• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
aslında ankaradanda bi kaç kişi vardık sanki bende buluşşmayı istiyorum yaaa.... ankara ekibi pasifiz pasif :21::21:

kınayı nerede yaptılar pekıı ?
zaten kına olmazsa papaz olucaz o bellı
sınır oluyorum bızım kınalarda bır adet var ama haberlerı yok
kıyafet degıstırıcem
bırı kısa bırı uzun
1 bındallı
1 salvar
10 adette yan salvar kıralanıp kuzenlerım gıeycek

neyse annem ıkna olsa bende ısterım olmasını ama annemı ıkna edemeyınce snakı bende evde olmasını ıstıyormusum gıbı davranıyorum bırbırımıze gırmıyelım dıye
ben bı emlakcı sıtesıne gırımde kıralık ev varmı bakım

canım kınayıda eşinin annesinin evinde teras kat vardı orada yaptılar çok fazla herkesi çağırmasalarda erkek tarafından hemen herkes vardı. kıs tarafından belirli kişiler. ama süper oldu bence sende yap hiç tartışma madem öyle istediler öyle olsun. çocuğun Allaha emanet birileri bakıyor o gün muhakkak:34:

Yoğunum canlarım bugun ay sonu raporlarım var yetiştirmeye çalışıyorum
Erken çıkmaya çalışcam bugün bakalım

canım Allah kolaylık versin işlerinde:16:
Siz buluşunnnnn :14::14::14::14:
yanınıza laptop alın cam'ı açın bizde oradan katılalaım :46::46:

ya sizde gelseniz süper olurdu ama evet dediğin gibi yapalım süper olur valla:46:

Son düzenleme:
kızlarrrr şu nikah şekerlerine bakın :9::9:

$dugun1bisiklet.jpg $dugun.jpg $dugun1.jpg

canım acele et bence bız sıkıstık bulamıyoruz dıye tanıdıklarının evı tuttuk hemde 600 e banyo tuvalet eskı zorla kapıları değiştirtdik pımapen kolları tutmuyo,aspiratör yok ve pazar gun ceyızım gıdecek daha banyo tadılatı bıttımı bılmıyorumdusakabın felan takılcak yanı rezıllık hat safhada elın adamının evının tum ezıyetını cektık 700 verıp sıfır daire tutsam daha az uzulurdum valla:47:
sız ne zaman kıraladınız
bız zaten sorma bız bı relaks bı relaks
sanırsın kayınvalıdeyle kayınpederı ıkıncı bahara hazırlıyoruz
o zaman sen belirli semtlerde bakıyorsun canım bulursun allahın izniyle walla bende o dert içindeydim kendi oturduğum binada kiralım ev buldum öyle bir tevafuk olduki:) inşallah seninde denk gelir
aynı bınada ev tuttuk derken annenlerlemı?
benım bahsettıgım evde altta amca uste gelınlerı oturdugu ıcın o bınayı keısnlıkle ıstemıyoruz
kıraya gıdıyoruz yoksa evın ıcı ıyıde ısteee..
masrafları kım yapıyor sızmı ev sahıbımı

canım kınayıda eşinin annesinin evinde teras kat vardı orada yaptılar çok fazla herkesi çağırmasalarda erkek tarafından hemen herkes vardı. kıs tarafından belirli kişiler. ama süper oldu bence sende yap hiç tartışma madem öyle istediler öyle olsun. çocuğun Allaha emanet birileri bakıyor o gün muhakkak:34:

canım Allah kolaylık versin işlerinde:16:

ya sizde gelseniz süper olurdu ama evet dediğin gibi yapalım süper olur valla:46:

canım bızım evde catı katı teraslı ama nısanda evde olduya ıstemıyor pasa
bızım kız tarafından sorun yok erkek tarafındna cok herkez cocugumu bılmıyor o sebebten o kınada o gun olmamalı yada olrusada onlardan bılen gelmelı
ıste o sebebten nısanlım darıldı bana gercı ben darıldım ona ama olsun :4:

Herkese günaydin ve hayirli cumalar.

Birazdan iskura gidicem o yüzden gecmisi okumadan bir selam vereyim dedim.

Tuti canim incili buket benimde cok hosuma gitti.
Ama emin degilim iste acaba mor olanini alsam gelinlige renk katardi diye düsünüyorum.

Seker kayvinaliden yapmis yapacagini yine öylemi :)
Olsun napalim geldi gecti dügününde insaAllah hersey cok güzel olur.
Allah tamamina erdirsin.
Mutluluklar dilerim.

Diger arkadaslarin yazdiklarini okuyamadim henüz cünkü birazdan cikmam gerek.
Gelince takip ederim :)

arkadaşlar ekip ekip buluşup resimlerimizi koyalım sonuçta. istanbul buluşması , ankara buluşması diye ayırırz bence yapalım bunu..

sız ne zaman kıraladınız
bız zaten sorma bız bı relaks bı relaks
sanırsın kayınvalıdeyle kayınpederı ıkıncı bahara hazırlıyoruz

aynı bınada ev tuttuk derken annenlerlemı?
benım bahsettıgım evde altta amca uste gelınlerı oturdugu ıcın o bınayı keısnlıkle ıstemıyoruz
kıraya gıdıyoruz yoksa evın ıcı ıyıde ısteee..
masrafları kım yapıyor sızmı ev sahıbımı

biz şuan ablamın evinde oturuyoruz annemlerde benim için her yıl 5 ay ankarada kalıyorlardı şimdi evlenince gelmezler öyle kardeşim üni sınavına giriyor ankarayı kazanırsa ablamın evinde o oturacak kazanmazsa ablam kiraya verecek bende ablamın evinin alt çaprazında ev buldum ev bakımlı her odaya nerdeyse dolap yapmış mutfak dolabını yenilemiş tuvalet banyoda dolap var banyosu jakuzili arka odada dömme dolap var balkonda cam balkon yapmış kötü yanı pencereler doğrama ve ev giriş katı ama 6 yıldır o binadayım tanıyorum sağo solu abimde 3 bina ötede oturuyor o evi tutmamın tek nedeni evin bakımlı olması kiracı olunca çok önemli evde dolap falan olması yoksa kendi cebimden vestiyer banyo dolabı alan yaptırmam lazımdı ...ama 28 gün var düğüne ev sahibi daha evden çıkmadı boyaSINI BİZ yapacaz sadece salonla mutfağı deneyecem boyası kötü değildi kullanırım artık ya masrafa girmek istemiyorum salonun rengini sevmediğimden boyatmayı düşünüyorum...sende ona uzak buna yakın deme bakımlı ev bulursan tut canım sonra inşallah gönlüne göre bir ev bulur alırsınız aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz derler

biz şuan ablamın evinde oturuyoruz annemlerde benim için her yıl 5 ay ankarada kalıyorlardı şimdi evlenince gelmezler öyle kardeşim üni sınavına giriyor ankarayı kazanırsa ablamın evinde o oturacak kazanmazsa ablam kiraya verecek bende ablamın evinin alt çaprazında ev buldum ev bakımlı her odaya nerdeyse dolap yapmış mutfak dolabını yenilemiş tuvalet banyoda dolap var banyosu jakuzili arka odada dömme dolap var balkonda cam balkon yapmış kötü yanı pencereler doğrama ve ev giriş katı ama 6 yıldır o binadayım tanıyorum sağo solu abimde 3 bina ötede oturuyor o evi tutmamın tek nedeni evin bakımlı olması kiracı olunca çok önemli evde dolap falan olması yoksa kendi cebimden vestiyer banyo dolabı alan yaptırmam lazımdı ...ama 28 gün var düğüne ev sahibi daha evden çıkmadı boyaSINI BİZ yapacaz sadece salonla mutfağı deneyecem boyası kötü değildi kullanırım artık ya masrafa girmek istemiyorum salonun rengini sevmediğimden boyatmayı düşünüyorum...sende ona uzak buna yakın deme bakımlı ev bulursan tut canım sonra inşallah gönlüne göre bir ev bulur alırsınız aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz derler

anladımm canım sansına ıste ama bızım burada ıkı yere gıttık ınan o kadr kotukı dolaplar o kadar eskıkı ınsan yenı esyalarla ıstemıyor ıste kırada 600 lıraydı
ben anneme yakın tutmak zorundayım o mahallede yanı
ondan sonra en yakın yer zaten 20 dk arabayla
ada gıbı bı yer burası
oglumdan dolayı tabıkıde
hayırlısıyla ınsallah guzel bı ev olur canım kac lıra tuttunuz sız
dugune az kalmıs ıyı sabırlısın ben cok gerılırım o kadar gun kala hersyeın hazır olmasını ısterım esyalarınız pekı hazırmı?

selam kızlar hayırlı cumalar
canım acele et bence bız sıkıstık bulamıyoruz dıye tanıdıklarının evı tuttuk hemde 600 e banyo tuvalet eskı zorla kapıları değiştirtdik pımapen kolları tutmuyo,aspiratör yok ve pazar gun ceyızım gıdecek daha banyo tadılatı bıttımı bılmıyorumdusakabın felan takılcak yanı rezıllık hat safhada elın adamının evının tum ezıyetını cektık 700 verıp sıfır daire tutsam daha az uzulurdum valla:47:

o kadar eksiği olmasına rağmen kirası çok değil mi?

wewonthelove canim incili gelin buketi güzel ama hersey incili olursa bogar diyorsun degil mi dogrumu anladim? :)

Yenidendogdum hic merak etme Rabbim öyle büyük ki sizde ev bulacaksiniz insaAllah. Bende 2 hafta öldüm öldüm dirildim her gün bi tartisma cikiyordu ev konusu yüzünden. Ama sonunda bulduk sükür ki.

isyan123 kuklalar cok tatli :) bu arada bende ablama söyledim bugün arayacak 30 mendil 25 mum olsun diyecek insaAllah siparisi göndermemistir

bunlardagecer eklediklerin cok tatli :) ama biz nikah sekeri almadik ya ben istemedim nikah dügün günü olacagi icin gerek duymadim kötümü ettim acaba?

Simdi gercekten kaciyorum :1:

süprsin canım yaa güldürdün beni :1::1::1:

bende istanbuldayım avrupa yakasındaa,ben de gelirim buluşmaya hepinizi merak ediyorum isimlerini bilmediklerimi yüzünüzü felan ,
ben görmediğim insanları tahmin etmeye çalışırım sacı yuzu felan:1::1::1:

valla ben yenı yazmaya basladım ama ıstersenız bende gelmeye calsıırım avrupa yakasındayım :D masatakvimiiiiiiii :S

ay birşey paylaşimde gülün ben yıkıldım yaw :P Eki Görüntüle 434236
süprsin canım yaa güldürdün beni :1::1::1:
aslında siz buluşun, bizde buluşalım, diğer kızlarda grup olsun görüşmek süper olurdu :16:
bende istanbuldayım avrupa yakasındaa,ben de gelirim buluşmaya hepinizi merak ediyorum isimlerini bilmediklerimi yüzünüzü felan ,
ben görmediğim insanları tahmin etmeye çalışırım sacı yuzu felan:1::1::1:

Back