- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #26.481
hatırlatma....ortak kararla yeni topiğimiz kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/535682-yeni-hayat.html#post25066163
hatırlatmaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatırlatma....ortak kararla yeni topiğimiz kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/535682-yeni-hayat.html#post25066163
canım çok incesin,hemen baktım albüme ve yorum yazıcam şimdi.
benim için ettiğin amin'e teşekkürler,bi daha amin diyorum..
yaşasın albüm albüm albüüm sesimi duyan duyarlı arkadaşlar:)
bu arada wewonthelove mi gelmiş,neler oldu merak ettim..
albüme nerden bakılıyır ben neden hiç birşey göremiyorum
evlendım evlendim bi ara merak ettim sizleri beni unutmuşlarmı bakayım dedım,sayfaları hep okudum ama kına gecemı unutmussunuz ıkı gunde bana hıc kına eglencesı yapılmamıs
wewonthelove kıss sen evlenmedin mi napion burdaaaa
valla azcık tırstım galiba eylülüm. bak albümüme eklicem yine bakmayanlar baksın yorum yapsın tam bitmiş hali yok, provada çekip gösteririm size.
canım hoşgeldin geçmiş olsun. dikkat et kendine. ohh evinde tamamlanıyor darısı başımıza valla.
amiinn inşallah..
geçmş olsun tuti,evin nasıl tarif etsene:)
sen de niş yaptırcan mı kıs:))
güle güle oturun inşaallah,darısı başıma Ya Rabbim:)
selam kizlar o kadar cok yogunumki anlatamam yani dun evimi duzenlemeye gittikk.. canimiz cikti resmen o kucucuk mutfakta 4 saat ugrastik yerletirdik yikadik falan.. daha bazam gelmedii yatak odasi tam kurulmadii dugune 10 gun kaldi cuma gunu gelinligimi teslim alicak. yarin kina elbisemi teslim alicam... pofffff o kadar cok sey varki halledilmesi gereken .. nisanlimda surekli sehir disindaa onunla birlikte yapilacak islerimiz var . onlari ertelemek zorunda kaliiyoruz cok daraldim bunaldim valla.. d.k hapi kullanmaya basladim.. valla bide o kadar cok unatkan oldumki yapilacak isleri tlf kaydetim hatirlatma yaptim ona gore hareket ediyorum :) gunluk alarm caliyo hatirlatma olarak :) cok zor yaa son haftasina kadar hersey biticek diye planlamistim ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
evlendım evlendim bi ara merak ettim sizleri beni unutmuşlarmı bakayım dedım,sayfaları hep okudum ama kına gecemı unutmussunuz ıkı gunde bana hıc kına eglencesı yapılmamıs
evleneceğim günü de bi iki kişi hatırlamıs ben de bısey goremeyınce heyecanımı,yasadıklarımı anlatmaktan vazgectım zaten konu tasınmıs yıne bıseyler olmus neyse işte sonuc olarak evlendım ,balayındayım benden bu kadar
teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...
canım darısı başına inşallah evim 2 katlı dublex girişte salonuma açılan kapı var mutfak ve ufak misafir banyosu var mutfağımda ankastre var,salonum büyük şömine var salonumda yukarı katta 3 oda bir banyo var yatak odamda gömme dolap var ama çıkarıcam onu ayrıca merdivenden çıkınca bir gömme dolap daha var aykkabılarımı koycam oraya birde banyonun yanında gömme dolap var oraya çamaşır makinası falan koyuluyormuş detarjan koymak için gözleri var dolapların 3 +1 evim canım allah herkese nasip etsin inşallah sözlüm bana sormadan almış süpriz yapmış evde nişandan sonra badana falan yapılıcak allahın izniyle bakalım kısmet...
canım Allah yardımcın olsun,benim de senden 1 hft sonra ama daha evde taş üstüne taş konmuş değil,sen gene iyisin bak uğraşabiliyorsun,ben çok uzaktayım daha ortada hiçbirşey yok.nasıl yetişicek ben de bilmiyorum,dua ediyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun..
canım mutluluklar dilerim,iki cihan saadeti nasip olsun inşaallah..
biliyorsun kına organizasyonlarında bulunmadım hiç,topiğe birkaç gündür yoğun olarak girebiliyorum onun dışında hep akşamları vardım.
neler oldu paylaşırsan seviniriz..yine de sen bilirsin içinden gelmiyorsa birşey diyemem..
Amin inşaallah,tekrar hayırlı olsun..sevindim adına..ne güzel heyecanlar..bi de ben yaşasam artık şu heyecanı..
evleneceğim günü de bi iki kişi hatırlamıs ben de bısey goremeyınce heyecanımı,yasadıklarımı anlatmaktan vazgectım zaten konu tasınmıs yıne bıseyler olmus neyse işte sonuc olarak evlendım ,balayındayım benden bu kadar
selam kizlar o kadar cok yogunumki anlatamam yani dun evimi duzenlemeye gittikk.. canimiz cikti resmen o kucucuk mutfakta 4 saat ugrastik yerletirdik yikadik falan.. daha bazam gelmedii yatak odasi tam kurulmadii dugune 10 gun kaldi cuma gunu gelinligimi teslim alicak. yarin kina elbisemi teslim alicam... pofffff o kadar cok sey varki halledilmesi gereken .. nisanlimda surekli sehir disindaa onunla birlikte yapilacak islerimiz var . onlari ertelemek zorunda kaliiyoruz cok daraldim bunaldim valla.. d.k hapi kullanmaya basladim.. valla bide o kadar cok unatkan oldumki yapilacak isleri tlf kaydetim hatirlatma yaptim ona gore hareket ediyorum :) gunluk alarm caliyo hatirlatma olarak :) cok zor yaa son haftasina kadar hersey biticek diye planlamistim ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...
canım darısı başına inşallah evim 2 katlı dublex girişte salonuma açılan kapı var mutfak ve ufak misafir banyosu var mutfağımda ankastre var,salonum büyük şömine var salonumda yukarı katta 3 oda bir banyo var yatak odamda gömme dolap var ama çıkarıcam onu ayrıca merdivenden çıkınca bir gömme dolap daha var aykkabılarımı koycam oraya birde banyonun yanında gömme dolap var oraya çamaşır makinası falan koyuluyormuş detarjan koymak için gözleri var dolapların 3 +1 evim canım allah herkese nasip etsin inşallah sözlüm bana sormadan almış süpriz yapmış evde nişandan sonra badana falan yapılıcak allahın izniyle bakalım kısmet...
kızlar selam!!
belki 1 aydır falan yoktum, modemim bozuktu nete giremedim. ama buraları da çooook özledim
bu arada düğün hazırlarımın büyük kısmını bitirdim, evimizin tadilatı nihayet bitti, bugün perdeler de takıldı. ama daha içinde eşya namına bir şey yok, eşya olayına biraz geç başladığımız için düğünden 3 gün önce tamam olacak temel eşyalar
bu cumartesi çeyizim serilecek ankarada, yavaştan heyecan basmaya başladı beni
bunlardagecer canım albümüne baktım herşey mükemmel görünüyor maaşallah subhanallahhepsini mutlulukla giy canım
hoşgeldin canım :))
hazılrıklarım tam gaz devam ne güzel
evim çok güzelmiş canım anlattığın kadarıyla canlandırdım gözümde. Allahım güle güle oturmayı nasip etsin..
o kaplan hoşgeldin canım ...ayyy çok heycanlı uğraşlar bunlar, hepimizn ayrı koşturmamız var... Allah hepimizin yardımcısı olsun
sağol canım benim hepimiz güzel olacağız inşallah,
seninde nişanın var dimi bu ayyy, çok heyecanlı canım Allah tamamına erdirsin, nişan kıyafetin falan varmı görebileceğimiz
canım teşekkür ederim allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...
inşallah tatlım amin...elbisemi 20 haziranda teslim alacağım o zaman resmini eklerim albümüme ayakkabımla beraber canım...
günaydın hatuşlar nerdesinizzzz