• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kızlaaaaaaaarr ben geldiiiiiiiiiimmmmm:52::52::52:
Yaklaşık 1 haftalık bi ayrılıktan sonra tekrar beraberiz:52:
Biliysunuz nişanlımın memleketine gitmiştim alışverişe falan:16:
Nikah başvurusu da yaptık:16:
Dün akşam tayinimiz de belli oldu artık ev tutmak ve yerleştirmek kaldı çok rahatladımmm:16:
Darısı diğer tayin bekleyenlerin başına olsun:46:

Geçmişi okuyamadım haliyle birikmiş sayfalar:1:
Sizde ne var ne yok bakalım:54:

Son düzenleme:
kalplerasi ne dolanıyosun kıs evinin işini yapsana sennnnn bende birazcan çıkcm evimi temzilemeye gitcemmmm:29:

Herkese merhaba.

milena hayirli olsun canim aldiklarin ama sen cook zayifmissin o zaman 34 beden bile büyük geliyorsa sagligina dikkat et :(
pakizecim galiba sanirsam benim gelinligimde tafta kumas :))
mucizem banyo dolabi cok güzel alirsan güle güle kullan :)
citl davetiyen cok güzel hayirli olsun :)
isyancim bu sefer gitmeyin ama olmadi özelden görüsülür konuya mümkün oldugu kadar özele girmeden yazmaya calisiriz :S
prenses hadi hayirli olsun gözün aydin :)

Benim de bugün evim temizleniyor.
Ve ben hala valizlierimi toplamak istemiyorum:5:

KizLaaaar cok hüzünlendim simdi aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.

Bugün evin temiizligi yapilacakti.
Az önce nisanlim aradi temizlik yapilmis.
Hatta mobilyalar bile gelmis.

Suan evim kuruluyor anlayacaginiz :5:

kalplerasi ne dolanıyosun kıs evinin işini yapsana sennnnn bende birazcan çıkcm evimi temzilemeye gitcemmmm:29:

ne temizliği tatlım ohhh evde annemlerle keyif sürüyom 10 da uyanıyom kahvaltı çay sefası :P özlemişim ev hanımı mı olsam diom ne güzelmiş müdür yok bişi yok :D ev boyanmadı tatlım temizliğe başlamadım bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr dün gece 00:30 da imam nikahımda kıyıldı :P allahım nefesim darlandı bi ağırlık çöktü bi kötü oldumki anlatamam ve benim dosun paşam ilk defa bizde kaldı otobüs olmadığından o saatte mecbur bizde kaldı .... bugün erken gelebilirse beypazarından eksik kalan oturma odası ve mutfak halısıyla damatlığı almayı düşünüyoruz yarın boyamız biter inşallah pazartesize mutfağı temizler dizerim...aaaaaaaaa dün kına elbisem için provaya gidecektim unuttum bari bugün gidiim :D bu arada davetiyeni çok beğendim canım...

Son düzenleme:
yaaaaaaaaaaaaaaa :3::3::3::3::3::3::3: ben çok begendimmmm cnmmmmm

evet canım bizde nişanlımda bende ilk bunu çok beğendik bir arkadaşın böleydi

KizLaaaar cok hüzünlendim simdi aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.

Bugün evin temiizligi yapilacakti.
Az önce nisanlim aradi temizlik yapilmis.
Hatta mobilyalar bile gelmis.

Suan evim kuruluyor anlayacaginiz :5:

oyyyy kıyamam benide duygulandırdın yaa

ya bende annemden babamdan ayrılcam dıye uzuluyorum
ama bılemıyorum ya sımdı benım cocugum varya ben daha normal karsılıyorum bırının evladıyım ama bırıde benım evladım bedne balayında evladımdan nasıl ayrılacam dıye ıcım yanıyor :5: :5: :5:

hepimiz için cok zor olucak bazen acaba ice bi düşünsemiydim hemen karar vermesemiydim diye düşünüyorum ama işte ne bilim gün be gün stresimde benim telaşımda artıyor

kızlar nasılsınız bakalım ben geldimmmmmmmmm de ah ah canım öle sıkılıyoki bi yandan nişanlımın bana ilgisizliğii aramayıp sormayısı cileden cıkartıyo diger yandan dan evimin boyasının baslaması artık sayılı günüm kaldını bildikçe ne bilim ice durgunlastım artık asabileştim günler azaldıkca kafama dank etmeye basladı bu stresimi derdimi nasıl üstümden atıxcam bilemiyorum

ne temizliği tatlım ohhh evde annemlerle keyif sürüyom 10 da uyanıyom kahvaltı çay sefası :P özlemişim ev hanımı mı olsam diom ne güzelmiş müdür yok bişi yok :D ev boyanmadı tatlım temizliğe başlamadım bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr dün gece 00:30 da imam nikahımda kıyıldı :P allahım nefesim darlandı bi ağırlık çöktü bi kötü oldumki anlatamam ve benim dosun paşam ilk defa bizde kaldı otobüs olmadığından o saatte mecbur bizde kaldı .... bugün erken gelebilirse beypazarından eksik kalan oturma odası ve mutfak halısıyla damatlığı almayı düşünüyoruz yarın boyamız biter inşallah pazartesize mutfağı temizler dizerim...aaaaaaaaa dün kına elbisem için provaya gidecektim unuttum bari bugün gidiim :D bu arada davetiyeni çok beğendim canım...

ooo hayırlı olsun tatlım benim Allah sizi bir yastıkta kocatsın yüzünü hem güldürsün bu evlilik

Herkese merhaba.

milena hayirli olsun canim aldiklarin ama sen cook zayifmissin o zaman 34 beden bile büyük geliyorsa sagligina dikkat et :(
pakizecim galiba sanirsam benim gelinligimde tafta kumas :))
mucizem banyo dolabi cok güzel alirsan güle güle kullan :)
citl davetiyen cok güzel hayirli olsun :)
isyancim bu sefer gitmeyin ama olmadi özelden görüsülür konuya mümkün oldugu kadar özele girmeden yazmaya calisiriz :S
prenses hadi hayirli olsun gözün aydin :)

Benim de bugün evim temizleniyor.
Ve ben hala valizlierimi toplamak istemiyorum:5:

saol güzelim büyük ihtimal o dalobı alacağım

ohh evinde yerleşiyor ne güzel allah kolaylık versin

saol güzelim büyük ihtimal o dalobı alacağım

ohh evinde yerleşiyor ne güzel allah kolaylık versin
ay ay alısveriş heyecanı he süper bişey evim dediğin yere begenip özene bözene bişeyler almak gerci benim şimdi o evre bitti bi kaç eşyam kaldı ama bideha al deseler kosa kosa gidip begenirim :8:
allah razı olsun canım cümnemizin inşallah.

bizimkide 6 temmuzda imam ve normal nikahımız olucak tatllım zaten 7 temmuzdada kınam var nasıl oluyo böle nasıl hissettin kendini anlat bakalım

kızlar nasılsınız bakalım ben geldimmmmmmmmm de ah ah canım öle sıkılıyoki bi yandan nişanlımın bana ilgisizliğii aramayıp sormayısı cileden cıkartıyo diger yandan dan evimin boyasının baslaması artık sayılı günüm kaldını bildikçe ne bilim ice durgunlastım artık asabileştim günler azaldıkca kafama dank etmeye basladı bu stresimi derdimi nasıl üstümden atıxcam bilemiyorum

hoşgelidn canımm ya işleri vardır nişanlınında daha önce de ilgisiz değildir şuan zaten daha çok ilgi beklediğimiz dönemdeyiz herşeyi kafayı takıyoruz sıkma canını sen heyecanın tadını çıkar.

hoşgelidn canımm ya işleri vardır nişanlınında daha önce de ilgisiz değildir şuan zaten daha çok ilgi beklediğimiz dönemdeyiz herşeyi kafayı takıyoruz sıkma canını sen heyecanın tadını çıkar.

ama gün içinde bir kere bile aramazmı yanındayken beni görünce ilgiye bogar uzaktaykende sanki hiç nişanlısı yokmus gibi böle bazen fıtık oluyorum ya yada ben mi onu cok sımarttım acaba sürekli arayarak sormayarak bende aramayınca o beni hiç aramıyo ama :ssz:

ay ay alısveriş heyecanı he süper bişey evim dediğin yere begenip özene bözene bişeyler almak gerci benim şimdi o evre bitti bi kaç eşyam kaldı ama bideha al deseler kosa kosa gidip begenirim :8:

bizimkide 6 temmuzda imam ve normal nikahımız olucak tatllım zaten 7 temmuzdada kınam var nasıl oluyo böle nasıl hissettin kendini anlat bakalım

aynen tatlım vala harika bi duyguymuş evimiz için bişeyler almak yarın bi kaç eksiği daha kapatıcaz allahın izniyle daha sonra ayakkabılık yaptırıcam en son badanam olacak veee mobilyalarımı yerleştirmeye başlıcaz. Söylemesi çok kolay :9:
benimde resmi nikahım 13 temmuzda olcakk:16:

aynen tatlım vala harika bi duyguymuş evimiz için bişeyler almak yarın bi kaç eksiği daha kapatıcaz allahın izniyle daha sonra ayakkabılık yaptırıcam en son badanam olacak veee mobilyalarımı yerleştirmeye başlıcaz. Söylemesi çok kolay :9:
benimde resmi nikahım 13 temmuzda olcakk:16:

oyyy kuzum benim benden bir hafta sonra nikahın olucak he tabi ozaman benim 14 temmuzda düğünüm olucak 7 temmuzda benim dügün kınam bir olucak sonrada ayın 14 bi dügün de ankarada olucak iki düğün yani ama izmirdeki tabi kına modunda gecicek ama babamın evinden cıkarken dogal olrak gelinlikle cıkıcam

Ev ariyoruzzzzz
bulamiyoruzz
o bi daire 700 luk olan olmadi
iki giris bi bodruk kat hala koskoca yerde
birde ucuncu bi giris var ona bakicaz helak olduk

ama gün içinde bir kere bile aramazmı yanındayken beni görünce ilgiye bogar uzaktaykende sanki hiç nişanlısı yokmus gibi böle bazen fıtık oluyorum ya yada ben mi onu cok sımarttım acaba sürekli arayarak sormayarak bende aramayınca o beni hiç aramıyo ama :ssz:

fazla şımartmış olabilirsin canım arama bakalım sende merak edip mutlaka arayacaktır.

Merhaba kızlar,dün gece memlekete geldim,birkaç gün burdayım..
moralim çok bozuk çok..
ve hala ev bulamadık..
sizlere birşey sormak istiyorum,nişanlım kendi evlerine yakın birkaç ev buldu,ben çok dip dibe olmak istemediğimi,şu an bir sorun yok çok şükür ama ilerde yakınlıktan dolayı müdahaleler yaşanabileceğiniz,korkularımı belirttim..sanırım alındı bana biraz,yanlış anlamaması için uzun uzun açıkladım ama diğer yerlerden de düzgün ev bulamıyorz,hep giriş katları,ya da kiralar yüksek ya da sapa yerlerde filan..napıcam bilemedim,çok az zamanım var artık karar vermem lazım ama onlarla dip dibe olup sorun yaşamaktan çok korkuyorum.evime geldiklerinde niye geldin de diyemem ki..hem onlar yapmasa da biz farkında olmadan hadi yorgunuz onlara yemeğe gidelim,hadi çaya gidelim,hadi kapıdan uğrayalım derken o rahatlığa kendimiz de sebep olabiliriz..napıcam bilmiyorum!

Marlight Boutique Otel Izmir
Oda Kahvalti
Diye yazmistim zaten :)

evet cnm yazmıştın ama ben 3 gece 4 gün ve iki kişi için mi o fiyat diye şaşırdım,çok uygunmuş..

kızlar albümüme bi bakın bakalım beğenecekmisiniz:16::16:

hayır kuzum profilimde albüm yaptım oradan bakabilirsin...profilime girersen görürsün :34::34::34:

ya kızlar zaten ark.larınızdan başka kimse göremiyo,birkaç gün dursun nolucak,ben ikisini de göremedim..görmek istiyorum..

duruma üzülen arkadaşlarıma teşekkür ediyorumm. her neyse diğer konuya geçmek istiyorum.
bunlardageçer arkadaşımın eski nicki neydi bilmiyorum. ama çok fazla kırıldığımı söylemek isterim. buraya biraz teselli görmek için yazıyoruz ki bu olanlarda hiç suçum olmadığına inanıyorum. olmazsa olmasın canlarını mı alacaksınız insanların diyor. var arkadaşım varrrr. ama kendisi yemekten oğluna bırakmıyor. onu da geçtim bir de oğlunu sömürüyor. ben oyum olsun buyum olsun diyen biri asla olmadım. sadece huzur. ama insanın huzurunu kaçıran insanlar olduktan sonra bi anlamı kalmıyor evliliğin. evi aldık çünkü ikimizde çalışıyoruz rahat öderiz dedik. bir de babası yük olmasaydı bize. kendi babam da suç bulmuyormuyum evet buluyorum. ama yapacak bişey yok. bizim ailemiz birbirine biraz fazla bağlıdır. bu yüzden babam bu sorunları çıkardı. sebebi ise ilk evlatlarını kaybetmiş olmaları. bir daha bizim gözümüzden tek damla yaş akmasını istemiyorlar. şu anda daha çok akıyor biliyorum ama ailemi ezip geçemem. onlar büyük dertler çekmişler bizim çekmemizi istemiyorlar. her neyse. ben seviyorum ve ailem için seve seve ayrılırım. sonuçta nişanlıma da ailenden vazgeç ya da ben vazgeçeyim diyemem. bizim buralarda bir kız bir erkek evleniyorsa ailelerde evleniyor derler. yarın öbür gün benim üzüldüğümü görse babam daha kötü şeyler olur. ki babası bunu yapacak kapasitede bir adam.
her neyse sizi dert saydığım basit şeylerle sıkmak istemezdim. bir daha da ayrılsam da barışsam da düğünüm olsa da buraya yazmam.
size çook mutluluklar diliyorum.
hoşçakalın.

canım kimse hakkında kötü düşünmüyordur,sanmam,fikirler farklı olabilir,fevri davranma,bizimle paylaş bence..Allah yar ve yardımcın olsun..bu arada bir yanlışlığı düzeltelim,kul hakkına girmiş olma,onları yazan bunlardageçer değildi,kızcağızın nikahı vardı girmiyo sanırım birkaç gündr.ama emin ol kimse üzülmeni istemez,en azından kendi adıma söyleyeyim ben istemiyorum üzülmeni..

Back