2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Eki Görüntüle 263380

Kıslarrr çeyizee devamm ediyorumm artıkınnn, pikee işinide bitirdim 2 pike alcaktım onlarıda aldımm şükürr ekliyorumm sizin içinnn, haftasonuda ufak çaplı züccaciyee gezdimm alacaklarıma karar verdimmmm

hatunlar merabayıınn
yukarıdaki anketi oylamıştım birkaç gün önce, şimdi bir baktım benim oyladığım çubuğa,
anacımm, çok azmışız

bu arada bikaç tane 2012 topiği var, diğerine yazıyorum buraya bakıyordum
size de merahaba diyeyim dedim

ayrıca merhaba demişken, bal_bocegi özellikle 2. pikene bayıldımm
güle güle kullann

fundacımm canım ikinci modeli ben çok begendim eger istediğin modeli birebir dikebiliyosa ve makul fiyat veriyosa tabiki tanıdık iyidir nazın gecer hem boşver tatlım ama acele kadar verme iyi düşünnn.
ben bugün bi gelinlik gördüm üzernde hiiiiçççççç taş yoktu ama müthiş asil duruyodu yok böyle bişey yaaaaa straptez midir straplez midir ondan işte hayran kaldım pamuk gibiydi ayyyy 1.350 kira 1.600 satılık fiyatı.

selinciimm şekeriimm :)) kız görende evlendi sanar sözden sonrada nişandan sonrada kayboldun töbeeee resim istiyoruz resim buraya koymak istemiyosan maile at nan onda sohbetimiz aşkına hiç deilse he buluşmaya senide bekliyoruz sende istanbuldasın nası olsa

çgdm canımmmm
ben rengine modeline bayıldım nişanlıgının inan bende hiç aklımda fikrimde olmayan bi modeli rengi almıştım ve herkes çok begenmişti.güle güle giy tatlım allah tamamına erdirsin inşallah

gasoline tatlım senn yazdıgın topik hazırlıklarla ilgili baslıgıda öyle zaten.
burası 2012 gelinleri sohbet topiğiOLOR]

esraaaa esmaaaaaaaa bi size yazmadım şekerler sizi seviyore

kızlar yarın yengemle birlikte küçük yegenimi hasekiye götürccez de oraları bilmiyo sen sürtük gibi geziyon bilirsin dedi onlaarı ben götürcem aksam girerim ancak yani öpüldünüzzzzz

Böcüğüm pikelerin rengi yakıyor Mor :)) Mürdüm ve mor lila pembe severim :)

zaten 2.pike takımının aynısından bende de var sen kaça aldın?

Günaydınn kıslarr napıyonuzz bakemmmm :82:
Esmamm evet sende turkuazdan almıştınn bende demiştim benimde aynısını alma niyetim var diyeee internetten alcaktım baktım morr kalmamıştıı üzülmüştümm gittim taç bayisinden aldım ikinciye % 50 indirim kampanyasından 60+60=120 ye geldi pike işim bitti şükürr battaniye işimde bitti nevresim de bi dene yine taç alsam yetcekk

Kıss esma benimde nevresimlerdee illakii hep pembee varr pikemin bidenesi bari değişik olsun dedim turkuaz aldım, bide naturel renkte nevresim alcam işte yeterr

Canım topikimizee hoş geldinnn, her zaman beklerizz yalnız burdaki kıslarr genelde gündüz girebiliyoo akşamm pek harekett olmuyoo dakikk gelinn bunların hepsiii gündüz nette akşamm evle ilgileniyolarr ben dahill

Senin yaşı merak ettim doğrusuu cnm bayanların yaşı sorulmaz ama aramızda erkek olmadığından problem yokk söyleyebilirsinn :82:

bu arada Düğünün ne zaman hazırlıkların ne aşamadaa

Napıymm anacımm mühimm günlerden sonraa izin alıyorum dinlenmek içinn Keyfini çıkara çıkaraaa yapıyorum herşeyiii düğünde de aynı şeyiyapmayı planlıyorum umarım bi aksilik çıkmazz.

Resim paylaşmak istiyorum cnm da iştee burdann kullanılıyo diyee soğudum bu resim işindennn dur belki profilee ekleyebilirim bir süreliğineee önce resimleri ayarlıyım da

Günaydınn herkeseee

Böcüüğümm profıLıne ekLe yaa bende öLe yapmıştımm..snra siLersin ztn..sadece arkadasLarın görür onLarında caLcak haLi yoktur

Günaydııınnnnnn kızlaaarrr..

Selinn pikelerini çok beğendim, ikiside çok güzelmişş. Turkuazından esmada var fundada vardı galiba merveyle bizde alalım aynı sereriz hep beraber evlenince ama çok hoş güle güle kullann..

biiizdee seniii geçmiş olsun mervem, neyi varmış yeğeninin

Eveeet bende de varrr hepimissss takım oLucasss

ojjbulduk
yok canım benim erkek olsa nolcak ben söylerim her yerde yaşımı
30 yaşındayım canım, yazıyla da otuz, rakamla da 30, ne yapsam değişmiyo, azalmıyo yani,
bildiğin 30
canım nişan yüzüğünü takmış durumdayım şuan
düğün de en geç bahar veya yaz başı gibi olucak, belki mayıs gibi düşünüyoruz
ev almayı düşünüyolar nişanlım ve ailesi yani ona bağlı biraz
hazırlıklar da şöyle ki, çalışıyoken bayağı birşey almıştım, 2-3 parça eksik kaldı çeyiz anlamında
ev belli olunca da beyaz eşya ve mobilyaları alıcaz inş.
senin ne alemde şeker?

Son düzenleme:

Azalmazz kesinliklee valla seneler ilerliyoo yaşlanıyoruzz keşkee 5 sende birr yaşımızz artsaa Ben bilee inanamıyorumm bazen kendimii 32 civarı bezense 17 hissedebiliyorumm:82:

Nişan oldumuu artık düğünee hazırlıkk demekk

Benimde aynı sayılırr evimiz varr kiracı içinde şuan beyaz eşyalara karar verdikk bugün yarın alıcazz,
Mobilyalarıda beğendimm ya gidip beğendiğim yerde alıcaz yada yaptırıcazz orası belli değil
Benim çeyizdee var bişilerr yalnızz biraz eksik varr süpürgem yok, blendır setim yok, ıvırr zıvırr eksiklerde varr varr yanii

Kıslarr bu blendırr setini almayı düşünüyorummm
ne zamandırr arzumm 3 lü blendır setlerini beğeniyodum ama lilası yeşili felan varr dıı metal renginii yapsaa alırım diyodummm
şükürr arzum sesimii duymuşş benii kırmamışş vee siyahh yapmışş sonundaaaa

Yalnızz int.ten sipariş vericektimm metal değil siyah plastikk sanırımm bu ürünü mağazada yakından göreniniz varmı nasıl bişşii ??????

Basit bişeysee philipsmi alsam braun muuu :26:

bence arzum almamalısın

git philips al..ya da braun all ama öncelik philips

bu arada pike örtüsü fikri çok iyi

bi de yeni gelen arkadaş hoş geldin aramıza

Canım bence Philips bak derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…