- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.781
böcüğüm sende düğün tarihimi 02 haziran kına gecemi de 31 mayıs olarak düzeltirmisin?
daha nikah tarihi vereceğim
bu arada kızlar salonda nikah kıyılıyor ya nikah memurunun gelmesi için ne kadar bir ücret ödeniyor?
sevdiğinizle ilk defa ne zaman yağmurda yürüdünüz?
cevap: 16 haziran 2011 :))
şemsiyeniz var mıydı?
cevap: mecburen edinmek zorunda kaldık ve edindiğimiz an yağmur kesildi :))
sizler de hatırlıyor musunuz arkadaşlar...
böcüğüm aradım ben fiyat almak için adam soğuk konuştu ses tonu böle azarlar gibiydi
ben durumu anlattım..adam diyo ki belli olmaz yani belki de sana hiç tarih kalmazzz allahın kara kafası
sevdiğinizle ilk defa ne zaman yağmurda yürüdünüz?
cevap: 16 haziran 2011 :))
şemsiyeniz var mıydı?
cevap: mecburen edinmek zorunda kaldık ve edindiğimiz an yağmur kesildi :))
sizler de hatırlıyor musunuz arkadaşlar...
Hoşgeldinn, hayırlı olsun.. Ocakta mı düğün yapcaksınız, niye ki :26:
Kızlar selam, baya bir yazılmış ama okuyamadım kusura bakmayın. Benim de belli oldu mayıs 12' de nikahım olacak inş. Sizler hazırlıklara başladınız mı? Neler yaptınız?
selam kizlar :))
benim de dugun tarihim kesinlesti nihayet: 07.07.2012 :))
1 Ekim 2011............ nisan
7 Temmuz 2012....... dugun
mekani ayarladik, kaporasini verdik, ustumden bi yuk kalkti resmen! yer kalmiyo diye cok gerilmistim. 2012 icin nikah basvurulari ne zaman basliyo biliyo musunuz?? ocakta falan mi? cunku bizim nikahimiz da dugunde olcak, ve ankarada... ben istanbuldayim, nisanlim izmirde, ikimizin de izin alip ankaraya gitmesi gerekecek basvurular icin. gec kalmak istemiyorum. siz biliyo musunuz kac ay oncesinden basliyo basvurular??
niye mi =) herkesin aklında sanırım düğünler sadece yaz aylarında olur diye yerleşmiş bir durum var.. aslında niyetimiz 2011 kasım sonu veya aralık başıydı ama bir iki şey yüzünden 1 ay daha erteledik.... yazı beklemek istemedik.. nasılsa kapalı ve ısıtma sorunu olmayan salonda ocak da düğün sorun olmaz... balayı içinse abanta gidiyoruz.. planlayıp ayarladıktan sonra kış ya da yaz farketmiyor
öyle aylarca ya da yıllarca nişanlı kalmak çok daha zor geldi bize... 3 EYLÜL 2011 DE NİŞANLANDIK 22 OCAK 2012 DE EVLENİYORUZ =) olsun bitsin
Kızlar selam, baya bir yazılmış ama okuyamadım kusura bakmayın. Benim de belli oldu mayıs 12' de nikahım olacak inş. Sizler hazırlıklara başladınız mı? Neler yaptınız?
günaydın kızlaaaaaaaaar.askerim gelsede bende sizin gibi neşelensem..
bende ifadeler gözükmüyo niyeki acaba...
biz kır düğünü istiyoruz 150 en fazla 300 kişilik ama mekan hiç bulamadım..
Günaydınn =) Bende de görünmüo vaLLa geneL bi sorun heraLde :S
Ben de kır düğünü istiodum araştırmıştım bi ara ama bayağı pahaLıydı...Bi de şimdi tanıdık akraba birini çağırıp birini çagırmasan oLmaz o yuzden bizde kişi sayısı da fazLa =) Bizi aştı yanii ama snn bütçen nedir ne değiLdir bi bak istersen...
bendeki bütçede pek parlak değil ama ben kişi paşı değil net fiyat olan yer düşünüyorum.peki atmosferi çok güsel salon varmı bildiğiniz...
bide biz şubatta sözlenip mart gibi tarih bakcas ağustos sonu eylül başı için geç mmiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?