2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Spaydimm, mervem günaydınlar hoşgeldinizzz
kızlarr kapı süslerii vardıı ama eminönü çok kalabalık oluyoo haftaiçi gitmek en mantıklısı zamanı olanlaraa resmen izliham vardıı
Bide şöyle bişey varr gittiğim yerlerde o kadar nişan yastığı aradım sabah vardı ama kalmadı dedilerr ara ara en sonunda tekrar yukarı çıkıp tepsi aldımm. Tepsilerii hiç evde süsleyim demeyinn 15 tl yee harikaa şeylerr yapmışlarrr bi kere alıcaznı şey, bende ne gerek var diyodum ama fiyatı cezbetti aldımm

böcüğüm tepsinin resmini koy bi ara kız..

tamam böcüğüm bekliyorum.eklede eğer tepsn güzelse bende uğraşmam bedavaymış resmen.zaten tepsinin kendisi 15 lira buralarda.süsü püsü 30u bulurdu maliyeti

tamam böcüğüm bekliyorum.eklede eğer tepsn güzelse bende uğraşmam bedavaymış resmen.zaten tepsinin kendisi 15 lira buralarda.süsü püsü 30u bulurdu maliyeti

Tamam canım eklemeye çalışıcam, benim tepsilerim vardı bende onları süsliycektim, aldıklarımı görünce vazgeçtim dedim kim uğraşcak all gitsin:82:

Şu nişan stresinden bir kurtulsam artık evimi beğenmek sonrada evimin eşyalarıyla uğraşmak bunlar için koşuşturmak istiyorum

makasta ne var kız.al bi makaz züccaciyeden.sar kurdelayı.
tepsin beyaz tülle mi süslenmiş.beyaz kurdelayla sar.

Öyle yapcam artık mecbur balımm

Şu nişan stresinden bir kurtulsam artık evimi beğenmek sonrada evimin eşyalarıyla uğraşmak bunlar için koşuşturmak istiyorum

Ayy bende o aşamaya gelmek istiyorum ama daha bi 5 ay var sanırım orayaa:26:

kızlarr bişey sorcam kuyumcularda şimdi hep bayanın alyansı taşlı.
ben öyle istemiyorum.
modeller kısıtlı olcak ve yüzük bulmakta zorlancam sanırım.siz ne düşünüyounuz

bebekler ben geldim tekrardan bende tepsimi kendim yspıcaktım ama hakikaten 15-20 lira için uğraşmaya değmez. ya mahmut bey tarafında mı buluyorsunuz siz bahsettiğiniz ürünleri ben oraya 1 defa gittim ama nere mahmud nere ahmed tam bilmiyorum

kızlarr bişey sorcam kuyumcularda şimdi hep bayanın alyansı taşlı.
ben öyle istemiyorum.
modeller kısıtlı olcak ve yüzük bulmakta zorlancam sanırım.siz ne düşünüyounuz

Bende klasik alyans istiyorum canımm, ve buldum sayılır nerden alacağımı bakırköydee pasajlarda var aklında olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…