- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.581
Gelinliğin yırtmacı olur mu kız :26: bu etekte olsada belli olmaz sanırım, Eteğini bende çok beğendim kesinlikle böyle parçalı istiyorum ama biraz daha az kabarık, üstü sade göğüs civarında hafif taş işlemeli olcak
:88::88::88::88:
Gelinliğin eteğindee yırtmaçç olursaa allatkii tarlatann görülmezmiii:26:
Günaydınn kızLarrr..çok bunaLdım mutsuzum bu araLar =((
Gunaydin lilaa. neden mutsuzsun??(
İş konusunda bi yüzüm güLmedi yaa tam iyi gidio dıorum bişey cıkıo...burda da mutLu değiLim..ama çıkamam cunku çeyiz aLışverişi fLn taksıtLerım var ve OLucak...çıksam iş buLmak cok zor..eski işyerımde ztn paramı vermeden kaçmıştı..burası asLında cok iyi cok rahat zevkLi gidiodu iş ama bı kaç tane yaptıgım işi kıskanan sivriler taş koymaya caLısıo sinsice ve cok moraLim bozuLuo..gecen gun ağLamaktan gözLerim şiştii..nişanLıma da söyLeyemiorum üzüLmesin o da die.off biLmıorum yaa hazırLıkLarımı biLe hevesLe sevinçLe yapamıorum..
Hayırdır bal böcüğü ??
Bu arada Günaydınnn
soyle yapiyolarmis, tarlatani ters V seklinde kesip, etege dikiyolar. yirtmactan ici gorunecegi icin, ic kismini da ikinci bi etek gibi kapliyolar. yani, iki kat etegin arasina tarlatani kesip dikiyolar. bayagi bi arastirmistim da
Hayırdır bal böcüğü ??
Bu arada Günaydınnn
soyle yapiyolarmis, tarlatani ters V seklinde kesip, etege dikiyolar. yirtmactan ici gorunecegi icin, ic kismini da ikinci bi etek gibi kapliyolar. yani, iki kat etegin arasina tarlatani kesip dikiyolar. bayagi bi arastirmistim da
İş konusunda bi yüzüm güLmedi yaa tam iyi gidio dıorum bişey cıkıo...burda da mutLu değiLim..ama çıkamam cunku çeyiz aLışverişi fLn taksıtLerım var ve OLucak...çıksam iş buLmak cok zor..eski işyerımde ztn paramı vermeden kaçmıştı..burası asLında cok iyi cok rahat zevkLi gidiodu iş ama bı kaç tane yaptıgım işi kıskanan sivriler taş koymaya caLısıo sinsice ve cok moraLim bozuLuo..gecen gun ağLamaktan gözLerim şiştii..nişanLıma da söyLeyemiorum üzüLmesin o da die.off biLmıorum yaa hazırLıkLarımı biLe hevesLe sevinçLe yapamıorum..
Miska ve böcüğümm tşk ederimm yorumlarınız için..2 haftadır takmamaya çaLıştım görmezden geLdim ama gecen gun patLadım..patronLada konustum böLe huzursuz oLcaksa çıkmak istiorum dedım..otur oturdugun yerde dedi..ama diğerLerine de gereken cevabı vermedi..onLar haLa hiçbişey oLmamış gibi uğraşmaya devam edıoLar..cok mutsuz ve huzursuz çaLışıorum =(
cok ozel degilse ve anlatmak istersen, sorun tam olarak nedir? ne yapiyolar da boyle isten cikacak kadar uzuyolar seni?? belki yardimci olmaya calisiriz?
özel bir durum değil canım..benim bölümümle onların ki cok farklı..ben ilk işe girdigimde baya yogundum sureklı yapımcılar yonetmenler fln herkes benı patronuma övüodu cok iyi calısıo cok zeki fln die..bunlar da ıkıncı plana düştü die taktılar bana..bunlar dedıgım bırı erkek bırı kız..sabahları geç gelıolar ee patron benı arıo kım var ofıste dıe bende kımse yok dıorum doal olarak..telefona ver dese kımı verıcem nası yalan söliicem..gelip bana sölemıolar ama arkamdan ispiyoncu die konusuolar...o bölümde işe başlayan kımseyle benı konuşturmuolar..her gelene tembıh edıolar fln..ben patronun kuzenı ve asistanıyla konusuorum ofiste sadece o kdr...bnmLe aynı masada yemek biLe yemıoLar düşünün artık cocukLukLarını =) patronum toplantı yaptı konustu ıcımı doktum ama sadece tmm gergınlık olmasın die geçiştirdi..kımseyi uyarmadı bu da bnm canımı cok sıktı cunku o konusma orda kaldı..onlar yıne benımle uurasmaya ve konusmamaya devam edıolar...ben cıkmak ıstedıgımı söledıgımde de ızın vermedı patronum ve kuzenıyle asistanıda sen cıkarsan bizde durmayız fln die beni sakinleştirmeye calıstılar...
Daha onceki işyerımde paramı vermedı kaçtı..2 ay calısmıstım..ondan once ztn 4 sene bi yerde calıstım keske cıkmasaydım yaa en ufak bişeye taktım nası olsa iş bulurum dıe cıktım 5 ay evdeydım iş arıodum..Şimdi burdan da cıkarsam oLmiicak iş begenmıo fLn oLucam =(( ama ilk gun oldugu gibi deılım resmen saatı gozluorum aksam olsun dıe
anladim canim, resmen mobbing yapiyolar sana, yani isyerindeki psikolojik siddet. kendileri senin isten cikarilmani saglayamayacaklari icin, senin kendin rizanla gitmene sebep olacak sekilde seni boguyolar. sen yapman gereken ilk adimi yapip, isvereninle gorusmussun. o da kimseyi urkutmemek icin, lafi geveleyip ortada birakmis. bundan sonra yapabileceklerin onlari gormezden gelmek. bu davranislariyla seni hicbi sekilde yildiramayacaklarini gormeliler. her zaman pozitif, guleryuzlu ve enerjik olmaya (en azindan oyle gorunmeye) calis. boylece, yaptiklarinin sana etki etmedigini dusunecekler. emin ol onlar da bu sinir harbini yaratirken huzurlu ve mutlu degiller, onlar da senin kadar gergin oluyodur boyle bi ortamda olmaktan. o yuzden, en iyisi onlara, sadece kendi baslarini yediklerini dusundurmek. guclu ol, şık giyin, makyaj yap, enerjik ve zinde ol, goreceksin; sana dis geciremeyeceklerini anladiklarinda yakani birakacaklar.
benim canım sıkkın yaa, nişanlımla tartıştık konuşmuyorum küstüm ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?