- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #26.461
gördüm canım,hayırlı olsun..
umarım bi sorun olmaz,ama nedense ben tekrar sorun çıkacağını zannediyorum..
miska'm gelene kadar ben burdayım..
yok eylülüm kaldırmıycam ben bundan sonra herşeyi o albüme eklerim sonuçta sadece arkadaşlarım görecek albümü kaldırmama gerek yok diye düşünüyorum :)
canım mesaj attık hep birlikte ama cevap gelmedi bizde açtık bakalım hayırlısı olsun.
sen neler yapıyorsun bakalım, bohçanı falan halletmiştin sen dimi şeker, hazırlıklar ne alemde.
kıs sen benim gelinlik albümümü gördün dimi bak kızma bana da sonrabirkaç gün kalmıştı topikte.
canım ya bitanesin sen!
ya paralıyorum kendimi kaç gündür,zaten kimse görmüyo,niye hemencecik yok oluyo bu albümler diye ayyhh:))
sesimi bi sen bi pakizee duydunuz hele şükür ya:)
hemen bakıyoruuuummm:)
bende burda hevesle birileri gelinliğini elbisesini evini paylaşsın diye hevesle bekliyom sonra işlerden vakit blup bakıom foto konup kaldırılmış bende pek bişi görme şeferine nail olamadım
aynen,çok gıcık etti cadılar beni:)
paylaşmıcam ben de hıh:)
resmen sabah akşam pusuda beklemek lazım,yetişen alır gibi bişi oluyo sabahları bu forumda,erken kalkan görüyo,işi gücü olan göremiyo:)
alemsin kıs iyi güldürdün beni neyse artıkın gidim temizliğimi tamamliim nişanlım gelincede bizim evden eşyaları taşır yerleştirrim ...bu arada senin ev durumu ne oldu canım
Tuti ; beyaz tenlımısın bende dugun ıcın solaryum ıstıyorum
saclarımıda hala boyatmadım bu hafta boyatsam guzel olacak ama hala cooook kararsızım renk konusunda
dun aksam bende bosnak mahallesınde bı duk bındallı sordum cok guzel bındallılar salvarlar var 100-400 arası kıraları degısıyor ama cok şıkır şıkır
once kına kaosunu bır cozeyımde bunlar halledılır dedım ıcımden cıktım dukkandan
my-everything ; gözün aydın canımm
kısss aranız düzeldi iyice desene ayyy çok seviniyorum kuzum Allah bozmasın
yıllık izindeyim ama arada gircem böyle , gününün güzel geçmesine sev,indim ama canım dikkat et kendine, yeni gelin mazallah
bunlardagecer beğendi
baktım yorum yaptım canım
canım nişan işlerin hallolmuş baya çok sevindim , kendi telaşlarım aklıma geldi, davetiyen de çok güzel canım
canım Allah işini rast getirsin
çok mutlu oldum my_everything , 20 yıllık emeği boşa gitmemiş oldu böylelikle babanın
kalplerasi çok güzel canım halın, Güle güle kullan. hayırdır neyin var kuzum forumda anlattınmı göremedim
isyanım neler gelmiş başınıza yaaa, neyseki geçmiş bitmiş.
kıs bizimde 9 eylül saat 20:00 , aynı gün ve aynı saatte evlenicez süper bu
canım ben göremedim yaaaa
çok güzel yaa darısı başımıza inşallah
canım hayırdır neden moralin bozuk senin anlatmak istersen dinleriz.
patronundan Allah razı olsun bak izin vermiş ne güzel. maaşında yattı ohh senden iyisi yok
canım dualarımız seninle her zaman, gönlüne göre versin Allah'ım en kısa sürede bir ev.
bu arada herkese merhabalar bugün nihayet döndüm adanadan 11 gün kaldı nişana...evi gezdim gördüm badana boya dekora karar verdik sözlümle nişandan sonra evde tadilat başlayacak allahın izniyle...bende grip oldum adanada kaptım şifayı :2:
:)) canım ya kusura bakma esip gürlüyorum korkuttum mu ya:))
sen bi ara albüm ekledim demiştin,gelinlik seçicem hangisi olsun filan demiştin,o ara baktım ama çok yoğundum sadece bakabilmiştim,halbuki yorum yazıcam demiştim yazamadım..ondan sonra ekstradan gelinlik eklediysen görmedim..
beğendiğin bi tane vardı,ankaradan,onu mu diktiriyorsun şimdi?bilgim yok son gelişmelerden..
konu ile ilgili de,tabi ki ben de sorun çıkmasını istemiyorum ama biraz daha bekleseydiniz keşke,sonra geldiğinde sinirle hareket edip yine istenmeyen olaylar yaşanmasın,alıştık birbirimize..
bu arada herkese merhabalar bugün nihayet döndüm adanadan 11 gün kaldı nişana...evi gezdim gördüm badana boya dekora karar verdik sözlümle nişandan sonra evde tadilat başlayacak allahın izniyle...bende grip oldum adanada kaptım şifayı :2:
geçmş olsun tuti,evin nasıl tarif etsene:)
sen de niş yaptırcan mı kıs:))
güle güle oturun inşaallah,darısı başıma Ya Rabbim:)
kıss mıhtar ne arıyon sen burda
valla azcık tırstım galiba eylülüm.bak albümüme eklicem yine bakmayanlar baksın yorum yapsın tam bitmiş hali yok, provada çekip gösteririm size.
amiinn inşallah..
bu arada görmek isteyenlere tekrar şu anda dikiliyor olan gelinliğimi,
kına gecemde giyeceğimi vee bugün yeni aldığım kına ayakkabımı ekledim albümümebkz lütfen
O KADAR kotu kı herseyyy
dun kuafore gıttım o sacları gosterdım
sonuc o kadar rezalet oldu kı altın sarısı dıpler
uclar ara ara altın sarısı ara ara rofle sacım
sok oldum
napcaz dedım devam koyu vurun
yapcak bısey yok yanı
uclarına kızıl surduler, kıpkırmızı oldu ucları dıpler altın sarısı
ucları yesıl yesıl olmasın dıye yaptılar
o anda koyu olsunda ne olursa olsun moduna gectım
3.boyada dumduz bı renkle cıktım
kumralmı kahvemı bılmem
renk guzel
ben beyaz tenlıyım gozlerım bal rengı
bam yaptı hersey
gorenlerın neredeyse cogu sarı daha havalı duruyordu dıyor
nısanlım begenmedı
cesaretım kırıldı
daha makyaj yapmadım bugun ıse geldım cunku 4.5 saat surdu ıslemler
sacımı kestıreyım dedım
boyunu gostercem oncekı ve sonrakı o kadarmı kısa olur :S
hersey ters
eve gıttım
su cuma gunu kapora verılcek dedım evı adam bıze vermıyor
evı satınmı alıcaksınız kardesım demıs
kapora neden vermıyorsunuz vermıyorum sıze vazgectım demıs
nısanlımın aılesı laptop almayı dusunsun supurge makınesı dusunsun
nısanlımın haberı yok annem ben uyuyamam sıkılırım dıye sabah soyledı
aglamaktan beter oldum
yok ıste sımdı 2 secenek var bırı 1+1
amerıkan mutfaklı ev mutfakda salon bır arada
dıgerıde bodrum kat
neden boyle benım ısım cok zor mesela hıc bısey kolay olmuyor hep cıft dıkıs gıdıyoruz
bnısanlım uyuyor uyansın ona bulascam galıba
herseyın suclusu saclarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?