- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #25.681
bakalm bu aksam yuvamızı bulabılcezmıııı ![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi masakatvimi , bunlardagecer , kalplerarası olsaydı ne güzel olurduu:26::26::26::26:![]()
kulağım çınladı kendimi pc başında buldumnasılsın tatlıların tatlısı neler yapıyorsunuz??
duygusal a bağladımmmmmmmmmmmmmiçim şişti böğüre böğüre ağlamak istiyorum...noldu böyle yaaa
![]()
duygusal a bağladımmmmmmmmmmmmmiçim şişti böğüre böğüre ağlamak istiyorum...noldu böyle yaaa
![]()
Günaydınnn kuzularımmmm
Nasılsınızz isyanım,yenidendoğdumum,good_heartımmm
Ben iyiyim nişanlım dün bizde kaldı
Sabah işe yalnız geldim ama bugün işleri var onları halledicek ikametgah belediye işleri filan
dün evimize gittik
fayanslarım bitmiş banyo,küçük ww ve hol çok güzel olmuşlarr
Akşam ev için boyalarımızı aldık
duvar tavan boyası filan
inci beyazı Polisandan
kızlar bu güzel gelinlik ve ev muhabbetlerinizin arasına bunu sokmak istemezdim ama beni tanıyanlar var habersiz bırakmak istemedim.
biz ayrıldık.
babam hala dur bakalım belki bişeyler yaparlar diyor. ama nişanlım ve ben olmaz artık diyoruz.
o kadar çok yıprandık borçlara girdik. ama bir destek göremedik ve hep çelme taktılar bize.
diliyorum ki hepiniz çok mutlu olursunuz.
sakın ama sakın sevdiğinizden vazgeçmeyin.
hepinizi çok öpüyorum. hoşçakalın.
ya- rın evleniyoruuummmm![]()
günaydın kızlarrrrr
dün nikahımız olduuuuuuu hem resmi hemde dini nikah oldu artık evliyizzzz
kalplerasi : benı kımse ozlemıyormu dıyodun senn dun
bu aksam bakalım yuvamızı bulcazmı dedım mesajı yazamadımmm
![]()
iyi insan lafın üstüne gelirmiş kuzummmmm
şükür diyelim kuzum sen nasılsın tatil nasıl gidiyoo![]()
Canım uzun uzun yazdığın mesajı da okudum,Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin öncelikle,biz hakkımızda hayır olan ne şer olan ne bilemeyiz,ama sen nişanlını düşünmekten ve k.pederin yüzünden böyle düşünüyorsun ya,mobilya vb masraf çıkaramam diyorsun ya,madem öyle düğünü ertelesene canım,gerekirse 2 sene 3 sene ertele,ama seviyorsanız bırakmayın ellerinizi..bu da bi imtihan,yarın birgün para bulunur ama sevdiğin insan bulunmaz.yanlış anlama atıp tutmuyorum,biz de maddi yönden çok zor zamanlar geçireceğiz bu aydan itibaren,ben de kara kara onları düşünüyorum,ama RAbbim iki kapıyı aynı anda kapatmaz,bunu unutmamamız lazım hiçbirimizin..Allah hepimizin yardımcısı olsun..amin.
bunlardagecer--canım,Allah iki cihan saadeti versin,çok sevindim adına..
wewonthelove--buketin hayırlı olsun,foto eklediğin için teşekkürler..
sağolun kızlar, dualarınıza ihtiyacım var. hepiniz evleniyorsunuz yeni gelinin duası tutar belki. evllendğiniz gece beni bi aklınızdan geçirseniz belki olmayacağı oldururuzkeşke sadece maddiyat olsa canım, destek görmemek hatta daha çok köstek olmalar. sıfırdan yuva kurmak hiç destek görmeden çok zor.
bir de insan ailesini nasıl yıksın geçsin. ki ben asla yapamam. çünkü onlara söz vermiştim. asla üzmicem sizi diye. hayırlısı...
o adamla da konuşmuştum bir kere. o kadar tarla var sat bikaç dekar yer dedim. ben dedim bunu. onun bana demesi gerekirken ben dedim. ben hayatımda hiç tarla satmadım satmam da diye böbürlendi. sanki tarla satmadan halledecekmiş gibi. şimdi dicem ki tarla satmadım bu yüzden oğlumun geleceği mahvoldu bunu ben yaptım diye böbürlen dur dicem. çok ağır konuşucam da adam gider atar kendini bi yerden bunun mesuliyetini kaldıramam. aslında düşünüyorum da asla utanmaz bundan.![]()
Tatlım sen yoksun bunlardageçer yok nasıl geçicek vakitttt :44::44::44: ama sen eğşenceksin ya o beni mutlu ediyor...benim yerimede çok çok gez eğlen![]()
ABCDE_123 tatlım okudum olan bitenleri çok üzüldüm ama sırf maddiyat yüzünden ayrılmanız bana doğru gelmedi...aileleri çok içeri sokmuşunuz kuzum....baban ev alın diye tutturmamalıydı..mobilyalarınızı alır borçlarınız öder sonra ev muhakkak alınırdı..her yeni evlenen insanın evi olmaz...babanda bence kayınperderin kadar hatalı...biri hiç yardım etmiyor..diğer ise ev alcaksınız diye tutturuyor..ben ikisinede anlam veremedim canımbana kızma ne olur ama benim düşüncem bu şekilde..ikinize ailenizle oturup konuşmalısınız...bu olur olmaz inatlarından, isteklerinden vazgeçmeliler..iki seven insanı ayırmak çok günah çok
günaydın şekerlerimmmm![]()
kuzummmm iyi tatillerrr seni bizde özlicezzzzz
bol bol gez eğlen canımm
günaydın canım
günaydın mnasılsın kuzucuğum
aslında bende senin gibi düşündüm ama abc123 için belki kırılır alınır die sölememiştim madiiyata çok önem vermemek lazım ama şuda bi gerçek o olmayıncada çok zor bunun için ayrılmamalı yani babası kızının iyiliğini istemiş kendi evi olsun istemiş ama bunu düşünürken de hata yapılmış bir yuva yıkılıyo belkide hayırlı olan budur rabbim inşş hakklarında hayırlı olanı nasip eder.![]()
Bende abcde_ ye yorumyapmak ıstıyorum umarım okur
ben dısarıdan oncesını hıc bıolmeyen ama yapılan yorumları okumus bırıyım oncelıkle yanı dısarıdan bakıyorum olaya
nısanlınızın babası once ev alıcaz sonra alamıcz almıyorz vs gıbı muhabbetler hos olmamıs evet
ama sızın babanızın bu kadar tepkılı davranması hıc hos bı davranıs degıl
ben kendımden ornek veremıcem ondan bundanda
hepımız aılelerden bısey beklıyoruz evet
ama soyle bı bakarsan gorursun aılelerın bızlerede yapılan 20-25 mılyarlık alısverıste 5 bın lıralık katkıları oldugunu ..
yoksa yoktur kardesım canınımı alacaksınız ınsanların
buarada nısanlınız harıcınde herkez problemlı geldı bana kusura bakma madem hafta soınuna kadar vakıt var bunları dusunursun kı ona gore karar verırsın
madem bu kadar para yok destek yok neden ev almaya gırıstınız kredıyle
gırıstıgınız bu hareketlede kendınızı bunalıma sokmussunuz
ve ısın ayrılıga gıttı nokta bu
mobılya borcuna sokamam nısanlımı dıyıp yarı yolda bırakıyorsunuz!
ve aılem ıstemeseydı onları uzmemek ıcın ayrılırım ayrıldım demeye getırrmısınız cumleler boyle olmasada ınsanın hayatını bırlestırmeye karar verdıgı kısıyı bu kadar kolay gozden cıkarıyor olması hıs os degıl
o kadar cok maddı seyler varkı o kadar cok beklentıler yukarıdakı orta yolda bulasamamıssınız
ne yazıkkı
ayretten alacagınız eve babanızın gtımesı bır lutuftur bır yerını begenmıyorsa sıze soyler
koskoca adamla kavga etmez
ben kayınpederden cok baska seylerın problem oldguunu problemlı oldugunu dusunuyorum
kusura bakma ama dısarıdan boyle gozukuyor
ve nısanlınızın haklarını nısanlınız savunur sız arsa sat dıyebılecek yakınlıkta degılsınız sız elsınız
sız kendı haklarınızı korursunuz
paranız yoktu borcla set bılezık almaya gerekmı var
cok sınırlendım yazdıklarını okuyunca affedersın daha yazardım ama frenlıyorum kendımı
buarada bılgın olsun kayınvalıdem kendıne yenı ev aldı yenı evın ıcıne bır suru detay degıstırdı yenı gelın evı degıl luks bır daıresı var
gorup gorebılefegımız en guzel daıre
masatakvımı resmını gormustu
bende beklıyorum bıraz yapsınlar etsınler
ınankı yok dıye degıl
yapmıyorlar
artık devır boyle olmus ,uzuluyorum ama buyutmuyorum ben onların bana yapabıleceklerı karsısında nısanlıma soz vermedım ..
kızlar çok yoğun çalışıyorum o yüzden 4 ten sonra açılıyor zaten anca bakmakla yetiniyorum
iş yerinde de sıkıntılarım var zaten
konuyu bilmeyen arkadaşlarım için kısaca anlataym. ve son gelişmeleri.
nişana kadar hiç problem yaşamadm denilebilr. evdekilerin hepsi ılımlı idi. babam biraz babası yüzünden burun kıvırıyordu ama nişanlım iyi birisi olduğu iiçin sesini çıkarmamıştı. zaten hayır deseydi ben de nişanlanmazdım bunu da iyi biliyor kendisi.
cnm kızma ama kirada otursaydınız hemen herkesin evi olmuyo düğün borcu bitince alırsınız hersey ev değil nişanlını bi başına borçlarla bırakmak mantıksızzz oda şimdi çıkmaza girecek iyiceee hersey ev değil eşya değillll zamanla hersey olurrr bnce iyi düşünn bıraktıktn sonra belki daha kötü biri çıkck senin için ev almışlar böle seylere aileleri karıştırmaaa bnceeee sen brışırsın onlar hala o sorunda klır çok iyi düşünnnnnnnn mal mülk alınır ama sevdiğin insan bidaha gelmezzzz kirada oturursun şu evlenen arkadaşlarımızın hepsinin evi var mı yokkkk![]()
günaydın kızlar nasılsınız dün bir haber aldım burdan dogrumu abcde_123 diye bi arkadasımız nişanlısından ayrılmıstı konusmasını bekledim yalnız konusmadı baska bir bilgi aldınızmı cok üzülmüştm onun için sizler nasılsınız bakalım
evimin boyasına duvar simi varmıs boyanın içine atılıyomus güzel gözüküyo diyolar aranızda böle bişey kullanmayı düşünen kullanan yada baska bir evde gören varmı nasıl duruyor kızlar
Hayırlı cumalar kızlar
abcde_123 ün nişanlısıyla olan akibeti ne oldu acaba inşallah hakkında hayırlısı olsun...
bunlardageçer evlendi evlilik cüzdanını eline almıştır bile hayırlı geçim nasip etsin Rabbim inşallah...
Kayınvalideler ahh bu kayınvalideler neden hep bütün hınçlarını gelinlerinden alırlar anlamam
Ama benim kayınvalidem çok şükür başka birbirimize ne çok yakınız nede çok soğuk her durumda birbirimizin yanındayım ama
birbirimizi de sıkmayız. haftada rutin olarak 1 gün yemeğe 1 günde çayını içmeye giderim. Gönlünü almaya çalışırım.
Kayınvalidem ne kadar mutlu oğlu beni o derece sultan yapıyor
Taktik mi bunlar ben mi fenayım
yok yok ben kayınvalidemi çok seviyorum![]()
evet bende bu konuda sana katılıyorum canım ben de ne kayınvalidemden ne kayınpederimden beklenti içindeyim ailemde ev di altındı hiç muhabbetini yapmadılar
krediler malesef böyle canım
çok sevindim allah mesut etsin canım
Eki Görüntüle 439929
sanada dökelim canım Eki Görüntüle 439929
günaydın canım
herkese tekrar günaydın![]()
Selam hanımlar, giremiyorum kaç gündür geçmişi okuyayım dedim bitiremedim çıkmam lazım şimdi öpüyorum hepinizi..
Ne güzel canım, biter yakında tüm işler geziye gitmişsin çok güzel geçer umarım..
canm benim yaaaöyle üzüldüm ki, anlıyorum sizi hep sorun hep sorun bunaldınız ikinizde, ama ayrıldık bitti demek yerine biraz kendinize zaman verin..sakin kafa toparlayın, yani evden vazgeçersiniz babanı ikna edersiniz belki, yeni evli çifttin zor böyle uzun bir kredi ödemesi ..
Hakkında hayırlısı olsun inş. canım nolur üzülme..
Tebrik ederim kızlar, mutlu mesut evli bayanlar olun hep :) bende çarşamba nikah kıyıyorum![]()
allahım çok komiğim kendimegülüyom öyle rahatımki bacaklarımı uzatıp oturuyom :) ev boyanmaya başladı bugün astarı çekiyorlar çokta uyguna anlaştık piyasaya göre 3te 1 fiyatına anlaştık sağolsun bir arkadaşım yönlendirdi ondan sonracığıma anacığım ilk defa kız evlendircek napacağımızı ne o biliyo ne ben birbirimize bakıos duruos çay kahve içioselbiselerimi ayarliim dedim sonra amannnnn nede olsa hemen alt katta oturcam düğün telaşından sonra rahat rahat ayarlarım dedim boya biter pazartesi gider mutfak dolaplarını siler tabak çanağı yerleştiririm sonrada mobilyacıyı perdeciyi halıcıyı ararım eşyaları getirirler bir temizlikçi tutarım olur biter kendimi kasmaya başlamadım daha bide utanmadam ayın 15 inde istanbula gidip kafa dağıtim diom ablam bi otel ayarlamış annemde kızıyo düğününe ne kaldı hiçbişiyin hazır değil gitme dio ve ben takmıyom
hiçmi bana acımıyon bak ne hale geldim dedim ( hepsi yalann
)
stres yapma tabi tatlım ama bu kadarsa salma kendini
bu arada sen tekmi yaşıyodun yoksa ailenlemi:44::44: