- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #4.561
Azalmazz kesinliklee valla seneler ilerliyoo yaşlanıyoruzz keşkee 5 sende birr yaşımızz artsaaBen bilee inanamıyorumm bazen kendimii 32 civarı bezense 17 hissedebiliyorumm:82:
Nişan oldumuu artık düğünee hazırlıkk demekk
Benimde aynı sayılırr evimiz varr kiracı içinde şuan beyaz eşyalara karar verdikk bugün yarın alıcazz,
Mobilyalarıda beğendimm ya gidip beğendiğim yerde alıcaz yada yaptırıcazz orası belli değil
Benim çeyizdee var bişilerr yalnızz biraz eksik varr süpürgem yok, blendır setim yok, ıvırr zıvırr eksiklerde varr varr yanii![]()

yaşımı da göstermiyorum zaten, 26dan yukarı tahmin eden yok

sevgilim de diyo ki bak ne güzel temiz kullanmışım, hala çıtırsın diyo terbiyesiz

işte bi evimiz olaydı bizim de, bakıyoruz bakalım, sizin ki alınmışsa süper valla, güle güle oturmak nasip olsun inş.

bizim de ev işi belli olsa beyaz eşya mobilya hepsini o zaman alıcaz inş., takside girmeyi düşünmediğimiz için şimdiden bişey bakmıyoruz
benim çeyizde de ütü-ütü masası, tost mak., bardak tk eksik, ele avuca gelecek çeyiz olarak, bir de ıvır zıvırlar işte en son alınacaklar
ben de taksitle almayacağım için bunları, bekliyorum en son çıkan modellere de bakar alırım veya hediye almak isteyenler var, belki onlara havale ederim

onun haricinde hazırım çok şükür ben, çalışırken bayağı bişey yapmıştım çünkü

bal böcekcim, bence braun veya philips almaya bak öncelikleEki Görüntüle 263821
Kıslarr bu blendırr setini almayı düşünüyorummm
ne zamandırr arzumm 3 lü blendır setlerini beğeniyodum ama lilası yeşili felan varr dıı metal renginii yapsaa alırım diyodummm
şükürr arzum sesimii duymuşş benii kırmamışş vee siyahh yapmışş sonundaaaa
Yalnızz int.ten sipariş vericektimm metal değil siyah plastikk sanırımm bu ürünü mağazada yakından göreniniz varmı nasıl bişşii ??????
Basit bişeysee philipsmi alsam braun muuu :26:
ha arzum kötü müdür sanmıyorum, kuzenime bu setin lilasını aldık hatta, hediye alıcaktık çeyizine, o bunu seçti,
biz de bunu aldık
ama şikayeti olsa bilirdim, 1 senelik evli çünkü
tercih senin tabi ki