- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #26.441
hadi açalım o zaman...taşırsada attığımız mesajlara cvp vermediniz derizbunlardageçer hadi aç kuzum...yeni bir hayat başlığımız bugün açılsın
kalplerası hoşgeldin kuzummm
açıyorum o zaman, haydiii bakalımpeşimden gelinnn,
siz devam edin yoğunum yetişemiyorum fazla yazılanlara sadece okuyup beğeniyorum okumadı sanmayın heee
siz devam edin yoğunum yetişemiyorum fazla yazılanlara sadece okuyup beğeniyorum okumadı sanmayın heee
güzel yorgunluklar şekerim....o günler gelsinde bende yorulmaya razıyım artıkhoşguldum tatlımmmm çok yorgunum dün gecedendir ev temizliyorum dolap silmekten kolum uyuştu yere boyacılar kirlenmesin diye gazete muşamba sermişti sağolsunlar boya bulaşmadı ama gazetesin boyası geçmiş onları silmekten öldüm :) bitik haldeyim çok işim var çooooook sen neler yapıyorsun bu arada dün kına elbisemin son provası vardı çok hoşuma gitti :) el yapımı çiçekleri daha yapılıp takılmamıştı ama o hali bile hoşuma gitti :)
hoşguldum tatlımmmm çok yorgunum dün gecedendir ev temizliyorum dolap silmekten kolum uyuştu yere boyacılar kirlenmesin diye gazete muşamba sermişti sağolsunlar boya bulaşmadı ama gazetesin boyası geçmiş onları silmekten öldüm :) bitik haldeyim çok işim var çooooook sen neler yapıyorsun bu arada dün kına elbisemin son provası vardı çok hoşuma gitti :) el yapımı çiçekleri daha yapılıp takılmamıştı ama o hali bile hoşuma gitti :)
geldimmmmmmmm....yetttimmm dostummmmm
uçarak geliyorummmmm
geliyorummmmmmm geliyorummmmm
mesaim bitecek açılsınnnnn artıkkkk sayfamızzzzz
güzel yorgunluklar şekerim....o günler gelsinde bende yorulmaya razıyım artıkkına elbiseni çok merak ettim..paylaşıcakın değilmi bizimle
oyy kuzum kıyamam sana az dinlen biraz dünya işi bitmez
bizde buralardayız işte sohbet muhabbet
sende katıl aramıza:13:
topiğe gelen herkese söylüyorum dikkat!!!!
canlar isterseniz bal boceği ile konuşup bu topiğin devamını yeni topiğimize yönlendirelim kazen beye söyleriz, yardımcı olur bize.
topiğe gelen herkese söylüyorum dikkat!!!!
canlar isterseniz bal boceği ile konuşup bu topiğin devamını yeni topiğimize yönlendirelim kazen beye söyleriz, yardımcı olur bize.
aaa eylülüm kızmış gene[/B]
good-heartım muhtar olmuşşşşş...yakışırrrr kuzumaaa..
sarmamı dendi....ayyy çok severimmmmannemle bizde yapıp buzdolabına koyucaz...misafir falan gelirse hazır yemek olsun
çok yoğunum yaaa okuyamıyorum bile
ben muhtar değilim bunlardagecer muhtarr ben baş azasıyım karıştı yine ortlık
evet yavrum taktik uyguluyorum bizzat onların gelininin ağzı var dili yok hesabı
Zaten sana sözüm var perdeler konusunda bugün marka model kod numarası öğrencem ama dikilmedi daha ölçü almaya gelicekler 25 haziranda bitmiş halini görmek kısmet olur sanırım.. zaten senin düğün de haziran 30 du yanlış hatırlamıyorsam bebeğim
Dediğin doğru birdaha başka topiklere uğrarsam senin taktiği uygulayacağım balım benimm...
Şanslıyım çok şükür her konuda ufak tefek aksilikler çıkıyor bazen sinirden deliriyorum ama geçicek sıkıntılar için ailemi üzmeye hakkım yok diye düşünüyorum...
Şaka bir yana nişanlımı ailesini çok seviyorum.. Herkes iyi olsun diye uğraşıyor çok şükür
bu arada albüm yapıcam çeyizim serilsin mobilyalarım gelsin çekip 1 hafta yayınlayacağım
olur artık ordan devam ederisss
evet kızlar msj atalım haberi olsun kırılmasın bizlere
hatırlatma....ortak kararla yeni topiğimiz kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/535682-yeni-hayat.html#post25066163
kalplerasi; ark.lık isteğimi kabul et ki albümünü göreyim,merak ettim elbiseni..
kızım bana bak,eğer senin de albümünü göremeden kaldırırsan var ya yakıcam bu forumu he:)
yok eylülüm kaldırmıycam ben bundan sonra herşeyi o albüme eklerim sonuçta sadece arkadaşlarım görecek albümü kaldırmama gerek yok diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?