2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kalan günlere baktıkça stresim artıyor.. Nikah için kıyafet aldık çok sıkıntı oldu 34 beden bile büyük geldi istediği elbiseleri alamadım.. tadilatı da pek mümkün görünmüyordu.. Etek bluz aldım bir de ceket.. 34 beden eteği 5 cm daralttılar.. neyse bitmiş oldu o işte

çarşamba nikah var
pazarda bekarlığa veda partisi gibi birşey kına da yakılacak öyle yakınlarımla geçireceğim bir gece yapacağız inş.
önümüzdeki 3 gün evimle ilgileneceğim.. daha yerleştiremedik bitmiş olur inşallah

haftasonu pek giren olmuyor diye albüm yapmıyorum... pazartesi görüşürüz

herkese iyi haftasonları...

günaydın canlarımmm

yine kimsecikler yok

günaydıınn canıımmm
bu akşam evimize gidicez banyonun ölçüsünü alıcaz yarında banyo dolabı ve duşakabinimizi alıcaz allah kısmet ederse banyo işimizi bitirip diğer işlere başlamak istiyoruz daha var ama yetişemicez gibi hissdediyorum

duruma üzülen arkadaşlarıma teşekkür ediyorumm. her neyse diğer konuya geçmek istiyorum.
bunlardageçer arkadaşımın eski nicki neydi bilmiyorum. ama çok fazla kırıldığımı söylemek isterim. buraya biraz teselli görmek için yazıyoruz ki bu olanlarda hiç suçum olmadığına inanıyorum. olmazsa olmasın canlarını mı alacaksınız insanların diyor. var arkadaşım varrrr. ama kendisi yemekten oğluna bırakmıyor. onu da geçtim bir de oğlunu sömürüyor. ben oyum olsun buyum olsun diyen biri asla olmadım. sadece huzur. ama insanın huzurunu kaçıran insanlar olduktan sonra bi anlamı kalmıyor evliliğin. evi aldık çünkü ikimizde çalışıyoruz rahat öderiz dedik. bir de babası yük olmasaydı bize. kendi babam da suç bulmuyormuyum evet buluyorum. ama yapacak bişey yok. bizim ailemiz birbirine biraz fazla bağlıdır. bu yüzden babam bu sorunları çıkardı. sebebi ise ilk evlatlarını kaybetmiş olmaları. bir daha bizim gözümüzden tek damla yaş akmasını istemiyorlar. şu anda daha çok akıyor biliyorum ama ailemi ezip geçemem. onlar büyük dertler çekmişler bizim çekmemizi istemiyorlar. her neyse. ben seviyorum ve ailem için seve seve ayrılırım. sonuçta nişanlıma da ailenden vazgeç ya da ben vazgeçeyim diyemem. bizim buralarda bir kız bir erkek evleniyorsa ailelerde evleniyor derler. yarın öbür gün benim üzüldüğümü görse babam daha kötü şeyler olur. ki babası bunu yapacak kapasitede bir adam.
her neyse sizi dert saydığım basit şeylerle sıkmak istemezdim. bir daha da ayrılsam da barışsam da düğünüm olsa da buraya yazmam.
size çook mutluluklar diliyorum.
hoşçakalın.
[/QUOTE]

burda kızacak alınacak bişey yok cnm burdaki herkes sana yardım etmeye çalışıyolar seni,n kötü olmanı nişanlından ayrılmamnı ve nişanlını yalnız bırakma die akıl veriyolarrr yazıp yazmama konusunda özgürsünnn biz her zmn burdaki arkadaşların yanındayızz her zmnnn yanındayızzz unutmaaaaa cnmmm

günaydın güzellerrrr

günaydın zuzucummm good herart nersin kalplerasi masatakvimi isyancımmmm sehkerimmmm nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz özledim sizleri bugün evimizi temizlicezzzzzzzzzz öğlen eve gidip temizlik yapczzzzzzzzzzzz

hadi bakalım ne kadar güzel işeleriniz yavaş yavaş tamamlanıyo hepsi biter işlerinin sıkıntı yapma kuzum bazı eksikler olur tabi onlarda olsun
benim hala bikaç eksiğim var mesela

günaydın zuzucummm good herart nersin kalplerasi masatakvimi isyancımmmm sehkerimmmm nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz özledim sizleri bugün evimizi temizlicezzzzzzzzzz öğlen eve gidip temizlik yapczzzzzzzzzzzz

kuzummmm burdayım sabah kimsecikler yoktu bende şöle bi dolandım işlerimi yaptım hemen geldimmm
ne kadar güzell evini temizlicen
bende evime gideyimde temizliyeyim çalıştığım için ancak haftada bir yapabiliyorum

eksik kalmasın diyorum ama mutlaka olacaktır. evimiz için bişeyler almak çok güzel çok keyifli ama ne bilim canım ben herşey hemen olsun istiyorum sabırsızım biraz o yüzden yetiştiremicez sanıyorum

eksik kalmasın diyorum ama mutlaka olacaktır. evimiz için bişeyler almak çok güzel çok keyifli ama ne bilim canım ben herşey hemen olsun istiyorum sabırsızım biraz o yüzden yetiştiremicez sanıyorum

Eki Görüntüle 440462
koçtaşta bu banyo dolabını beğendim nasıl sizce [/

bende sabırsız biriyimdir ama hayat şartları işte eksik illa olacaktır kuzum inşş olmaz ama rabbim gönlüne göre versin canım
bu arada dolap güzel canım ama yerin müsaitse bir tane daha dolap al derim kuzum tek kapaklı

Merhaba
İyiniyetimiz suistimal edilmeye başladı 2011, 2012, 2013 gelinleri sohbet alanı derken şimdi moda sayfamı Kadınlar Hamamına taşıyın talepleri gelmeye başladı. Size özel yıllar önce kategori açılmış YENİ EVLENECEKLERİN SOHBET ALANI adı altında bu alan varken ki bunu eleştiriyor konusunu taşımadıiğımız arkadaşlar sizin konunuzu Hamama taşıyarak büyük hata yaptık. Zaten üyelik bilgilerini verenler üyeliklerini iptal ettirdi. Adı üzerinde burası sohbet alanı sizden ricamız hiçbir özel bilginizi paylaşmamanız.

amin canım amiinn malesef tatlım banyom büyük değil duşa kabinde olcak klozette var çok yer kalmıyor

yinemi aynı şeyy yaaaa...kazen bey kendisi demişti kadınlar hamamına taşıyalm diye...ne alaka diğer insanlarla bizim topiğimiz anlam veremedim doğrusu...neysee...

lütfen geri taşırmısınız tapiğimizii

kazen bey bunu bize siz teklif ettiniz lütfen geri taşırmısınız konumuzu
diger topikler eleştiriyomuş bizi ilgilendirmez biz orada gayet mutluyduk bi nevi huzurluyduk sizden ricamız geri taşıyın
anlam veremiyorum

dün evimize geldi bu davetiye o kadar hoşuma gitti ki bende böyle bişey yaptırmalıyım dedim.. hayırlı uğurlu olsun canım ben çok beğendiimm

gercektenmmi ya bitane begenmiştim bu daha güzel bu olsun dedim aşkım beni kırmadı bende çok begendimm

uygun bence fiyatı canım

nasıl yani şimdi yine ziyaretçilerin görebileceği kısmamı taşınıyor anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…