2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
gördüm canım,hayırlı olsun..
umarım bi sorun olmaz,ama nedense ben tekrar sorun çıkacağını zannediyorum..

miska'm gelene kadar ben burdayım..

canım mesaj attık hep birlikte ama cevap gelmedi bizde açtık bakalım hayırlısı olsun.
sen neler yapıyorsun bakalım, bohçanı falan halletmiştin sen dimi şeker, hazırlıklar ne alemde.
kıs sen benim gelinlik albümümü gördün dimi bak kızma bana da sonra
birkaç gün kalmıştı topikte.

yok eylülüm kaldırmıycam ben bundan sonra herşeyi o albüme eklerim sonuçta sadece arkadaşlarım görecek albümü kaldırmama gerek yok diye düşünüyorum :)

canım ya bitanesin sen!
ya paralıyorum kendimi kaç gündür,zaten kimse görmüyo,niye hemencecik yok oluyo bu albümler diye ayyhh:))
sesimi bi sen bi pakizee duydunuz hele şükür ya:)
hemen bakıyoruuuummm:)

:)) canım ya kusura bakma esip gürlüyorum korkuttum mu ya:))
sen bi ara albüm ekledim demiştin,gelinlik seçicem hangisi olsun filan demiştin,o ara baktım ama çok yoğundum sadece bakabilmiştim,halbuki yorum yazıcam demiştim yazamadım..ondan sonra ekstradan gelinlik eklediysen görmedim..

beğendiğin bi tane vardı,ankaradan,onu mu diktiriyorsun şimdi?bilgim yok son gelişmelerden..

konu ile ilgili de,tabi ki ben de sorun çıkmasını istemiyorum ama biraz daha bekleseydiniz keşke,sonra geldiğinde sinirle hareket edip yine istenmeyen olaylar yaşanmasın,alıştık birbirimize..

canım ya bitanesin sen!
ya paralıyorum kendimi kaç gündür,zaten kimse görmüyo,niye hemencecik yok oluyo bu albümler diye ayyhh:))
sesimi bi sen bi pakizee duydunuz hele şükür ya:)
hemen bakıyoruuuummm:)

bende burda hevesle birileri gelinliğini elbisesini evini paylaşsın diye hevesle bekliyom sonra işlerden vakit blup bakıom foto konup kaldırılmış bende pek bişi görme şeferine nail olamadım

bende burda hevesle birileri gelinliğini elbisesini evini paylaşsın diye hevesle bekliyom sonra işlerden vakit blup bakıom foto konup kaldırılmış bende pek bişi görme şeferine nail olamadım

aynen,çok gıcık etti cadılar beni:)
paylaşmıcam ben de hıh:)
resmen sabah akşam pusuda beklemek lazım,yetişen alır gibi bişi oluyo sabahları bu forumda,erken kalkan görüyo,işi gücü olan göremiyo:)

alemsin kıs iyi güldürdün beni neyse artıkın gidim temizliğimi tamamliim nişanlım gelincede bizim evden eşyaları taşır yerleştirrim ...bu arada senin ev durumu ne oldu canım

alemsin kıs iyi güldürdün beni neyse artıkın gidim temizliğimi tamamliim nişanlım gelincede bizim evden eşyaları taşır yerleştirrim ...bu arada senin ev durumu ne oldu canım

Allah da beni güldürsün inşaallah,ay kendi kendime dua ediyorum napim o kadar ihtiyacım var ki:)

canım birkaç ev bulduk netten,ama onlarda da kiracı var,birkaç gün daha alacakmış çıkmaları..hatta birisi bayağı geç çıkıcak filan..
bakıyoruz bulamıyoruz belirlediğimiz kriterlere uyan bişi..güvenli yerde,merkeze uzak olmayan,sahile-hastane-market-durak ve okullara yakın ev bakınca bulunmuyor kolay kolay..bakalım o evlerden birini kabul edicez galiba,çünkü ben önümüzdeki hft.dan önce gidemicem zaten,ayrıca 2 gün sonra çalıştığım yere geri dönmem lazım,izin işlerini ayarlamam lazım,inşaallah sorun çıkmaz..zaten yokum,o evler de gidiceğine birkaç gün daha beklicez sanırım..olsun sağlık olsun napalım,bizim yerleşme telaşımız sizlere göre biraz daha farklı olucak ama olsun,buna da şükür..

ya ne dicektim,hatta pakizee'ye dicektim bunu sen de dinle:: başka bi forumda benle aynı gün evlenen bi kız var,evi de yok eşyaları da! bi de ne diyo biliyo musun olsun diyo biz balayına çıkalım birileri yerleştirir nasılsa:)) ay nasıl rahat ve şeker bi kız,çok güldüm ya:) böyle şeyler okuyunca azcık daha güç geliyo bana halledebilirim diye..inşaallah halledebilirz..hadi sen temizliğe,kolay gelsin:)

tatlım ben buğday tenliyim gir istersen sende 3-4 seans canım ama 1 gün ara vererek gir ki kızarma...

teşekkür ederim tatlım saolasın...

bu arada herkese merhabalar bugün nihayet döndüm adanadan 11 gün kaldı nişana...evi gezdim gördüm badana boya dekora karar verdik sözlümle nişandan sonra evde tadilat başlayacak allahın izniyle...bende grip oldum adanada kaptım şifayı :2:

geçmş olsun tuti,evin nasıl tarif etsene:)
sen de niş yaptırcan mı kıs:))
güle güle oturun inşaallah,darısı başıma Ya Rabbim:)

valla azcık tırstım galiba eylülüm. bak albümüme eklicem yine bakmayanlar baksın yorum yapsın tam bitmiş hali yok, provada çekip gösteririm size.

canım hoşgeldin geçmiş olsun. dikkat et kendine. ohh evinde tamamlanıyor darısı başımıza valla.

geçmş olsun tuti,evin nasıl tarif etsene:)
sen de niş yaptırcan mı kıs:))
güle güle oturun inşaallah,darısı başıma Ya Rabbim:)

amiinn inşallah..

bu arada görmek isteyenlere tekrar şu anda dikiliyor olan gelinliğimi,
kına gecemde giyeceğimi vee bugün yeni aldığım kına ayakkabımı ekledim albümüme bkz lütfen

valla azcık tırstım galiba eylülüm. bak albümüme eklicem yine bakmayanlar baksın yorum yapsın tam bitmiş hali yok, provada çekip gösteririm size.

amiinn inşallah..

bu arada görmek isteyenlere tekrar şu anda dikiliyor olan gelinliğimi,
kına gecemde giyeceğimi vee bugün yeni aldığım kına ayakkabımı ekledim albümüme bkz lütfen

canım çok incesin,hemen baktım albüme ve yorum yazıcam şimdi.
benim için ettiğin amin'e teşekkürler,bi daha amin diyorum..
yaşasın albüm albüm albüüm sesimi duyan duyarlı arkadaşlar:)
bu arada wewonthelove mi gelmiş,neler oldu merak ettim..

O KADAR kotu kı herseyyy
dun kuafore gıttım o sacları gosterdım
sonuc o kadar rezalet oldu kı altın sarısı dıpler
uclar ara ara altın sarısı ara ara rofle sacım
sok oldum

napcaz dedım devam koyu vurun
yapcak bısey yok yanı
uclarına kızıl surduler, kıpkırmızı oldu ucları dıpler altın sarısı
ucları yesıl yesıl olmasın dıye yaptılar

o anda koyu olsunda ne olursa olsun moduna gectım
3.boyada dumduz bı renkle cıktım
kumralmı kahvemı bılmem
renk guzel
ben beyaz tenlıyım gozlerım bal rengı
bam yaptı hersey

gorenlerın neredeyse cogu sarı daha havalı duruyordu dıyor
nısanlım begenmedı
cesaretım kırıldı
daha makyaj yapmadım bugun ıse geldım cunku 4.5 saat surdu ıslemler
sacımı kestıreyım dedım
boyunu gostercem oncekı ve sonrakı o kadarmı kısa olur :S
hersey ters
eve gıttım
su cuma gunu kapora verılcek dedım evı adam bıze vermıyor
evı satınmı alıcaksınız kardesım demıs
kapora neden vermıyorsunuz vermıyorum sıze vazgectım demıs
nısanlımın aılesı laptop almayı dusunsun supurge makınesı dusunsun

nısanlımın haberı yok annem ben uyuyamam sıkılırım dıye sabah soyledı
aglamaktan beter oldum
yok ıste sımdı 2 secenek var bırı 1+1
amerıkan mutfaklı ev mutfakda salon bır arada

dıgerıde bodrum kat

neden boyle benım ısım cok zor mesela hıc bısey kolay olmuyor hep cıft dıkıs gıdıyoruz

bnısanlım uyuyor uyansın ona bulascam galıba

herseyın suclusu saclarım

.... resımlerı kaldırdım

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm bnm ya allahım yardımcın olsun skma canını herşey düzelir inş. hep böyle olacak değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…