- Konu Sahibi bal_bocegi
- #4.601
biz kedi köpek gibiyiz yiyoruz resmen birbirimizi.ikimizinde birbirine her hareketi batıyo
((
babam aldı karşısına konuştu benimle.herşeyi anlattım çok dolmuştum.
dediki bak kızım sen o ailede yapamazsın o çocukla yapamazsın olmaz seni sıkboğpaz eder baskı yapar bunaltır benm evimdeki kıza karısan adamdan hersey beklenir diyo.
ben her kararının arkasındayım diyo
dedimki baba ama laf söz
(
çok mu umrumda millet dedi evlenmedinya sen dedi nişan nedir dedi
birbirini tanıma dönemi dedim.
tanıdın mı dedi.
tanıdım dedim
ee dedi
yanlış tanımışım gercek yüzleri iş resmileşince ortaya çıktı dedim.
tmm dedi esyaların alınma zamanına kadar zamanın var iyi düşün dedi acele etme yarın nikahınız yok dedi ilerde pişman olacagın bi karar verme dedi.
bitse de dewamde etse arkandayım üstüme düşen görevi fazlasıyla yapmaya hazırım dedi.
bana gelince.....
bende onunla evlenirsem mutlu olamicamı düşünmeye basladım artık.
bir iki ay daha geçsinde artık ciddi ciddi bu işi düşünücem.
çünkü ekimde 2 tane kuzenimin düğünü var ve ikiside orda bizim memlekette e peşinden kurban bayramı.yani akrabalar hep birleşirya dikkleri toplamak istemiyorum.
bir iki ay sonra kesin kararımı vericem ya tamam ya dewam.
ama biri beni az gazlasa su anda btirecek durumdayım.
ne öpmesi ne sarılması artık çekici gelmiyo bana.elini tuttugumda heyecanlanamıyorum sogudum
belki bana kızarsınız ayıplarsınız ama beni öptüğünde midem bile bulanıyo artık
((((((((
bu iş gerşekten bitti galiba.çocuklukları çocuk düşüncesi ve tavırları öldürdü beni.
ben erkek miyim kız kıyım anlamadım kız gibi naz yapıyo.
öyle seyler söylüyoki ilgi göstermezsen aldatılırsına getiriyo lafı.
evli erkekler karıları ilgi göstermediği için aldatırlarmış dışarıya giderlermiş ben dışarı gitmek istemiyorum diyo
((
çok doluyum çoookkkk
(( çok mutsuzum.

babam aldı karşısına konuştu benimle.herşeyi anlattım çok dolmuştum.
dediki bak kızım sen o ailede yapamazsın o çocukla yapamazsın olmaz seni sıkboğpaz eder baskı yapar bunaltır benm evimdeki kıza karısan adamdan hersey beklenir diyo.
ben her kararının arkasındayım diyo

dedimki baba ama laf söz

çok mu umrumda millet dedi evlenmedinya sen dedi nişan nedir dedi
birbirini tanıma dönemi dedim.
tanıdın mı dedi.
tanıdım dedim
ee dedi
yanlış tanımışım gercek yüzleri iş resmileşince ortaya çıktı dedim.
tmm dedi esyaların alınma zamanına kadar zamanın var iyi düşün dedi acele etme yarın nikahınız yok dedi ilerde pişman olacagın bi karar verme dedi.
bitse de dewamde etse arkandayım üstüme düşen görevi fazlasıyla yapmaya hazırım dedi.
bana gelince.....
bende onunla evlenirsem mutlu olamicamı düşünmeye basladım artık.
bir iki ay daha geçsinde artık ciddi ciddi bu işi düşünücem.
çünkü ekimde 2 tane kuzenimin düğünü var ve ikiside orda bizim memlekette e peşinden kurban bayramı.yani akrabalar hep birleşirya dikkleri toplamak istemiyorum.
bir iki ay sonra kesin kararımı vericem ya tamam ya dewam.
ama biri beni az gazlasa su anda btirecek durumdayım.
ne öpmesi ne sarılması artık çekici gelmiyo bana.elini tuttugumda heyecanlanamıyorum sogudum
belki bana kızarsınız ayıplarsınız ama beni öptüğünde midem bile bulanıyo artık

bu iş gerşekten bitti galiba.çocuklukları çocuk düşüncesi ve tavırları öldürdü beni.
ben erkek miyim kız kıyım anlamadım kız gibi naz yapıyo.
öyle seyler söylüyoki ilgi göstermezsen aldatılırsına getiriyo lafı.
evli erkekler karıları ilgi göstermediği için aldatırlarmış dışarıya giderlermiş ben dışarı gitmek istemiyorum diyo

çok doluyum çoookkkk