2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
biz kedi köpek gibiyiz yiyoruz resmen birbirimizi.ikimizinde birbirine her hareketi batıyo ((
babam aldı karşısına konuştu benimle.herşeyi anlattım çok dolmuştum.
dediki bak kızım sen o ailede yapamazsın o çocukla yapamazsın olmaz seni sıkboğpaz eder baskı yapar bunaltır benm evimdeki kıza karısan adamdan hersey beklenir diyo.
ben her kararının arkasındayım diyo
dedimki baba ama laf söz (
çok mu umrumda millet dedi evlenmedinya sen dedi nişan nedir dedi
birbirini tanıma dönemi dedim.
tanıdın mı dedi.
tanıdım dedim
ee dedi
yanlış tanımışım gercek yüzleri iş resmileşince ortaya çıktı dedim.
tmm dedi esyaların alınma zamanına kadar zamanın var iyi düşün dedi acele etme yarın nikahınız yok dedi ilerde pişman olacagın bi karar verme dedi.
bitse de dewamde etse arkandayım üstüme düşen görevi fazlasıyla yapmaya hazırım dedi.

bana gelince.....
bende onunla evlenirsem mutlu olamicamı düşünmeye basladım artık.
bir iki ay daha geçsinde artık ciddi ciddi bu işi düşünücem.
çünkü ekimde 2 tane kuzenimin düğünü var ve ikiside orda bizim memlekette e peşinden kurban bayramı.yani akrabalar hep birleşirya dikkleri toplamak istemiyorum.
bir iki ay sonra kesin kararımı vericem ya tamam ya dewam.
ama biri beni az gazlasa su anda btirecek durumdayım.
ne öpmesi ne sarılması artık çekici gelmiyo bana.elini tuttugumda heyecanlanamıyorum sogudum
belki bana kızarsınız ayıplarsınız ama beni öptüğünde midem bile bulanıyo artık ((((((((
bu iş gerşekten bitti galiba.çocuklukları çocuk düşüncesi ve tavırları öldürdü beni.
ben erkek miyim kız kıyım anlamadım kız gibi naz yapıyo.
öyle seyler söylüyoki ilgi göstermezsen aldatılırsına getiriyo lafı.
evli erkekler karıları ilgi göstermediği için aldatırlarmış dışarıya giderlermiş ben dışarı gitmek istemiyorum diyo ((
çok doluyum çoookkkk (( çok mutsuzum.

canım benim benim halamın kızı olmıcanı bile bile 9senelik işilkimi bitirmiyim laf söz olur dedi ve evlendisonrada çocuk bu ayrılmasın benden die bide bebek yaptı kısda saf işte dogurdu onuda..2yıllık evli evine gitmiyo neredeyse düşün artık..
yani bunu milletin lafı sözü die düşünme millet senle acı çekip senle mutlu olmuyo..
bu kıs hem nişanında hem düğününde çoook gözyaşı döktü hele nikah günü gelinliği giyip salonda aklına geldi vazgeçemk için geç dime die..herkes babası bile hayır kısım dediği halde yaktı kendini şimdi 1 yaşndaki bebekleri babasız kalcak...

.............................
çok doluyum çoookkkk (( çok mutsuzum.
canım benim yine ne güzelini babacın ve sen düşünmüşsünüz bak..
1-2 ay bekle, nişanlının da üzerine gitme, kendi kendini de yeme,
diyosun ya azıcık gaza gelsem bitiririm diye, işte öyle olmasın..
belki o düzelecek 1-2 ay içinde belli mi olur
ama sen de ne onun üzerine düşeceksin ne de bu meselenin üzerinde duracaksın bu süre boyunca
her şeyi zamana bırak bakalım, o senin için birşeyler yapacak mı, bunu akıl edecek mi?
serinkanlı olup, sakin bir zamanda hayatınla ilgili önemli kararlar alman daha sağlıklı olur güzelim
hem ne güzel bak babacın her türlü kararında senin yanında, bunun kıymetini bil ve biraz bekle canım benim, en güzeli..

cnmm üzüLme barışırsınız yaa...özeL değiLse ya da anLatmak istiosan anLat rahatLarsın biraz

Karışık canım yaa, bi konuda anlaşmazlığa düştük bana sorarsan istemiyorum sormazsan takıl kafana göre dedi kestirip attı, olur dedim bende kızdı inatlaşma oldu biraz.. Niye dedim doğru bulmamış neresi yanlış dedim işime gelmiyo işine gelirse dedi. Bu işine gelirse sözüne çok kızıyorum gelmiyo işime, çok önemli bişey değil ama taviz tavizi getiriyo, bende inat yaptım konuşmuyoruz bakalım Allah sonumuzu hayr etsin..

Mervecim, seninle ilgili de ne diceğimi bilemiyorum sen zaten nasıl davranacağını bilirsin. Allah hayırlısını neyse o yönde gönlünü razı etsin canım benim.. Dua edicem hepimiz için.. ((

sağolun kızlar.bakalım artık zamana bıraktım bende.bubabur canım bende milletin lafını düşünerek evlenip mutsuz olmak istemiyorum 3 ay 5 ay konuşulur boşverrrr hayırlısı demekki bunları görmem yasamak gerekiyomuş.

gidince konuşucam alıp karsıma.gerçi her yan yana gelmemde konusuyoruz ama aynı aynı.
rabbim bilir dogrusunu ne dyim

aynen öyle canım, O bilir, hakkında da hayırlısını verecektir inş., hepimizin de öyle, dua edelim biz

Son düzenleme:

bak bizim mahde kızın biri 2 kere nişan attı oda hep düğün arifesinden dndü...lafını etmediler desem yalan ama ne dedi biliyomusun o adamla aynı yatağa girip hergün aglamaktansa bi gn aglarım yeter...
gerçektende öle oldu hayatında baskası var şuan ve inanılmaz mutlu...
Böle dedim die yeni bul dedim sanma sadece hayatını bu son bundan baska olamas die düşünme.

Selam herkese. Ben de kısmetse 2012de evlencem. Herşey okadar hızlı ve sürprizle ilerliyor ki. Bu topiğe yazacağım hiç aklıma gelmezdi.:)
Herkese şimdiden hayırlı olsun ve Allah bir yastıkta kocatsın diyorum:)

CanLarım benim üzüLmeyinn inanın o kdr iyi anLıorum ki sizi ben NeLer çektimm neLerr ama bunLarın yanında da cok iyi şeyLer gördüm cok mutLu oLdum..hep düzeLicek die sabrettim Allah'a dua ettim ve düzeLdi gercekten..
Benimkide öLe hep işine geLirse biLmem ne en ufak kavgada kız gibi naz onda..demekki erkeklerin cogu böLe..
Bide sımdı nişan-düğün fLn baya bi sorumLuLuk bindi üzerLerine o yuzden saçma sapan davranabiLioLar..BizLer gibi değiL onLar işte bunu kabuL etmek Lazım..
Mervemmm gerçekten aranızda ciddi sorunLar varsa tahammüL ediLemiicek duruma geLdiyse ilişkiniz bi düşünmekte yarar var...hemen kestirip atma gaza sakın geLme..etrafı fLn da düşünme..sen evlenip mutsuz olunca etraf mı sana yardım edicek senı mutlu edicek..boşver..sadece kendini düşün...bıraz ara ver üzerine düşme cok sık arama fln..o arada kendi kendine herseyi etrafLıca düşün..eksilerini..artıLarını...sonra aL nişanLını karşına kavga eder gibi değiL ama...sakince akLında kaLbinde ne varsa konuşş..ondan snrasını zamana bırak..ıkınızde ortak bi karar verın..
Son söLiicem şey ise cidden Rabbim hepimize hayırLı bi evLiLik mutLu bi yaşam nasip etsin....

günaydın kızlar

neler olmuş böylee...

bende en az esra ve merve kadar dertliyim ama anlatacak gücüm yok desem yeridir..

herkeze ii haftasonları diliyorummmm

Öyle bişey oluyoki hem dediğini yaptırmaya çalışıyo, hemde yapmasan sert çıksan daha bi hoşuna gidiyo, sanki garip ya bunlar cidden.. Konuştuk dün akşam o aradı, üzgünüm filan dedi hallettik sonra çok şükür..

günaydın kızlar

neler olmuş böylee...

bende en az esra ve merve kadar dertliyim ama anlatacak gücüm yok desem yeridir..

herkeze ii haftasonları diliyorummmm

Düzelir inşllah canımm, ama gücünü topla yeri gelince resti çek, korkma hiçbişe olmuyo valla süper oluyo
İyi tatiller esmamm,

iyi tatiller canlarr..

Mutlu gelinler istiyoruz mutlu gelinler istiyoruzz...

Halletmenize sevindim canımm Evet yaa herkes mutLu oLsun güzeL güzeL geçineLimmm

kızlar yarın gece yola çıkıyoruz inşallah.konuşcaz bakalım yüzyüze adam akıllı milletin lafını çok takmıyorum tabi ama insan ister istemez üzülüyo ne bilim hayırlısı artıkın

selam kızlaar..

mervecm çok uzuldm yıne cnm ya noluo size böyle (((( inşallah hakkınızda hayırlısı olsun cnm,görüşmede iyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…