• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
he bu arada Allah hiçbirinize yaşatmasın.
yaşamadan kimse kimseyi anlamaz. uzaktan konuşmakla olmaz. ben olsaydım öyle yapardım ben olsaydım böyle yapardım demekle olmaz. çünkü ne siz bensiniz ne de benim ailem sizin aileniz
bunu asla unutmayın:20:

insanın sevdiğinden ayrılması çok zor birşey bu tartışılmaz ama maddiyat için ayrılmak biraz üzücü bir
olur hallederdiniz belki şahsen ben çok üzüldüm emek ver sonra olmasın zor işler bunlar
hakkında hayırlısı derim ben...Sevgiyle Kal

he bu arada Allah hiçbirinize yaşatmasın.
yaşamadan kimse kimseyi anlamaz. uzaktan konuşmakla olmaz. ben olsaydım öyle yapardım ben olsaydım böyle yapardım demekle olmaz. çünkü ne siz bensiniz ne de benim ailem sizin aileniz
bunu asla unutmayın:20:

tatlım sen üzüldün bizde üzüldük...sadece anlattığın şeylere yorum yaptık...seni kırmak hiçbirimiz istemedik..hakkında inş hayırlısı olsun ve inş barışırsınız :26::26::26: çok mutlu ol

Abcde
Disaridan ailen ve ailene uydugun icin bi suclu araniyo ben bunu kurdugum cumleyi kurarim
Iyi dusun
Herkez ailesime baglidir herkez sever ama babanin soguk davran uxulsun de biseyler yaptirsin demesi cirkin
Ins ayrilmazsiniz senin yapacagin evliligin mutkulugu iyisi maddi seylerle kiyaslanmamali

Buarada bugun yine yuvamizi bulamadik kizlarrrr

migrosa bak ve koçtaş da olabilir

şaypadan buldum:1: Biraz pahalı gibi geldi 4,90 50x60cm

iyi aksamlar kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarin sabahhhh 10 da ceyizim gidiyorrrr.... safakkk 15 :( :)
ayy hadi gözün aydın tatlım Rabbim hayırlı geçim nasip etsin inşallah:46:

Abcde
Disaridan ailen ve ailene uydugun icin bi suclu araniyo ben bunu kurdugum cumleyi kurarim
Iyi dusun
Herkez ailesime baglidir herkez sever ama babanin soguk davran uxulsun de biseyler yaptirsin demesi cirkin
Ins ayrilmazsiniz senin yapacagin evliligin mutkulugu iyisi maddi seylerle kiyaslanmamali

Buarada bugun yine yuvamizi bulamadik kizlarrrr

Bulursunuz tatlım sıkma kendini Rabbim yuva yapana yardımcı olur :54:

Miska naber tatlım:1:

selam kızlar
ne kadar zor yawwww bu işler daha başlangııcındayım ama:3:
sözlüyüm az önce onlardaydık misafirlikte
daha 2 hafta falan oldu sözleneli ve bikaç defa anne babasının gördüğümde elini öpmeye yeltendim opturmedıler(yanlış anlamayın:9: )
hanı gerek yok normal öp falan bende şimdi el öpmeye yeltenmedim
az once eve geldık babam dıyo nıye el öpmuyosun e opturmuyolar dıyorum olmaz opmen gerekıyor dıyo
alışamadım daaha yaa yapım gereği atak değilim pek nasıl alışcam napıcam
anne baba da dıyemıyorum henız:26::26:

bugün moralim çok bozuk yaa.. bu gece biniyodu sevgilim, yarın sabah kollarımda olcaktı, resmen dakika sayıyoduk. ama okulda bi problem çıktı bugün ve pazartesi saat 11'de bi imza atmak için okulda bulunması gerekti. 1 dakikalık bi işlem yüzünden gelemiyo, güzelim haftasonumuz gitti, hem de hevesimiz kursağımızda kaldı, çok canımız sıkıldı... uzaktan uzaktan çok zor yaa, allah uzak ilişki yaşayan biz zavallı kullarına sabır versin.. biz bi de evlendikten sonra da 6-7 ay böyle uzaktan, git-gel yaparak yaşıycaz.. bi de askerlik çıkacak bi kaç seneye. işimiz zor valla..

bu arada dün gelinliğimin 2.provasına gittim. anam, bi gittim, hiçbi şey yok ortada! sadece üstünü yapmışlar, danteliyle kaplamışlar o kadar! neyse, sakinleştirdiler beni, merka etme yetişir, hep böyle ilerliyo zaten diye.. seçtim işte boncuğunu, işlemesini, duvağımı, tacımı, kesemi falan. etek boyum, kuyruk boyu falan alındı. ayın 20'sinde 3.provam var, gittiğimde her şey bitmiş olacak bakalım. sadece kuyruk ve kurdeleyi dikmeyin, ben bi göreyim öncesinde dedim, o kalmış olacak.. 27'sinde teslim alıcam inşallah.

bu arada kına kıyafetimi de tadilata götürmem lazım, rejimle diyetle 4 kilo verdiğim için her şey büyük geliyo :) daralttırcam onu da.

selam kızlar
ne kadar zor yawwww bu işler daha başlangııcındayım ama:3:
sözlüyüm az önce onlardaydık misafirlikte
daha 2 hafta falan oldu sözleneli ve bikaç defa anne babasının gördüğümde elini öpmeye yeltendim opturmedıler(yanlış anlamayın:9: )
hanı gerek yok normal öp falan bende şimdi el öpmeye yeltenmedim
az once eve geldık babam dıyo nıye el öpmuyosun e opturmuyolar dıyorum olmaz opmen gerekıyor dıyo
alışamadım daaha yaa yapım gereği atak değilim pek nasıl alışcam napıcam
anne baba da dıyemıyorum henız:26::26:

tatlım hoşgeldin aramıza :))

Güzel telaşlı stresli heycanlı bir dönem hakkında hayırlısı olsun düğün ne zaman???

iyi canım geçmişi okuyodum :) yine de bitiremedim :)) senden naber?

bugün moralim çok bozuk yaa.. bu gece biniyodu sevgilim, yarın sabah kollarımda olcaktı, resmen dakika sayıyoduk. ama okulda bi problem çıktı bugün ve pazartesi saat 11'de bi imza atmak için okulda bulunması gerekti. 1 dakikalık bi işlem yüzünden gelemiyo, güzelim haftasonumuz gitti, hem de hevesimiz kursağımızda kaldı, çok canımız sıkıldı... uzaktan uzaktan çok zor yaa, allah uzak ilişki yaşayan biz zavallı kullarına sabır versin.. biz bi de evlendikten sonra da 6-7 ay böyle uzaktan, git-gel yaparak yaşıycaz.. bi de askerlik çıkacak bi kaç seneye. işimiz zor valla..

bu arada dün gelinliğimin 2.provasına gittim. anam, bi gittim, hiçbi şey yok ortada! sadece üstünü yapmışlar, danteliyle kaplamışlar o kadar! neyse, sakinleştirdiler beni, merka etme yetişir, hep böyle ilerliyo zaten diye.. seçtim işte boncuğunu, işlemesini, duvağımı, tacımı, kesemi falan. etek boyum, kuyruk boyu falan alındı. ayın 20'sinde 3.provam var, gittiğimde her şey bitmiş olacak bakalım. sadece kuyruk ve kurdeleyi dikmeyin, ben bi göreyim öncesinde dedim, o kalmış olacak.. 27'sinde teslim alıcam inşallah.

bu arada kına kıyafetimi de tadilata götürmem lazım, rejimle diyetle 4 kilo verdiğim için her şey büyük geliyo :) daralttırcam onu da.

Geçmişi bende oku oku bitiremedim şiştim :1:

Canım uzaklık zor Allah yardımcın olsun şekerim... Program yapıldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iptal olmasına acayip sinir oluyorum:41:
Yaaa şu kıyafet mevzusu da var tabi gelin kızlar 3 er 5 er kilo veriyor ben hala tombik gelinim yaaa:43:

Geçmişi bende oku oku bitiremedim şiştim :1:

Canım uzaklık zor Allah yardımcın olsun şekerim... Program yapıldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iptal olmasına acayip sinir oluyorum:41:
Yaaa şu kıyafet mevzusu da var tabi gelin kızlar 3 er 5 er kilo veriyor ben hala tombik gelinim yaaa:43:

valla kuşum, ben de öyle kendiliğinden süzülen gelinlerden olamadım bi türlü, dukan diyetiydi, haftada 3 gün sporuydu falan derken zayıfladım. yoksa akışına bıraksaydım, gelinliğin korsesini sıktıkça sırtımdaki yağlar fışkırabilirdi iplerin arasından :1::1:

valla kuşum, ben de öyle kendiliğinden süzülen gelinlerden olamadım bi türlü, dukan diyetiydi, haftada 3 gün sporuydu falan derken zayıfladım. yoksa akışına bıraksaydım, gelinliğin korsesini sıktıkça sırtımdaki yağlar fışkırabilirdi iplerin arasından :1::1:

:1:ben öyle oluyordum şuan frenledim ne alıyorum ne veriyorum:1:

Merhaba kizlar, hayirli cumalar dilerim.

Dün gece yorgunluktan anlatamadim.
Ailem bana süpriz veda partisi düzenlemis.

Bende 16sinda olacak diye hazirlik yapmayi düsünüyordum ki
bi baktim dün herkes kapinin önünde süüüpriiiz diye bagiriyor.:1:

Muhtesem bir gün gecirdik.
Bir sürü anlamli kiymetli ve degerli hediyeler aldim.
Göbisimi pastalar börekler cöreklerle doldurdum.

Bir sürü bir sürü ani olsun diye fotograf cekildik.
Mükemmel bir gündü gercekten.

2 hafta sonra bugün türkiyede olacagim nasipse.
Ve 30 gün sonra da evleniyorum nasipse.

Çok şanslısın canım, ne güzel düşünmüş ailen çok güzel hediyeler almışlar.. Uzak olsanız da hep yanında olurlar, desteklerini esirgemezler tatlım..

kızlar albümüme bi bakın bakalım beğenecekmisiniz:16::16:

bende bir yetişemiyorum bu albüm işine, sadece arkadaşların görmüyor mu neden kaldırıyorsun kuzum :) bende albüm yapacam şimdi ama aklıma takıldı, albüm yapan hemen siliyor.. gizlilik konusu canımı sıkıyorrrr :19:

ben hep burdayım kuzularımm:1::1::1::1::1: ayy kılslar yarın WeWonTheLove düğünü varrrr sanırım bu akşamda kınası
yanlış hatırlamıyosamm:46::46::46::46::46:

AA evet bu gece evde son gecesi, umarım çok güzel geçer hiç bir aksilik olmaz.. Hep mutlu olur wewonthelove :) hemen gelir burayı bırakmaz..

Back