- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.521
Günaydın kızLarr...
Hafta sonum hem iyi hem de kötüydü :S NişanLım bize geLdi ama kaLmadı maLeseff..maçı oLduğu için arkadasLarı geLdi aLdı sinir oLdummm...Pazar günü de güya düğün saLonu bakmaya gidicektik..Saat 2 gibi nişanLıma gittim tam cıkıcaz abisi yengesi yegenı fLn geLdi..uzun zmndır gorusemıoduk ayıp oLmasın die bırakıp cıkamadık...
Bu yüzden düğün saLonu işi bu pazara kaLdı...Diğer hafta pazar günü ayın 9'u da bnm doğum günümm...
Ekim 9'dan snra istediğiniz bi gün geLebiLirim ama ondan önce maLesef katıLamıorum
Oyy kıyamam hep öLe oLuo yaa biri geLdiğinde misafir geLio mutLaka...
Bi de anLamadım esmam 9'u oLmuo mu kim saLon tutmuş başka düğün mü var akrabaLarınızdan :S
Evet kızLar hem saLon işlerini de haLLetmiş oLursak rahat rahat otururuz =)
Ya şimdi de geLinLiğe taktım ben..beLki daha erken ama netten bakiim dedim...işte uzun boyLuLara şu , kısaLara şu , vücut tipine göre fLn ne yakışır onLara baktım akLım karıştı..Benim boyum cok uzun oLmadıgı ıcın yüksek beLLi cok kabarık oLmayan geLinLikLeri tercıh etmem gerekirmiş...Pronoviasın sitesinde bir iki tane buLdum ama cok mu sade bunLar karar veremedım...
Eki Görüntüle 263254 Eki Görüntüle 263253 Eki Görüntüle 263255
Bir de benım yengem stiList moda evi var..2 tane Kuzenimin düğününde o dikti geLinLikLerini..bi tanesini faceden buLdum..bende daha ucuza geLsin die ona diktircem büyük ihtimaLLe...Bu hafta içi gidip konuşucam fiyat modeL fLn...
Eğer cidden piyasaya göre daha makuL oLursa isteyene de yardımcı oLurum akLınızda oLsun...
Eki Görüntüle 263266
böyle şeyleri çok takma bence hayalindeki gelinliğin peşinden git Funda..zaten sana güzel olmucak şeyi üstünde hayal edemezsin :)
esracım canım evet biz esmayla telefon mesaj face sürekli görüşüyoruz sadece yüzyüze gelemedik o da en kısa zamanla gerçekleşir inşallah.
madem funda gelemiyo bende zaten haftaya orduya gideceğim için bu hafta görüşelim demiştim ama öyleyse 2-3 hafta sonraya ayarlayalım madem fıstıklar.
Evet kızLar hem saLon işlerini de haLLetmiş oLursak rahat rahat otururuz =)
Ya şimdi de geLinLiğe taktım ben..beLki daha erken ama netten bakiim dedim...işte uzun boyLuLara şu , kısaLara şu , vücut tipine göre fLn ne yakışır onLara baktım akLım karıştı..Benim boyum cok uzun oLmadıgı ıcın yüksek beLLi cok kabarık oLmayan geLinLikLeri tercıh etmem gerekirmiş...Pronoviasın sitesinde bir iki tane buLdum ama cok mu sade bunLar karar veremedım...
Eki Görüntüle 263254 Eki Görüntüle 263253 Eki Görüntüle 263255
Bir de benım yengem stiList moda evi var..2 tane Kuzenimin düğününde o dikti geLinLikLerini..bi tanesini faceden buLdum..bende daha ucuza geLsin die ona diktircem büyük ihtimaLLe...Bu hafta içi gidip konuşucam fiyat modeL fLn...
Eğer cidden piyasaya göre daha makuL oLursa isteyene de yardımcı oLurum akLınızda oLsun...
Eki Görüntüle 263266
kızlar nısanıma 2 ay olmasına ragmen nısanlıgımı aldım hıc aklımdan gecırdıgım gıbı olmadı. ne rengı ne modelı ne sadelıgıhıc dusundugum gıbı degıl ama kıyafetı gıyınce sozlumun gozlerının ıcındekı bakıs ve ıcten cok gusel oldu cok yakıstı demesı herseye yettı ve aldım. o begendı ya benı öle gerısı muhım degıl dedım. ıyı mı oldu kotu mu bılmem ama aldım ıste :))) modelıde buldum eklıyorum sımdı
Huuu huuuuu kısslarr ben geldimmmmmmmm
Nabıyonuzzz bakemmmmmm
Artıkkk nişanlıı bi kızımmmmmmm
Nişanımm allaha şükürlerr olsunn mükemmel geçtii iyiki yapmışım dedim, bi aksilik kaza belaa yaşamadımm, düğün tadında oldu herkeste öyle dedi nasıl nişan yaptınız düğün gibi oldu diyeee çok mutluyumm darısı düğüne inş..
Elbisem saçım aksesuarlarım, herşeyimi önce ben çok beğendim çok içime sindi herkesin beğenmeside ayrı bi hoşluk kattı.
Bohçalarımm çok çok beğenildii herkess hayranlıklarını iletti,
Kısacası kızlarrçok yoruldum çok koşturdum vee karşılığını aldım allahıma şükürler olsun 10 gündür evdeydim sıkı dinlendim bugün iş başı yaptımm tatlı bii yoğunluk varr, sizleri çok özledim hep topikte neler oluyo diyee aklıma geldinizz umarım iyisinizdirrr, geçmişi okuyamam sanırım ama kısa kısaa naptınızz bakemm anlatınnnn
Çok güzelmiş, düşündüğün model belki bunun kadar yakışmazdı, iyi etmişsin çook mutlu bi gün olsun inşllah canım..
Hoşgeldiiin, düğün salonu ayarlıyoruz buluşma planları yapıyoruz gelinlik bakıyoruz koş gel yetiş
Güzel geçmesine çok sevindim selincim, böyle anlat anlat merak ettir bizi ama bi resim gösterme kızcam bak
Benim düğün salonum tutuldu, 19 Mayıs olacak düğün tarihim..
@cgdm16 nişanLığın çok güzeL cnmmm rengi de cok tatLıı güLe güLee giyersin inş..
@böcüğümmmm yaa nereLerdesinn kıss nişanLanan kayboLuo vaLLaResim istiyoruuuzzzz resiiiiiiiiiiim!!! =)
Bu arada biz saLon teLaşına girdik düğün için...Biii deee buLuşma ayarLiicass aramızdaaa inşş =)
@esmaaamm faceden msj attım bakkkk
@cgdm16 nişanLığın çok güzeL cnmmm rengi de cok tatLıı güLe güLee giyersin inş..
@böcüğümmmm yaa nereLerdesinn kıss nişanLanan kayboLuo vaLLaResim istiyoruuuzzzz resiiiiiiiiiiim!!! =)
Bu arada biz saLon teLaşına girdik düğün için...Biii deee buLuşma ayarLiicass aramızdaaa inşş =)
@esmaaamm faceden msj attım bakkkk
kaybolmadımm kıss izinliydim iş başı yaptım geldimmm :))))
Resim işini bilmiyorum cnm şuan yok ama evdeki pcden girebilirsim profile koyabilirim.
Buluşmaa mıı ayarlıycanızz kim kim buluşuyonuss bakemmm:82:
Oh ohh buluşunn bakalımmm kıssçelerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?