2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Ahhh bu erkekLerr yaaa hep böLeLerrr boşverr esmaam seveLim seviLeLim yeterr huzur oLsun da süprizi şöLe dursun

Aynen esmaam eğLenceLidir bnm aşkımm yerine göre ağır abi takıLır =))

Hayatımm tşk ederim cnm yaa..Bende yaa işLeri bırakıp sizinLe muabbet etmek istioorum =)

istemeye geldiklerindeki resimlerini gördüm nişanlının pcde oyun oynuyor yaa :))) çok üldüm saçlarına fln benim nişanlımda öle yapmıştı..hepsi o gün mutlaka parlak parlak absurt saç modelleriyle oluyorr tam hanım evladı :))) bi de üzerindeki stresi belli etmemek için raahtım ben havaları öldürüyor beni :))))

hahahahahah koptum yaaaaaaaaaaa
İsteme fLn bitti herkes yemek yiyo sohbet edıo bnmki kardeşimLe pcde maç yapıo =))) Daha onceden tanışmış oLManın verdiği rahatLık vardı onda..stresLi heycanLıydı ama isteme bitince rahatLadı =)
HeLe o saÇLar fLn hiç tarzı değiL ama mecbureenn =)

ben resimlerine fln bakmıştım ama nedense o albüm dikkatimi dün çekti :)))

dün baktım baktım nişanlım aklımaaa geldi baktıkça güldümmmm :)))

nişanlımın bitane resmi var bizde kız kardeşim resme bakıp bakıp şuna bak usmann usmannn küçük usmancık :) masum duruyormuşta ondan :))

ahahaha usmancıkk =)))) bi daha bakiim şu snn fotoLara

Çok masum oluyolar canım, benimki tüm akşam boyunca halıya bakıp durmuştu
Çıktıklarında aradım ilk halıda kaç çiçek vardı hayatım diye sordum
Funda yaa ben seni eklemiştim ama bulamıyorum, sorcam ne zamandır kaldı öyle, arıyorum çıkmıyosun da esmadanda göremiyorum noldu anlamadım :26:

Bende geçen esmaya sordum eklemişti esra ama sildi heralde beni dedim...

abone mi olmak gerekiyor ki acaba? esra sen benim listemde de gözükmüyorsunn ama eklisin bende hiç aktif değilsin :)))

Bende geçen esmaya sordum eklemişti esra ama sildi heralde beni dedim...

Yoo, bak şimdi gelmişsin yine ben bişe yapmadım :26: benimki bi haltlar karıştırıyo ama neyse :) o yanlışlıkla silmiştir belki, tanımıyo ya ben kızarım diye düşünmüş olabilir..

abone mi olmak gerekiyor ki acaba? esra sen benim listemde de gözükmüyorsunn ama eklisin bende hiç aktif değilsin :)))

Ben face kullanmayı unutmuşum galiba bişey yapmıyorum kiii, nişanlım görür diye online yazışmayıda açmıyorum.. Bak o oyun oynuyomuş şuanda vay seni gidi vay vayy yok yahu olmuyo, özgürlüğümü isticemm

Benimkide kızıodu onun vardı hesabı benım yoktu.çok üsteledım iyice kızdı napcaksın facebook fLn dıe..aradan ayLar geçti nişanLanmamıza yakın durup dururken hadi kendine face aç dedı şok oLdum o gun bugundur duruo

aynen benimde hesabım vardı nişanlım kızdı bana tartışdık kapadım ben o zaman sevgiliydik
ben her gün bunun hesabındayıdm msjlarının fln okuyup kavga çıkarıyordum :)
onun adına yazışmalar yapıyordum adı çıkmıştı benim yüzümden ben ona yazanlara ben pinklove diyordum onlarda oooo yenge teftiş mi var diyodu bende yooo diyodum ama adı çıkmıştı bizimkinin sonunda pinklove aç şu hesabını dedi bi daha da facemi açma yetti ya yetti dedi ama çok dayandı :)) tşkler facebook

Günaydınnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeee

KızLar geLinLikLe kafayı bozmuş durumdayım..sanırım boşLuktan can sıkıntısından =))
AbLam diyo ki sen minyon oLdugun ıcın geLinLiğin kabarık gösterişLi oLması Lazım..Benim buldugum modeller daha sade ve düzdü..onLar mankenLerin uzerınde guzeL duruo sadece dıo =) Sana prenses tarzı kabarık geLinLik oLur dıo..

Prenses tarzı geLinLikLer daha kısa ve şişman gösterir mii sizcee???

Böyle ne söylesekte kafandaki soru işaretleri gitmez, bence git bi gelinlikçiye her tarzdan dene üzerinde gör :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…