- Konu Sahibi bal_bocegi
-
ben 2 kişilik alırım.onuda sadece 2 servis tabağı,2 fincan,5-6 tanede küçük küçük kahvaltılıklar.
almamıştım iyi oldu bu karara vardığım.
pinkcim düz renkli servis tabaklarından 12 adet al.
küçük kaselerdende gördüğünü al tanesi 1 lira zaten.her çeşiti var valla
canım 1 milyonculara uğra.kase derken,hani şekilli falan renkli renkli oluyoya.onlardan bahsediyorum peynir zeytin reçel koymak içncanım nerde 1 lira kaselerin tanesi bende alym bi tek 6lı çerezlik kasem var
kaseler ne işe yarıyor kahvaltı takımının içinde anlayamadım300 lira fiyatı ama sahibinden.com adresinsde
burda çok pahalı geldi bana ancak bir kaç parçası seçmece alıabilir. yemek yerken zaten kayamaya görünmüyor ki çok takılma bence sadece ufak parçaları alınabilir mutfapa renk katmak için.bunlar içleri boşken çok güzrl ama yemek olunca anlam ifade etmicek gibi geliyor
canım 1 milyonculara uğra.kase derken,hani şekilli falan renkli renkli oluyoya.onlardan bahsediyorum peynir zeytin reçel koymak içn
Tamam tatlım şu bizim bildiğimiz 1 milyonculardaoralarda maş yok yok yani
kaseler ne işe yarıyor kahvaltı takımının içinde anlayamadım300 lira fiyatı ama sahibinden.com adresinsde
burda çok pahalı geldi bana ancak bir kaç parçası seçmece alıabilir. yemek yerken zaten kayamaya görünmüyor ki çok takılma bence sadece ufak parçaları alınabilir mutfapa renk katmak için.bunlar içleri boşken çok güzrl ama yemek olunca anlam ifade etmicek gibi geliyor
canım 1 milyonculara uğra.kase derken,hani şekilli falan renkli renkli oluyoya.onlardan bahsediyorum peynir zeytin reçel koymak içn
evet o kaseler çok büyük banada saçma geldi.
ama kaya mayada 2 kişilik alcam koydum kafamaolsun görünmesin kız güzel olar kocişle
bu lafıma inan onun yerine kendine jartiyerle gece kıyafeti al ipli mipli anlarsın ya inan kocişinin daha çok hoşuna gider :)
porlandın sitesinden kendime göre 2 kişilik kahvaltı setnin hesabını yaptım kızlar.şöyleki :
-altılıklı çay fincanı 2 adedi = 19,80 tl
-düz tabak 27 cm 2 adedi = 23,80 tl
-meşrubat-su bardağı 2 adedi=9,80 tl
-kahvaltı tabağı dikdörtgen (servis için 18 cm)=15,80 tl
-kahvaltı tabağı dikdörtgen (servis için 21 cm)=15,90 tl
2 kişilik kahvaltı takımı = 85,10 tl
peynir dilimle üstüne aaa nee kaya var ne maya
ama kocana söyle yani kaya ile maya onların altındalar.kırıştırıyo terbiyesizler :) oraya gizlenmişler
Güzel canım bence 2 kişilik için normal hatta servis için o karelerdne 1 takımını almayabilirsin, pazar kahvaltılarını yaparsınızz:97:
aynen ya o karelerden hiç almasamda olur.düz renkl tabaklarımın kaya mayaya uygun olanından koyarım ortaya.siyahlı kırmızılı olanını koyarım.30 lira 2 tabaga verene kadar 10 tane başka tabak alırım valla
porlandın sitesinden kendime göre 2 kişilik kahvaltı setnin hesabını yaptım kızlar.şöyleki :
-altılıklı çay fincanı 2 adedi = 19,80 tl
-düz tabak 27 cm 2 adedi = 23,80 tl
-meşrubat-su bardağı 2 adedi=9,80 tl
-kahvaltı tabağı dikdörtgen (servis için 18 cm)=15,80 tl
-kahvaltı tabağı dikdörtgen (servis için 21 cm)=15,90 tl
2 kişilik kahvaltı takımı = 85,10 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?