2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
aynen öyle, ben genelde daha genç hissediyorum kendimi
yaşımı da göstermiyorum zaten, 26dan yukarı tahmin eden yok
sevgilim de diyo ki bak ne güzel temiz kullanmışım, hala çıtırsın diyo terbiyesiz 10 seneden fazladır birlikteyiz de

işte bi evimiz olaydı bizim de, bakıyoruz bakalım, sizin ki alınmışsa süper valla, güle güle oturmak nasip olsun inş.
bizim de ev işi belli olsa beyaz eşya mobilya hepsini o zaman alıcaz inş., takside girmeyi düşünmediğimiz için şimdiden bişey bakmıyoruz
benim çeyizde de ütü-ütü masası, tost mak., bardak tk eksik, ele avuca gelecek çeyiz olarak, bir de ıvır zıvırlar işte en son alınacaklar
ben de taksitle almayacağım için bunları, bekliyorum en son çıkan modellere de bakar alırım veya hediye almak isteyenler var, belki onlara havale ederim
onun haricinde hazırım çok şükür ben, çalışırken bayağı bişey yapmıştım çünkü

bal böcekcim, bence braun veya philips almaya bak öncelikle
ha arzum kötü müdür sanmıyorum, kuzenime bu setin lilasını aldık hatta, hediye alıcaktık çeyizine, o bunu seçti,
biz de bunu aldık
ama şikayeti olsa bilirdim, 1 senelik evli çünkü
tercih senin tabi ki

Günaydınn =)

Ya rüyamda düğünümü gördüm resmennn o kdr mutLuydum kiii yüzümde tebessümLe uyandımm =)))
NasıL kafama takmışsam artıkk
GelinLiğim böLe üstü danteLLi tüLdü çok enteresandı ama gercekten o anı yaşıomuş gibiydim =)

bazen bana da oluyorr o
o gün çok mutlu oluyorum çok mutlu uyanıyorum
çok mutlu oluyorum neşeli :)

oo provayı yaptın yani
Allah hayırlara çıkarsın, hayat boyu mutlulukla yad edeceğin süper güzel bir düğün yaşatsın sana

Kıslarrrr benden de herkesee tünaydınlarrrrrrrr
Aramıza hoşgeldin cnmmmm,

Lilam hayrolsunn cnmmm, bende nişanıı görüyodumm 2 kere felan gördümama benimkilerkötüydüü tersi çıktıı şükürrr :))
Bilinçaltıı sanırımmm herşeyimizz güzel olsunn mis olsun tertemizz olsunnnnn:86:

Günaydin kizlaarr..
Lilacm bilio msn walla bende ruyamda gordm sabah cok moralm bozuktu cnku hic bisey istedgm gbi olmamis hersey aceleye gelms son ana kalan bi dugundu..gelinlik fln hic bisey hatirlamiorum..smdi tarih olarak nisan diye konusuluo haziran deniodi oncelerde bende aceleye gelmesinden korkuorm ondan bilincalti oldu heralde..

kızlar nasılsınız napıyonuzzz lilacım inan herkes görüyo öyle rüyalar inşallak rüya gibi düğünlerimiz olar :)) salonumun adıda rüya saten

KızLar bu aynaLardan aLiim mi sizce? KeLebekLi var fiLLi var papatyaLı var kuğuLu var..20 TL

Eki Görüntüle 264669

bunlar çok hoş oluyor ama resim seni yanıltmasın göstermek için ekleniyor resimler ondan boyutlarına dikkat et alırken birde bunlar bildiğimiz gerçek aynada değil sanırım çok farklı bir yapısı vardı, geçenlerde yapı markette görmüştümde...

Hadi yaa alınmaya değer mi sence peki gördüğün için diyorum

Hadi yaa alınmaya değer mi sence peki gördüğün için diyorum

eğer boyutu yazıyorsa senin içinde uygunsa ve içinde kaç adet parçan oluştuğuna dikkat et çünkü görsellerde içindekinden daha fazla ekleyebiliyorlar
ayrıca güzel duruyor ama öle çok ahım şahım bekleme...

yaa kizlar, su gelinlige baksaniza, cok begendim daha bi sene var nerdeyse ama insan bakmadan da edemiyo iste

ustunu cok begendim, tam istedigim gibi. etegini de cok begendim ama ben onunde bi yirtmac olsun istiyorum gelinligimin, bu etege yirtmac uygulayabilirler mi acaba :26:

Kızlar yaa işlerim çok yoğun yazamıyom fazla, bu haftada böyle geçicek gibi
Rüyalarınız hayr olsun inşllaaahhh.. :)

KızLar bu aynaLardan aLiim mi sizce? KeLebekLi var fiLLi var papatyaLı var kuğuLu var..20 TL

Eki Görüntüle 264669
Lilacım bu tarz ayna saat var bizim evde, kelebekleri uçuyo :) güzel ben seviyorum ben almıştım onuda, tam ayna değil plastik gibi ama öyle adi filanda durmuyo.. Parça sayısına ve büyüklüğüne bak evt, odayada uyarsa değişik bi hava veriyo. Bende düşünüyorum almayı, biyerde görmüştüm tuğla gibi dikdörtgen parçaları döşemişlerdi güzel olmuştu..

Gelinliğin yırtmacı olur mu kız :26: bu etekte olsada belli olmaz sanırım, Eteğini bende çok beğendim kesinlikle böyle parçalı istiyorum ama biraz daha az kabarık, üstü sade göğüs civarında hafif taş işlemeli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…