- Konu Sahibi bal_bocegi
Kıslarr benim çeyizim burda bakmak istersenizz, ama daha çok çalışmam lazımm
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/412679-bal-bocununnn-ceyizi.html
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben yazym bak aldıklarımı karaca'nın yemek takımı kahvaltı takımı tencere seti çatal bıçak takımı(sandıklı),arzumun rondosu el bleandrı tost makinası kahve makinası çaydanlık seti,günlük 12 kişilik yemek tabakları,bardaklar dolu renki renkli=)) evkurdan aldığım 2 tane yatak örtüm var 3 tane nevresim takımı,sandık dolu işte klasik şeyler havlular örtüler fln,saklama kapları rende bıçak seti plastik mutfakda lazım olanlar,şimdilik aklıma gelenler bunlar=)) daha var eksiklerim tabi
Canlar bnde yeni evlenicem okdr heyecanlıyım ki yaz gelini olucam.Neyse Kusursuz Gelin die bir site var bana çok yardımcı oldu hazırlıklardaa sizede tavsiyee ediyorum.hepimize kolay gelsn![]()
braun un üçlü setine bak canım
en kullanışlısı o
hu huuuuu
bende nişandan sonra bi liste yapcam![]()
ben hangi topige ait oldugumu bile bilmiyorum. nisanlim askerden geldi geleli is bulamadi. bu kadar sknti yasayacagini da tahmin etmiyordu. buldugu isleri düsük maasli. bu gidisle bizim is uzayacak
![]()
çamaşr makinam,bulaşık makinam , mikro dalga fırınım,fırınlı ocağım,el blendrım, şarjlı el süpürgem,saç kurutma makinam,yemek takımım-çelik tencere takımım-günlük yemek takımım,günlük kaşıklarım,çatal bıçak takımım(sandıklı) onların haricinden çelik kepçe takımım, 2 tane çift kişilik pike takımım,3 tane nevresim takımım,elektrikli süpürgem,ütüm, 3 tane salon takımım biri dabaklı inci işleme biri dantel biri iğne işi muhteşem 500 liraya almıştım. dantel çarşaflarım( sardırılacak) liflerim, başörtülerim,seccadelerim,bebek patiklerim,çoraplarım,mumlarım,sabunlarım,yer sofrası örtülerim,mısırözü yağı,z.yağı şişem, klozet fırçası takımım, 2 tane banyo takımım,girişe hoşgeldin paspasım,çay bardağım,su bardağım,1 tane plastik tepsim,mandalım,salatalık vs. soyacapım,mutafak makasım,normal makasım,tarağım,tırnak makasım fln daha aklıma gelmiyor :) bunların hepsi var ufak tefek şeyler kaldı yani :) sözlüme de buzdolabını aldırdım birlikte ödüyoruzz onu da harclıklardan bir iki işte :) büyük eşyalardan sadece tv kaldı bir de ev mobilyam
insallah canim...insallah öyle olurda burda bende sohbete dahil olurum.....
topik aacak kadar bişeyim yokki böcüğüm.nbişandan sonra açıcam inşallahBraun çok güzel canımdaa, siyah 3 lü seti yokk ben siyah istiyorum, beyaz modeller yıllar geçtikçee sararıyorr
Mervemm liste yapmaa çeyizlerini çekk topik açtaa görelimm balımmm
Listee bende varr öyle bir topikte açmıştım istersen ekliyim bak bii sende kendine göre düzenlersin
canım olsun sıkma canını.geç olsun güç olmasın herşeyde vardır bi hayırben hangi topige ait oldugumu bile bilmiyorum. nisanlim askerden geldi geleli is bulamadi. bu kadar sknti yasayacagini da tahmin etmiyordu. buldugu isleri düsük maasli. bu gidisle bizim is uzayacak
![]()
çamaşr makinam,bulaşık makinam , mikro dalga fırınım,fırınlı ocağım,el blendrım, şarjlı el süpürgem,saç kurutma makinam,yemek takımım-çelik tencere takımım-günlük yemek takımım,günlük kaşıklarım,çatal bıçak takımım(sandıklı) onların haricinden çelik kepçe takımım, 2 tane çift kişilik pike takımım,3 tane nevresim takımım,elektrikli süpürgem,ütüm, 3 tane salon takımım biri dabaklı inci işleme biri dantel biri iğne işi muhteşem 500 liraya almıştım. dantel çarşaflarım( sardırılacak) liflerim, başörtülerim,seccadelerim,bebek patiklerim,çoraplarım,mumlarım,sabunlarım,yer sofrası örtülerim,mısırözü yağı,z.yağı şişem, klozet fırçası takımım, 2 tane banyo takımım,girişe hoşgeldin paspasım,çay bardağım,su bardağım,1 tane plastik tepsim,mandalım,salatalık vs. soyacapım,mutafak makasım,normal makasım,tarağım,tırnak makasım fln daha aklıma gelmiyor :) bunların hepsi var ufak tefek şeyler kaldı yani :) sözlüme de buzdolabını aldırdım birlikte ödüyoruzz onu da harclıklardan bir iki işte :) büyük eşyalardan sadece tv kaldı bir de ev mobilyam
insallah canim...insallah öyle olurda burda bende sohbete dahil olurum.....
topik aacak kadar bişeyim yokki böcüğüm.nbişandan sonra açıcam inşallahama listeni ekle sen.bende kendime örnek aliyim.kendime göre düzenliyim
canım olsun sıkma canını.geç olsun güç olmasın herşeyde vardır bi hayır
bitmiş kız senin çeyiz iş
Liste bu cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/411549-ceyiz-listem.html
canım sen yine gel farketmez.hakkında hayırlısı olsun.allah gönlündekin hakkında hayırlı eylesin
kahvaltı takımım yok
teflon tencere takımım yok
bardak takımım yok
rannerım yok
bunlar için öneri istiyorum kızlar
rannerı mor üstüne beyaz istiyorum ama nerde bulurum bilmiyorum ( topiklerden birinde görmüştüm çok beğendim)
bardak takımı da öyle topiklerden birinde gördüm üstünde 3 taş vardı
kahvaltı takımını da karacadan beğenirim herhalde
bir teflon tencere takımı için öneri istiyorum
haydiiii gızlarrrrr bazarrraaaaaa![]()
gızlar bir gün gelin bize kolileri dökek de resimlerini de çekek yaa
aa aklıma geldi rendemle kesme tahtam daa vardı![]()