- Konu Sahibi bal_bocegi
süpersin valla :) ben hiç evden çıkamadım sadece nişanlığımı kiraladığım yere uğradım.
gece 3 e kadar gözüme uyku girmedi kararsızlıktan.. ben ne yapcam nasıl karar vericem ya![]()
bende 2 gündür evde duramadım
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpersin valla :) ben hiç evden çıkamadım sadece nişanlığımı kiraladığım yere uğradım.
gece 3 e kadar gözüme uyku girmedi kararsızlıktan.. ben ne yapcam nasıl karar vericem ya![]()
ben bi tane seçmiştim sözlüm ve annesi ile pembe renk o ikili altlı üstlü katkat eteği var önünnde taşları fln pembenin üstüne cepken giyiliyor
dün para vermeye gittim
nar çiçeği rengi haki yaka üstünde fransız güpürü işlemeli gibi uzun kuyruğu var
biraz karışık oldu pardon dün gittiğimde de o nar çiçeğini gördüm. nar çiçeği daha sade böyle pembede onun tersine çok şıkır şıkır
pembeyi kiraladım nar çiçeğini beğendim :)
değiştirme imkanım var ama karasız kaldım
pembe de güzel ama ne bilim yaa![]()
nar çiçeğini istiyorum ama içime sinmiyorr nedense
en iyisi pembede kalmak ya![]()
sen nerde oturuyorsun özelden msj atsana şeker..
bir de bohçalar gördüm ki sorma takım fiyatları çok da uygun
bohçası seccadesi kuranlığı takımlar 100-85 arası oynuyor. dantelden çeşit çeşit şeyler var
bende istanbuldayım :)
eminönüne hiç gidemiyorum ki
siz eminönünün neresinde buldunuz bohçaları
65e de var ama makina danteli satıyor takım.bende çok basit bir şey olsun istemiyorumm
özelden msj atabilsemm neler dicemde atamıyorum :)
Canım ben istdayım sen ?? Eminönünde sordum 60 a bohça takımlarıı var harikaa, seccadesi, bohçası, kuran-ı kerimliği tesbihliği çok güzellerdi