- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.701
nişanlımı çok seviyorum çok dürüst çok düzgün ortama girsin ayak uydurur insanlar onu sever herkez tarafından sevieln takdir gören biri ev konusunda ssadece duvar kağıdına heves etmişti o hoşuma gitti
ama tam bir odun yaa..çok kaba işine gelince çok nazik bir çocuk halbuki ama yılların ona verdiği yetkiyle rahatlıkla kAbalaşıyor bazen..bu konularda incelikten hiç anlamaz ufak süprizler flnn hiç yapmazzz..sadece bir keresinde ben pier lotteye hiç gitmemiştim..oraya çıkartmıştı beni..yolu bilmediğim için merakla nereye gittiğimize tabelalara bakıyordum anlayabilmek için pier lotte yazan tabelaları görüyorum ama hiç aklıma gelmiyordu..o tarafta çok akrabası var kesin dedim onlardan birine çay içmeye gidiyoruz..öyle böylee gittik işte...güzel olmuştu çok sevinmiştim
Aynen esmaam eğLenceLidir bnm aşkımm yerine göre ağır abi takıLır =))
Hayatımm tşk ederim cnm yaa..Bende yaa işLeri bırakıp sizinLe muabbet etmek istioorum =)
istemeye geldiklerindeki resimlerini gördüm nişanlının pcde oyun oynuyor yaa :))) çok üldüm saçlarına fln benim nişanlımda öle yapmıştı..hepsi o gün mutlaka parlak parlak absurt saç modelleriyle oluyorr tam hanım evladı :))) bi de üzerindeki stresi belli etmemek için raahtım ben havaları öldürüyor beni :))))
ben resimlerine fln bakmıştım ama nedense o albüm dikkatimi dün çekti :)))
dün baktım baktım nişanlım aklımaaa geldi baktıkça güldümmmm :)))
nişanlımın bitane resmi var bizde kız kardeşim resme bakıp bakıp şuna bak usmann usmannn küçük usmancık :) masum duruyormuşta ondan :))
ahahaha usmancıkk =)))) bi daha bakiim şu snn fotoLara
Çok masum oluyolar canım, benimki tüm akşam boyunca halıya bakıp durmuştu
Çıktıklarında aradım ilk halıda kaç çiçek vardı hayatım diye sordum
Funda yaa ben seni eklemiştim ama bulamıyorum, sorcam ne zamandır kaldı öyle, arıyorum çıkmıyosun da esmadanda göremiyorum noldu anlamadım :26:
Bende geçen esmaya sordum eklemişti esra ama sildi heralde beni dedim...
Yoo, bak şimdi gelmişsin yine ben bişe yapmadım :26: benimki bi haltlar karıştırıyo ama neyse :) o yanlışlıkla silmiştir belki, tanımıyo ya ben kızarım diye düşünmüş olabilir..
abone mi olmak gerekiyor ki acaba? esra sen benim listemde de gözükmüyorsunn ama eklisin bende hiç aktif değilsin :)))
Ben face kullanmayı unutmuşum galibabişey yapmıyorum kiii, nişanlım görür diye online yazışmayıda açmıyorum.. Bak o oyun oynuyomuş şuanda vay seni gidi vay vayy yok yahu olmuyo, özgürlüğümü isticemm
Benimkide kızıodu onun vardı hesabı benım yoktu.çok üsteledım iyice kızdı napcaksın facebook fLn dıe..aradan ayLar geçti nişanLanmamıza yakın durup dururken hadi kendine face aç dedı şok oLdumo gun bugundur duruo
aynen benimde hesabım vardı nişanlım kızdı bana tartışdık kapadım ben o zaman sevgiliydik
ben her gün bunun hesabındayıdm msjlarının fln okuyup kavga çıkarıyordum :)
onun adına yazışmalar yapıyordum adı çıkmıştı benim yüzümden ben ona yazanlara ben pinklove diyordum onlarda oooo yenge teftiş mi var diyodubende yooo diyodum ama adı çıkmıştı bizimkinin sonunda pinklove aç şu hesabını dedi bi daha da facemi açma yetti ya yetti dedi ama çok dayandı :)) tşkler facebook
Böyle ne söylesekte kafandaki soru işaretleri gitmez, bence git bi gelinlikçiye her tarzdan dene üzerinde gör :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?