GEL BİZİMKİLERLE BAYRAMLAŞ DEDİĞİMDE
BİZ PLAN YAPTIK DEDİK 1 GÜN SEN GEL BİZİMKİLERLE BAYRAMLAŞ SONRA BİZİM AKRABALARA GİDELİM
SONRA İKİNCİ GÜN GEL BENİ AL SİZİNKİLERİN ELİNİ ÖPİYİM HEP BİRLİKTE SİZİN AKRABALRA GİDELİM

AYNEN DE ÖLE OLDU BİZ SADECE İKİMİZ GİTTİK ONUN AKRABALARINA :16: MEMNUNUM YANİ :d GELİN KAYNANA MUHABBETİ KALKTI EN AZINDAN

AYNEN BİZİMKİSİ DE ERKENDEN GELMİŞTİ
SAÇLAR GENE TEMİZ AİLE ÇOCUĞU TİPİNDE HAHAHAHHA :dd

AMA BENİMKİ İTİRAZ ETMEMİŞTİ İLK SEN GEL BİZİMKİLERLE BAYRAMLAŞ DEDİĞİMDE
BİZ PLAN YAPTIK DEDİK 1 GÜN SEN GEL BİZİMKİLERLE BAYRAMLAŞ SONRA BİZİM AKRABALARA GİDELİM
SONRA İKİNCİ GÜN GEL BENİ AL SİZİNKİLERİN ELİNİ ÖPİYİM HEP BİRLİKTE SİZİN AKRABALRA GİDELİM

AYNEN DE ÖLE OLDU BİZ SADECE İKİMİZ GİTTİK ONUN AKRABALARINA :16: MEMNUNUM YANİ :d GELİN KAYNANA MUHABBETİ KALKTI EN AZINDAN

ahahahaha saçLarr :D :D
Bize erken geLdiği için kımseyi göremedi onlara gıttık herkesi gördük snra yine bize geLmiştik zavaLLım bı gun de 2 kere o yoLu cekti bnm ıcın =)) ama bizde bayram akşamı cok eglenceLi geçmişti değdi yanii =)

Sağolun kızlarr bakıyorum şuan kendimee meyveye verdimm:1:
Ben zaten bayram geçirdimyaa sözlüydükk bizi onlarrailecek gelmişlerdii bayramlaşmaya sonraa beraberr onalrın akrabalarabizim akrabalara felan gitmiştikk seviyorumm benn aşkımıı yaaaa oyyyyyy:69:

kızlar bi fikir geldi aklımıza ümraniyede sivaslılar derneği 250 ye tutulmuştu geçen sene görümcemde sadece yakın akrabala en fazla 100 kişi olcak bilgisayardan müzik kuru pastala meyve suları tek katlı pastayla nişan olurmu...:18::18:
bende professional makine va onlada sahilde çimlerin içinde çekiliris diyorum nası fikir:31::31::31:

kızlar bi fikir geldi aklımıza ümraniyede sivaslılar derneği 250 ye tutulmuştu geçen sene görümcemde sadece yakın akrabala en fazla 100 kişi olcak bilgisayardan müzik kuru pastala meyve suları tek katlı pastayla nişan olurmu...:18::18:
bende professional makine va onlada sahilde çimlerin içinde çekiliris diyorum nası fikir:31::31::31:

oLur neden oLmasın...bikaç kına gecesinden hatırLıorum dernekte yapıLmıştı..
BiLgisayar ayarLa cd yap önceden mutLaka muzikLeri ayarLa..Guvendiğin genc bırını de koy bılgısayarın başına muzıkLerı o haLLetsin...pasta meyve suyu ve kurupasta da yeterLi zaten cok kişi geLmiicek...
Bnm nişanım evde oLdu bizde prof. makıneyLe evde terasta fLn cektık fotoLarı..
Olurr yaniii neden oLmasın önemLi oLan sizin mutLuLuğunuz detayLara cok takıLma...

evet bubabur detaylara çok takılma bence de olur
benim dayımın kızı da öyle yaptı..dernek tuttu ama bizimkiler oynamayı çok sevdiği için müzik grubu tuttular..
öle pasta fln da yoktu..kek ve meyve suyu dağıttılar herkeze çok da güzel oldu çok eğlenmiştik..bende keşke diyorum salonda yapmasaymışım öle bi yer tutsaymışım ama oldu bi kere napalım?

Topiğe uğruyorum daha sık uğrayacagım beni de yazın ;)

03.09.2011 nişan:69::69:

22.01.2012 Düğün:69::69::69:

günaydın kızlaaar nasılsınız bakalım....başkalarının laflarıyla boğuşuyorum ben:47::47:

Back