• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bebekler ben geldim tekrardan bende tepsimi kendim yspıcaktım ama hakikaten 15-20 lira için uğraşmaya değmez. ya mahmut bey tarafında mı buluyorsunuz siz bahsettiğiniz ürünleri ben oraya 1 defa gittim ama nere mahmud nere ahmed tam bilmiyorum

Mahmutbey değil canım, mahmutpaşa, eminönü tarafındaa. Eminönün otobüsünee bin orda in, karşıya geçç mısır çarşısından yukarı doğru çıkk yol senii yukarı doğru götürecektir zaten, aradığın yerşeyy var o yukarı doğru çıkarkenn:34:

ben dümdüz istemiyorum ya :31:
en azından üstünde 1-2 çizgisi olsun beyaz altın sarı altın karışık olsun istiyorum

Öyleleride vardı balımm, biz yüzük bakmaya gittiğimizde alyansta denemiştikk sarılarr hoş duruyorr üzerlerinde çizgiler var ama sırp sarı altın

selam kızlaaarrr
parazit olasım geldi size :27:
"bir an önce o günler gelse" diyosunuz ama ben şu günlere nasıl geldim bilmiyorum
inanın zaman pıırrr diye uçup gidiyo, bunu yaşayınca anlayacaksınız :34:
mutluluklar :71:

tmm böcükcüm :) inş. gidicemm. benim olduğum her yerden her yere ulaşım kolay :) son yıllarım hep eminönünde geçti ama hiç çarşıya çıkmadım :)

ben söz yüzüğümü ipince minicik taşlı bir yüzük aldım ki ; nişan yüzüğüm yanında kaba durmasın diye :)
Swatch istiyorumm nişan yüzüklerimizi ama düzgün bir model bulamadım

selam kızlaaarrr
parazit olasım geldi size :27:
"bir an önce o günler gelse" diyosunuz ama ben şu günlere nasıl geldim bilmiyorum
inanın zaman pıırrr diye uçup gidiyo, bunu yaşayınca anlayacaksınız :34:
mutluluklar :71:

Hoş geldinn ocwmayss :80: senin düğün ne zaman canımm ne aşamadasınn
Ben de şuan olduğum durumda olduğuma inanamıyorum son 4 ayy o kadar hızlı ve dolu dolu geçtikii zaman yavaşlasın biraz diyorumm.

tmm böcükcüm :) inş. gidicemm. benim olduğum her yerden her yere ulaşım kolay :) son yıllarım hep eminönünde geçti ama hiç çarşıya çıkmadım :)

ben söz yüzüğümü ipince minicik taşlı bir yüzük aldım ki ; nişan yüzüğüm yanında kaba durmasın diye :)
Swatch istiyorumm nişan yüzüklerimizi ama düzgün bir model bulamadım

Bende söz yüzüklerini ince alıcam, daha bakmaya çıkmadık:78:

Hoş geldinn ocwmayss :80: senin düğün ne zaman canımm ne aşamadasınn
Ben de şuan olduğum durumda olduğuma inanamıyorum son 4 ayy o kadar hızlı ve dolu dolu geçtikii zaman yavaşlasın biraz diyorumm.

hoşbulduk canım:71:
benim düğünüme 4 aydan birazcık fazla kaldı :69:
çeyizim bitti çok şükür
beyaz eşyaları da aldık
diğer herşey duruyo
inşaAllah en yakın zamanda onlar da halolucak
siz ne alemdesiniz
yakında nişan var sanırım :66:

hoşbulduk canım:71:
benim düğünüme 4 aydan birazcık fazla kaldı :69:
çeyizim bitti çok şükür
beyaz eşyaları da aldık
diğer herşey duruyo
inşaAllah en yakın zamanda onlar da halolucak
siz ne alemdesiniz
yakında nişan var sanırım :66:

Ohh iyi maşallahh benimde çeyizz varr büyük eşyalar kaldı nişandan sonra devam edicem inş.
Sözüm var canım ayın 8 inde kısmetsee:44:

Ohh iyi maşallahh benimde çeyizz varr büyük eşyalar kaldı nişandan sonra devam edicem inş.
Sözüm var canım ayın 8 inde kısmetsee:44:

hadi Allah kolaylaştırsın
herşey yoluna gier inş.

dökülüyo yani öyle mi :26: üüfff :43:

biz bir sürü para vererek almıştık üstelik
adama özellikle sormuştum "bişey olmaz" dedi
bir taşı düştükten sonra götürdüm, yeni taş taktılar
sonrası facia
ama kullanıp da memnun kalanlar da oluyo, değişiyo sanırım

c.tesi kendime pazardan çeyizim için bir kaç parça eşya aldım. yanımda bacım diyebilieceğim bir dostum vardı. ve karar aldım bütün eşyalarımı sözlüm degil dostumla seçeceğim :)

benim var listem aldıklarımı ordan siliyorum :)

silikon yumurta sürme fırçası
şekerlik
sarımsak rendesi
mini plastik tepsi

3 koli rahat çeyizim var

arkadaşıma K rumuzunu taktım :)

arkadaşım K bana kayseriden çok güzel bir anahtarlık almış duvara asmalı pembe perdeli demirli önünde çiçkleri olan bir pencere demirliklerinin ucuna anahtar takılıyor :69:

bir de cuma günü seydi burhanetti hazretlerine duaya gitmişti orda yaşlı bir teyzeden patik almış o da çok güzeldi :)

benim var listem aldıklarımı ordan siliyorum :)

silikon yumurta sürme fırçası
şekerlik
sarımsak rendesi
mini plastik tepsi

3 koli rahat çeyizim var

ohoo 2012 ye kadar kolileri sayamzsın merak etme
ben adıkça kolilere kaldırıyorum odanın bi köşesi tamamen koli oldu
onları izliyorum bazen, çok güzel oluyoo :16::16:

neler aldın bakalım :3:

kızlar çeyiz listeniz var mı?

Canım ben yazym bak aldıklarımı karaca'nın yemek takımı kahvaltı takımı tencere seti çatal bıçak takımı(sandıklı),arzumun rondosu el bleandrı tost makinası kahve makinası çaydanlık seti,günlük 12 kişilik yemek tabakları,bardaklar dolu renki renkli=)) evkurdan aldığım 2 tane yatak örtüm var 3 tane nevresim takımı,sandık dolu işte klasik şeyler havlular örtüler fln,saklama kapları rende bıçak seti plastik mutfakda lazım olanlar,şimdilik aklıma gelenler bunlar=)) daha var eksiklerim tabi

Canım ben yazym bak aldıklarımı karaca'nın yemek takımı kahvaltı takımı tencere seti çatal bıçak takımı(sandıklı),arzumun rondosu el bleandrı tost makinası kahve makinası çaydanlık seti,günlük 12 kişilik yemek tabakları,bardaklar dolu renki renkli=)) evkurdan aldığım 2 tane yatak örtüm var 3 tane nevresim takımı,sandık dolu işte klasik şeyler havlular örtüler fln,saklama kapları rende bıçak seti plastik mutfakda lazım olanlar,şimdilik aklıma gelenler bunlar=)) daha var eksiklerim tabi

canikom en önemllerden bi kısmını almışsın
Allah huzurlu ve mutlu şekillerde kullanmayı nasip etsin
2012'ye kadar çok zaman var
ama size tavsiyem bi liste yapın aklınıza geldikçe ekleyin
aldıklarınızı da üstünü çizin çok zevkli oluyo :52:

Back