- Konu Sahibi bal_bocegi
ranner takımı olan ölçülerini ve parça adetlerini versin yaa litven ama ya litvenn ya çok reca ediyorum yaaa mor istiyorumm yaaa mor yaaaa abiler ablalarrr mor dediğime bakmayın mürdüm de olabilir yaaa ![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kahvaltı takımını bende aldım ama şimdiki aklım olsa almazdım, şuan çok gereksiz geliyor bana. Öyle bir takım yerinee renkli servis tabakları al aynı renk kahvaltı tabakları vs. al çok daha hoş ve uyguna mal oluyorr
Teflon tencerede yine alamış olsaydım bunu alırdım.
Hisar - Sofra Sanatı
siyah sarı ve gümüş rengi varr çok şıkk
ben hangi topige ait oldugumu bile bilmiyorum. nisanlim askerden geldi geleli is bulamadi. bu kadar sknti yasayacagini da tahmin etmiyordu. buldugu isleri düsük maasli. bu gidisle bizim is uzayacak
![]()
Canım kahvaltı takımını bende aldım ama şimdiki aklım olsa almazdım, şuan çok gereksiz geliyor bana. Öyle bir takım yerinee renkli servis tabakları al aynı renk kahvaltı tabakları vs. al çok daha hoş ve uyguna mal oluyorr
Teflon tencerede yine alamış olsaydım bunu alırdım.
Hisar - Sofra Sanatı
siyah sarı ve gümüş rengi varr çok şıkk
tencere takımı hoşmuş ama sarı renk tercih etmem böcüğüm çünkü sarı renkte en ufak leke kendini belli eder.bende o lekeyi temizlicem diye tencereyi heba ederim.o yüzden siyah ya da gri tercih ederim. ya kahvaltı takımı da istediğimden degil de beynimde o takmın parçalarını tek tek toplamak zor geliyor hemde diyorum. sözlümün akrabalarından kahvaltıya gelen olursa şık şık çıkarırım diye düşündüm. onlar biraz sosyetikler mahçup olmak istemem :78:
Selam kizlar ben geldim nasilsiniz. Listeye baktim da bi yanlislik olmus KalbiminBirincisi olacakti Kalbiminbitanesi yazilmis cünkü :)
bözüğüm sen şimdi kahvaltı takımına gereksiz mi diyosun :26:
ıımm şeyyy evet haklısın gereksi parçaları falan oluyo.onun yerine şu düz renk tabaklardan servis tabakları ve minik şekilli tabaklardan tamamlayabiliriz.hem servis tabaklarını 5 çayında pasta tabagı olarakda kullanabliriz.
sonuçta kahvaltı takımı 6 kşilik.zaten 4-5 kişi gelse kullanamicaz.
doğru söylüyosun.
ama benimde hevesliğim vardı işte.
şu tam adını bilmiyorumda üzerinde çöp adamdan adamla kız resmi aşklı maşklı kalpli falan figürler olan kahvaltı takımları var topklere görüyorum bazen.tam markasını öğrensem ondan 2 kişilik tamamlarım.sadece kocişimle kullanırım.biri geldiğinde düz renk takımıı kullanırım dimi![]()
Pardom cnm hemen düzeltiyorumm,hoşgeldin bu ardaa
Kaya ve maya aşkı serisi canm, markası porlandd bende çok seviyorum onu paşabahçe mağazalarında felan varr.
Ben şimdi 12 kişilik çay setide alcam cnm kahvaltı takımımı keşke almasaydım diyorumm.
12 tane düz servis tabağı alırdım bide kahvaltı tabakları süper olurdu, herşeylede kullanabilirdim.
canım yaaaa çok çok çok teşekkür ederim çok sağolhemen not alıyorum bunu
![]()
evet bende bu kaya maya aşkı serisinden 2 kişilik tamamlarım.sonra o düz rekli tabaklardan ve küçük şekilli şekilli kahvaltılıklarından tamamlarım.e çay setide olcak kahvaltı setine gerek yok valla doğru söylüyosun![]()
kahvaltı takımı için hangi boydan kaç tabak alsam yeterli olur ki?
canikom en önemllerden bi kısmını almışsın
Allah huzurlu ve mutlu şekillerde kullanmayı nasip etsin
2012'ye kadar çok zaman var
ama size tavsiyem bi liste yapın aklınıza geldikçe ekleyin
aldıklarınızı da üstünü çizin çok zevkli oluyo![]()
Porland Kahvaltı Takımı Kaya-Maya Serisi - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da
bak burda 300 lira ama gereksiz parçaları var
kahvaltı takımım yok
teflon tencere takımım yok
bardak takımım yok
rannerım yok
bunlar için öneri istiyorum kızlar
rannerı mor üstüne beyaz istiyorum ama nerde bulurum bilmiyorum ( topiklerden birinde görmüştüm çok beğendim)
bardak takımı da öyle topiklerden birinde gördüm üstünde 3 taş vardı
kahvaltı takımını da karacadan beğenirim herhalde
bir teflon tencere takımı için öneri istiyorum
haydiiii gızlarrrrr bazarrraaaaaa![]()