• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hadi açalım o zaman...taşırsada attığımız mesajlara cvp vermediniz deriz :34::34::34: bunlardageçer hadi aç kuzum...yeni bir hayat başlığımız bugün açılsın :34::34:

açıyorum o zaman, haydiii bakalım:72::72:peşimden gelinnn,
siz devam edin yoğunum yetişemiyorum fazla yazılanlara sadece okuyup beğeniyorum okumadı sanmayın heee
:34:

kalplerası hoşgeldin kuzummm:3::3::3::3:

hoşguldum tatlımmmm çok yorgunum dün gecedendir ev temizliyorum dolap silmekten kolum uyuştu yere boyacılar kirlenmesin diye gazete muşamba sermişti sağolsunlar boya bulaşmadı ama gazetesin boyası geçmiş onları silmekten öldüm :) bitik haldeyim çok işim var çooooook sen neler yapıyorsun bu arada dün kına elbisemin son provası vardı çok hoşuma gitti :) el yapımı çiçekleri daha yapılıp takılmamıştı ama o hali bile hoşuma gitti :)

hoşguldum tatlımmmm çok yorgunum dün gecedendir ev temizliyorum dolap silmekten kolum uyuştu yere boyacılar kirlenmesin diye gazete muşamba sermişti sağolsunlar boya bulaşmadı ama gazetesin boyası geçmiş onları silmekten öldüm :) bitik haldeyim çok işim var çooooook sen neler yapıyorsun bu arada dün kına elbisemin son provası vardı çok hoşuma gitti :) el yapımı çiçekleri daha yapılıp takılmamıştı ama o hali bile hoşuma gitti :)
güzel yorgunluklar şekerim....o günler gelsinde bende yorulmaya razıyım artık :46::46::46: kına elbiseni çok merak ettim..paylaşıcakın değilmi bizimle :34::34::34:

oyy kuzum kıyamam sana az dinlen biraz dünya işi bitmez:50::50:
bizde buralar:50:dayız işte sohbet muhabbet :16::16::16::16:
sende katıl aramıza:13:

güzel yorgunluklar şekerim....o günler gelsinde bende yorulmaya razıyım artık :46::46::46: kına elbiseni çok merak ettim..paylaşıcakın değilmi bizimle :34::34::34:

oyy kuzum kıyamam sana az dinlen biraz dünya işi bitmez:50::50:
bizde buralar:50:dayız işte sohbet muhabbet :16::16::16::16:
sende katıl aramıza:13:

walla temizlikçi tutacaktım sonra düşündüm boya yapıldı ev sahibi çıkarkende evi temiz bırakmıştı boyacılarda temiz çalışmış boş ev hemen temizlerim diye düşündüm dolap çoook fazla evde temizle temizle bitmedi ama evet güzel yorgunlukmuş sonuçta kendi evim :) dur tatlım hemen yükliim hatta pardon albüm hiç yapmadım yapabilirsem oraya ekliim :)

topiğe gelen herkese söylüyorum dikkat!!!!

canlar isterseniz bal boceği ile konuşup bu topiğin devamını yeni topiğimize yönlendirelim kazen beye söyleriz, yardımcı olur bize.:34:

Son düzenleme:
aaa eylülüm kızmış gene:53:[/B]

yok cnm kızmıyorum artık normal kaşılıorum,sonuçta belli artık herşey,kimin kimle daha çok samimi olduğu,kanka olduğu filan..e herkes kendi ark.larının yoğun olduğu saatlerde paylaşmaya dikkat ediyo,yalan yok,ben olsam ben de öyle yapardım herhalde:) sağlık olsun,sonuçta sanal alem,herkes herkese herşeyini gösterecek değil,alınmıyorum o yüzden.

good-heartım muhtar olmuşşşşş...yakışırrrr kuzumaaa..
sarmamı dendi....ayyy çok severimmmm:56::56::56: annemle bizde yapıp buzdolabına koyucaz...misafir falan gelirse hazır yemek olsun :9::9:
çok yoğunum yaaa okuyamıyorum bile :31::31::31:

:1::1::1::1: ben muhtar değilim bunlardagecer muhtarr:1::1::1: ben baş azasıyım karıştı yine ortlık:9::9::9::9:

gene kulaktan kulağa gibi olmuş:)

evet yavrum taktik uyguluyorum bizzat onların gelininin ağzı var dili yok hesabı :9:
Zaten sana sözüm var perdeler konusunda bugün marka model kod numarası öğrencem ama dikilmedi daha ölçü almaya gelicekler 25 haziranda bitmiş halini görmek kısmet olur sanırım.. zaten senin düğün de haziran 30 du yanlış hatırlamıyorsam bebeğim:10:
Dediğin doğru birdaha başka topiklere uğrarsam senin taktiği uygulayacağım balım benimm...
Şanslıyım çok şükür her konuda ufak tefek aksilikler çıkıyor bazen sinirden deliriyorum ama geçicek sıkıntılar için ailemi üzmeye hakkım yok diye düşünüyorum...
Şaka bir yana nişanlımı ailesini çok seviyorum.. Herkes iyi olsun diye uğraşıyor çok şükür:nazar:
bu arada albüm yapıcam çeyizim serilsin mobilyalarım gelsin çekip 1 hafta yayınlayacağım:9:

kuşum taktik paylaşımı yapalım,iyi olur:)
Allah razı olsun canım ya,hiç anlamıyorum o işlerden hiç alıcı gözle bakmışlığım yok..en azından biraz fikir olur ya..
evet 30 haziran nasipse..inşaallah. gelsin artık ya ben sıkıldım,herkes gibi evimle ilgilenmek,buraya yorgunum dostlarım yorgunum yorgun diye yazmak istiyorum! :)
ben de bu ara dellenme grafiğine geçtim,inişler de yaşanıyor çıkışlar da.hadi hayırlısı kazasız belasız atlatsak..
evlilik üzeri şeytan vesvese vermeye çalışıyor,hayırlı bir iş ya,olmasın diye,papuç bırakmayalım ona Allah'In izniyle:)

kızım albümünü 1 hft yayınlarsan yurtta ve yavru vatanda törenlerle kutlarım,şu albümlerin 30 sn içinde kaybolması isyanımı bi sen duydun he:)

kalplerasi; ark.lık isteğimi kabul et ki albümünü göreyim,merak ettim elbiseni..

kızım bana bak,eğer senin de albümünü göremeden kaldırırsan var ya yakıcam bu forumu he:)

kalplerasi; ark.lık isteğimi kabul et ki albümünü göreyim,merak ettim elbiseni..

kızım bana bak,eğer senin de albümünü göremeden kaldırırsan var ya yakıcam bu forumu he:)

yok eylülüm kaldırmıycam ben bundan sonra herşeyi o albüme eklerim sonuçta sadece arkadaşlarım görecek albümü kaldırmama gerek yok diye düşünüyorum :)

yok eylülüm kaldırmıycam ben bundan sonra herşeyi o albüme eklerim sonuçta sadece arkadaşlarım görecek albümü kaldırmama gerek yok diye düşünüyorum :)

canım ya bitanesin sen!
ya paralıyorum kendimi kaç gündür,zaten kimse görmüyo,niye hemencecik yok oluyo bu albümler diye ayyhh:))
sesimi bi sen bi pakizee duydunuz hele şükür ya:)
hemen bakıyoruuuummm:)

Back