- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #25.721
günaydın canlarımmm
yine kimsecikler yok
canım rabbim sana en hayırlısını nasip etsin olan herşeyde vardır bi hayır beraberliğinizde hayır var se rabbim bir araya getirir sizi üzülme sıfırdan ev kurmak zordur ama yuva yapana rabbim yardım eder....sadece maddiyat esaslı ise üstesinden iki seven kişi gelir be tatlım rabbim doğru karar almayı nasip etsin sana inşallah...
günaydın güzellerrrr
günaydıınn canıımmm
bu akşam evimize gidicez banyonun ölçüsünü alıcaz yarında banyo dolabı ve duşakabinimizi alıcaz allah kısmet ederse banyo işimizi bitirip diğer işlere başlamak istiyoruz daha var ama yetişemicez gibi hissdediyorum
günaydın zuzucummm good herart nersin kalplerasi masatakvimi isyancımmmm sehkerimmmm nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz özledim sizleri bugün evimizi temizlicezzzzzzzzzz öğlen eve gidip temizlik yapczzzzzzzzzzzz
hadi bakalım ne kadar güzel işeleriniz yavaş yavaş tamamlanıyo hepsi biter işlerinin sıkıntı yapma kuzum bazı eksikler olur tabi onlarda olsun
benim hala bikaç eksiğim var mesela
kuzummmm burdayım sabah kimsecikler yoktu bende şöle bi dolandım işlerimi yaptım hemen geldimmm
ne kadar güzell evini temizlicen
bende evime gideyimde temizliyeyim çalıştığım için ancak haftada bir yapabiliyorum
eksik kalmasın diyorum ama mutlaka olacaktır. evimiz için bişeyler almak çok güzel çok keyifli ama ne bilim canım ben herşey hemen olsun istiyorum sabırsızım biraz o yüzden yetiştiremicez sanıyorum
Eki Görüntüle 440462
koçtaşta bu banyo dolabını beğendim nasıl sizce [/
bende sabırsız biriyimdir ama hayat şartları işte eksik illa olacaktır kuzum inşş olmaz ama rabbim gönlüne göre versin canım
bu arada dolap güzel canım ama yerin müsaitse bir tane daha dolap al derim kuzumtek kapaklı
Merhaba
İyiniyetimiz suistimal edilmeye başladı 2011, 2012, 2013 gelinleri sohbet alanı derken şimdi moda sayfamı Kadınlar Hamamına taşıyın talepleri gelmeye başladı. Size özel yıllar önce kategori açılmış YENİ EVLENECEKLERİN SOHBET ALANI adı altında bu alan varken ki bunu eleştiriyor konusunu taşımadıiğımız arkadaşlar sizin konunuzu Hamama taşıyarak büyük hata yaptık. Zaten üyelik bilgilerini verenler üyeliklerini iptal ettirdi. Adı üzerinde burası sohbet alanı sizden ricamız hiçbir özel bilginizi paylaşmamanız.
kızlarrrrr davetiyemi gösteriyim sizlere şuan basılıyoooooEki Görüntüle 440479
dün evimize geldi bu davetiye o kadar hoşuma gitti ki bende böyle bişey yaptırmalıyım dedim..hayırlı uğurlu olsun canım ben çok beğendiimm
şaypadan buldumBiraz pahalı gibi geldi 4,90 50x60cm
ayy hadi gözün aydın tatlım Rabbim hayırlı geçim nasip etsin inşallah
Bulursunuz tatlım sıkma kendini Rabbim yuva yapana yardımcı olur
Miska naber tatlım
kazen bey bunu bize siz teklif ettiniz lütfen geri taşırmısınız konumuzu
diger topikler eleştiriyomuş bizi ilgilendirmez biz orada gayet mutluyduk bi nevi huzurluyduk sizden ricamız geri taşıyın
anlam veremiyorum
kızlarrrrr davetiyemi gösteriyim sizlere şuan basılıyoooooEki Görüntüle 440479
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?