- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.561
Azalmazz kesinliklee valla seneler ilerliyoo yaşlanıyoruzz keşkee 5 sende birr yaşımızz artsaaBen bilee inanamıyorumm bazen kendimii 32 civarı bezense 17 hissedebiliyorumm:82:
Nişan oldumuu artık düğünee hazırlıkk demekk
Benimde aynı sayılırr evimiz varr kiracı içinde şuan beyaz eşyalara karar verdikk bugün yarın alıcazz,
Mobilyalarıda beğendimm ya gidip beğendiğim yerde alıcaz yada yaptırıcazz orası belli değil
Benim çeyizdee var bişilerr yalnızz biraz eksik varr süpürgem yok, blendır setim yok, ıvırr zıvırr eksiklerde varr varr yanii
bal böcekcim, bence braun veya philips almaya bak öncelikleEki Görüntüle 263821
Kıslarr bu blendırr setini almayı düşünüyorummm
ne zamandırr arzumm 3 lü blendır setlerini beğeniyodum ama lilası yeşili felan varr dıı metal renginii yapsaa alırım diyodummm
şükürr arzum sesimii duymuşş benii kırmamışş vee siyahh yapmışş sonundaaaa
Yalnızz int.ten sipariş vericektimm metal değil siyah plastikk sanırımm bu ürünü mağazada yakından göreniniz varmı nasıl bişşii ??????
Basit bişeysee philipsmi alsam braun muuu :26:
Kızlarrr benide eklermisiniz topığe
Bende varım
11 haziran 2011 Nişan
07.07.2012 Düğün
Kızlarrr benide eklermisiniz topığe
Bende varım
11 haziran 2011 Nişan
07.07.2012 Düğün
Günaydınn =)
Ya rüyamda düğünümü gördüm resmennn o kdr mutLuydum kiii yüzümde tebessümLe uyandımm =)))
NasıL kafama takmışsam artıkk
GelinLiğim böLe üstü danteLLi tüLdü çok enteresandı ama gercekten o anı yaşıomuş gibiydim =)
oo provayı yaptın yaniGünaydınn =)
Ya rüyamda düğünümü gördüm resmennn o kdr mutLuydum kiii yüzümde tebessümLe uyandımm =)))
NasıL kafama takmışsam artıkk
GelinLiğim böLe üstü danteLLi tüLdü çok enteresandı ama gercekten o anı yaşıomuş gibiydim =)
KızLar bu aynaLardan aLiim mi sizce? KeLebekLi var fiLLi var papatyaLı var kuğuLu var..20 TL
Eki Görüntüle 264669
bunlar çok hoş oluyor ama resim seni yanıltmasın göstermek için ekleniyor resimler ondan boyutlarına dikkat et alırken birde bunlar bildiğimiz gerçek aynada değil sanırım çok farklı bir yapısı vardı, geçenlerde yapı markette görmüştümde...
Hadi yaa alınmaya değer mi sence peki gördüğün için diyorum
Lilacım bu tarz ayna saat var bizim evde, kelebekleri uçuyo :) güzel ben seviyorum ben almıştım onuda, tam ayna değil plastik gibi ama öyle adi filanda durmuyo.. Parça sayısına ve büyüklüğüne bak evt, odayada uyarsa değişik bi hava veriyo. Bende düşünüyorum almayı, biyerde görmüştüm tuğla gibi dikdörtgen parçaları döşemişlerdi güzel olmuştu..KızLar bu aynaLardan aLiim mi sizce? KeLebekLi var fiLLi var papatyaLı var kuğuLu var..20 TL
Eki Görüntüle 264669
yaa kizlar, su gelinlige baksaniza, cok begendimdaha bi sene var nerdeyse ama insan bakmadan da edemiyo iste
Eki Görüntüle 264697
ustunu cok begendim, tam istedigim gibi. etegini de cok begendim ama ben onunde bi yirtmac olsun istiyorum gelinligimin, bu etege yirtmac uygulayabilirler mi acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?