- Konu Sahibi bal_bocegi
- #4.541

Kıslarrr çeyizee devamm ediyorumm artıkınnn, pikee işinide bitirdim 2 pike alcaktım onlarıda aldımm şükürr ekliyorumm sizin içinnn, haftasonuda ufak çaplı züccaciyee gezdimm alacaklarıma karar verdimmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gasoline tatlım senn yazdıgın topik hazırlıklarla ilgili baslıgıda öyle zaten.
burası 2012 gelinleri sohbet topiğiOLOR]
Eki Görüntüle 263381 Eki Görüntüle 263380
Kıslarrr çeyizee devamm ediyorumm artıkınnn, pikee işinide bitirdim 2 pike alcaktım onlarıda aldımm şükürr ekliyorumm sizin içinnn, haftasonuda ufak çaplı züccaciyee gezdimm alacaklarıma karar verdimmmm![]()
hatunlar merabayıınn
yukarıdaki anketi oylamıştım birkaç gün önce, şimdi bir baktım benim oyladığım çubuğa,
anacımm, çok azmışız![]()
bu arada bikaç tane 2012 topiği var, diğerine yazıyorum buraya bakıyordum
size de merahaba diyeyim dedim
ayrıca merhaba demişken, bal_bocegi özellikle 2. pikene bayıldımm
güle güle kullann
selinciimm şekeriimm :)) kız görende evlendi sanar sözden sonrada nişandan sonrada kayboldun töbeeeeresim istiyoruz resim buraya koymak istemiyosan maile at nan onda sohbetimiz aşkına hiç deilse
he buluşmaya senide bekliyoruz sende istanbuldasın nası olsa
esraaaa esmaaaaaaaa bi size yazmadım şekerler sizi seviyore![]()
kızlar yarın yengemle birlikte küçük yegenimi hasekiye götürccez de oraları bilmiyo sen sürtük gibi geziyon bilirsin dedionlaarı ben götürcem aksam girerim ancak yani öpüldünüzzzzz
11.11.2011 nişan haziranada düğün inş bayramdan önce istemeye geliolar çok heycanlıyım::18:
Günaydııınnnnnn kızlaaarrr..
Selinn pikelerini çok beğendim, ikiside çok güzelmişş. Turkuazından esmada var fundada vardı galiba merveyle bizde alalım aynı sereriz hep beraber evleninceama çok hoş güle güle kullann..
biiizdee seniii![]()
geçmiş olsun mervem, neyi varmış yeğeninin
![]()
Canım topikimizee hoş geldinnn, her zaman beklerizz yalnız burdaki kıslarr genelde gündüz girebiliyoo akşamm pek harekett olmuyoo dakikk gelinn bunların hepsiii gündüz nette akşamm evle ilgileniyolarr ben dahill
Senin yaşı merak ettim doğrusuu cnm bayanların yaşı sorulmaz ama aramızda erkek olmadığından problem yokk söyleyebilirsinn :82:
bu arada Düğünün ne zaman hazırlıkların ne aşamadaa
ojjbulduk
yok canım benim erkek olsa nolcak ben söylerim her yerde yaşımı
30 yaşındayım canım, yazıyla da otuz, rakamla da 30, ne yapsam değişmiyo, azalmıyo yani,
bildiğin 30![]()
canım nişan yüzüğünü takmış durumdayım şuan
düğün de en geç bahar veya yaz başı gibi olucak, belki mayıs gibi düşünüyoruz
ev almayı düşünüyolar nişanlım ve ailesi yani ona bağlı biraz
hazırlıklar da şöyle ki, çalışıyoken bayağı birşey almıştım, 2-3 parça eksik kaldı çeyiz anlamında
ev belli olunca da beyaz eşya ve mobilyaları alıcaz inş.
senin ne alemde şeker?
Günaydınn herkeseee
Böcüüğümm profıLıne ekLe yaa bende öLe yapmıştımm..snra siLersin ztn..sadece arkadasLarın görür onLarında caLcak haLi yoktur![]()
Eki Görüntüle 263821
Kıslarr bu blendırr setini almayı düşünüyorummm
ne zamandırr arzumm 3 lü blendır setlerini beğeniyodum ama lilası yeşili felan varr dıı metal renginii yapsaa alırım diyodummm
şükürr arzum sesimii duymuşş benii kırmamışş vee siyahh yapmışş sonundaaaa
Yalnızz int.ten sipariş vericektimm metal değil siyah plastikk sanırımm bu ürünü mağazada yakından göreniniz varmı nasıl bişşii ??????
Basit bişeysee philipsmi alsam braun muuu :26:
Eki Görüntüle 263821
Kıslarr bu blendırr setini almayı düşünüyorummm
ne zamandırr arzumm 3 lü blendır setlerini beğeniyodum ama lilası yeşili felan varr dıı metal renginii yapsaa alırım diyodummm
şükürr arzum sesimii duymuşş benii kırmamışş vee siyahh yapmışş sonundaaaa
Yalnızz int.ten sipariş vericektimm metal değil siyah plastikk sanırımm bu ürünü mağazada yakından göreniniz varmı nasıl bişşii ??????
Basit bişeysee philipsmi alsam braun muuu :26: