- 19 Aralık 2009
- 736
- 0
- 316
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.761
günaydın canlarımmmmmm
bendede öle oluyom geliyom kimse yok gidiyom ortam kızışmış zaten bni kimse özleyip merakta etmiyo
mervem yarın akşam yola çıkıyormuş
topiğimizin neşesi geliyor
bubabur sen biraz ortalık sakinken geldin
haziranda bu topikte olsaydın varya çok daha güzeldi şimdi herkez duruldu düğün tarihleri alınırken gerildi
sizin düğün ne zamana olucak belli mi?
Oyyyasker beklemesi zor iş valla, ben nişanlımı beklemedim ama gereksiz birisini beklemiştim bi zamanlar Allah kavuştursun çabuk geçsin inşllh...
Benim işler felaket kızlar bakmayın hepsini bırakıyorum kenara öyle yazıyorum valla, ama kafam dağılıyo biraz seviyorum burayı ve sizlerii...
şubatta askerim gelcek nisanda nişan olcak kısmetse şubatta söz
ağustos sonu eylül başı düşünülüyo canım
senin daha çok varmış ama her şeyi önceden araştırman çok iyi
sen kimseye bakma cafe tarzı bi yer tut hep öle der millet ama davet edersin kimse gelmezzz
ben nişan yapıcam die söze kimseyi çağırmadım herkez laf etti
nişan yaptım 1800tl para ödedim salon tuttum kimse gene gelmedi
sadece kenidini düşün boşver
hatta bana kalsa hiç öle şeylerle bile uğraşma evde kendi aranızda kesin yüzükleri
ark topla git eğlen gel
hem de çok zor bende nişanlım olacak adamı beklemiştim iyi ki beklemişim Lilacım da nişanlısını beklemiş maşallah bize biz beklemişiz karşılığını da alıyoruz
senn adını hep görüyom acaayip merak ediyom:)ben de krizsavari 23 yaşındayım, Eylül'de evlenmek istiyorum, hiçbir çeyizim yok diyebilirim. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
Keşke o zaman tanısaymışım hayatımı da onu bekleseymişim, hem boşa gitmemiş olurdu zamanımNeyse bunada şükür, yine asker beklemekten farksız yani kavuşmayı bekliyoruz, bizde düğüne gün sayıyoruz beraber.. Dün akşam geldi yağmurda dolaştık romantik romantik ayy yirim onu ben yirimmm..
2012 Eylül gelini olmak için elimden gelen her şeyi yapacağıma and içiyorum
merhaba arkadaşlar :)
ben de krizsavari 23 yaşındayım, Eylül'de evlenmek istiyorum, hiçbir çeyizim yok diyebilirim. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
askere gitmeden evimiz alındı mimar yardımıyla tadilatta bitti..eşyalar ve asker eksik sadece:18::18::18:
benim açtığım konulardan çeyisim ve nişan hakkında yardımlarımıda görebilirsin..yaşım 22 istanbuldayım tuğçe adım...sen
Baya iddialı gördüm seni, yapar bitirirsin seenbol şanslar bol kazançlar ve bol çeyizlerr arkadaşım.. :)
Benim ismim esra, 24 ü devirdim ama 25 olmadan evlenicem inşllah mutluyum
inşallaaaaah hepimiz çoooooooooooook güsel mutlu gelinler olurus kıslar bugün 2 iş görüşmem var dua edin
işten ayrılıyom çnkü.
istanbulda olnlar buluşalım diyom kimseden kıpraşma yok...face buluşalım diyom yaprak kımıldamıyo
ahhhhhh aaaaaaah sizlere de ben gıcığım takıyonus kolunuza bizim vamı yok mu hiiiiiiiiiiiiiç
çok mu gevezeyi yahu( üzüldüm bak şimdi... anadolu'nun bir şehrinde yaşıyorum, memuriyetten dolayı burdayım, yoksa burda olacağımı sanmıyorum, iç anadolu bölgesindeyim. trabzonluya gelin gideceğim de gelin olunca nerde yaşarım bilmiyorum. hayatımda çoğu şey meçhul, çok heyecanlı di mi :) sen kimsin peki?
ben de 24 yaşında evlenmek istiyorum, kesinlikle evlenmelisin ve mutluluğunu artırmalısın esra :) bize yerinde durmak yakışmaz
çeyiz olayı da bir kredi kartı bulsam başlayacağım da, arkadaşlar yeni memurum ve yeni ev açtım, bir sürü masrafne zaman çeyiz alacağım bilmiyorum... kurban bayramı da geliyor, ablam da nişanlanıyor, yakın akraba çocuk doğurdu... her şey üst üste geldi, hangisine para yetiştircem bilmiyorum. ama hayırlısı olsun ne yapalım :)
istanbulda olnlar buluşalım diyom kimseden kıpraşma yok...face buluşalım diyom yaprak kımıldamıyo
Benimde memur olmak gibi hayallerim vardı, hala var gerçi ama önce şu mutluluğumu bi arttırayım
Kredi kartı kolay zaten bütün bankalar vermek için çırpınıyo alırsın, diğerlerini de fazla alıştırma eline sonra vermeyince kötü oluyosun benden dimesi
SeLam kızLar ben geLdimm =))
Cnm buLuşucaz zaten de merve bi geLsin..bu arada biz pinkimLe merveyLe facede de gorusuoruz esra da var =)
e şimdi vermeyince de kötü oluyorsun ki, ben anlamıyorum bu insanları, zaten anlamanın imkansız olduğunu da öğrenmiş bulunmaktayım, çabalamıyorum. memur olmak özgürlük kısıtlayıcı ya, nesi güzelhakkımzıda hayırlısı olsun.
kızlar sorun yaşamadığınız bir online alışveriş sitesi var mı? evime çalışma masası, kitalık, çalışma koltuğu almalıyım ama bütün siteler sorun çıkarıyor sanırım teslimattaveya ürünlerin kalitesinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?