- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #24.281
ya kızlar evlenmeden bi buluşsaydık dışarlarda böyle netten değilde hep beraber görüşseydik. bir görüşme ayarlayalım ya nasıl olur ben çok istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlardagecer1907 ve isyan123 ve ve 100e düşenlerrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Eki Görüntüle 434198 Eki Görüntüle 434199 Eki Görüntüle 434200 Eki Görüntüle 434201 Eki Görüntüle 434202
DARISI BİZİM BAŞIMIZAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
ANLAT CANIM TABİ BİR GÜZELKONUŞ, ÖZEL MESAJ ATTIM SANA BAKTIN DİMİ
YENİDENDOĞDUM CANIM SEN HİÇ SIKMA CANINI, BENİM KUZENİMDE 1 YAŞINDAKİ ÇOCUKLA KUCAĞINDA BİR KINA YAPTI VALLA SORMA SÜPER GEÇTİ, O DA SENİN GİBİ İSTEMEMİŞTİ KINA, AMA ERKEK TARAFI İSTEDİ. MASRAFLARINI BÖLÜŞTÜLER GAYETTE GÜZEL OLDU KİMSEDE AĞZINI AÇIP BİŞEY DİYEMEDİ.
SONUÇTA ERKEK TARAFI İSTERSE HİÇ MÜNAKAŞA ETMEYİN KİMSENİNDE MASRAFLARI KİMİM YAPTIĞINI BİLMESİNE GEREK YOK BEN YAPTIM DERSİN. PAYLAŞIRSINIZ OLUR BİTER. HERKESE HERŞEYİ SÖYLEME BENİM KUZENİM ÖYLE YAPTI.
kardelenim ıslat canım ıslat biz 100 günün 100ü de ıslanırız
senide 11 gün sonra ıslayacağız![]()
biraz dinlen canım çok yoruldun bu aralar.
kız kardeşin içinde hayırlı olsun canım , bende kardeşlerimin mezuniyetinde baya heyecanlanmıştım çok güzel ve duygusal oluyor
nikahıda yaptınız imam nikahınıda yapınca gerek yok diyor düğüne hee, olmaz öyle şey vermeyiz seni biz düğünsüz
canım hayıra vesile olsun inşallah iyi düşün iyi olsun.bende arada acayip rüyalar görüyorum böyle
. stresten olsa gerek
heyecanlan işte ne güzel![]()
bunlardagecer1907 ve isyan123 ve ve 100e düşenlerrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Eki Görüntüle 434198 Eki Görüntüle 434199 Eki Görüntüle 434200 Eki Görüntüle 434201 Eki Görüntüle 434202
DARISI BİZİM BAŞIMIZAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
ya kızlar evlenmeden bi buluşsaydık dışarlarda böyle netten değilde hep beraber görüşseydik. bir görüşme ayarlayalım ya nasıl olur ben çok istiyorum
yaşasın gene ıslanıyoruzzzz,
isyanım nerdesin 100 gün 100 gece ıslanıcaz galiba![]()
aynen öyle canım
masatakvimim nasılsın bakalım?
Güzellerim nasısınız? masatakvimim, good-heart, bunlardageçer, wewonthelive ve bütün gelincikler![]()
GUNAYDIN KIZLARR
haftanın son ıs gunu ve cok mutluyumm
dun aksam yakınım kınasına gıttık dukkandaydı ama ıkı tarafta mahallelı
sokaga cıkardılar cok guzel oldu bende kırdım kendımı
bacaklarım agrıyor
uzun zamandır bısey almıyordum kendıme dun 2 elbıse aldım bı kupe falan aldım bırını kınası ıcın bırınıde dugununde gıymek ıcın
falan fılan
nısanlımla hala cok konusmuyorum
dun kınaya gıderken gıydıgım elbıseyı cok acık buldu sakın oynama fılan dedı
yada bu tarz bı dıdısmeyle yenıden eskı kıvama gelıcem sandı
ben yazmadım bana dedıgını buraya ona ragmen cok tepkı verdı yuzyuze konussun neden oyle soyledıgını sorucam
bı kac arkadas yazmıs bırıde nısanlımı haklı bulmus
kendısı trakyalı trakyalı ınsalarda muhtıs bı gosterıs merakı oluyor kına yanı bu neyıne ozenıyorlar anlamıyorumkı benmı basıte ındırgıyorum bılmıyorum
aksam eve gıdınce soyledım
bakalım kına mevzusu bızı alıp nerelere goturecek..
kıralık ev yok 170 bıne satılık var dedı
Allahım yarabbım yaa
kırlaık ev bulabılcezmı yaa :S
Allahım yarabbım yaa
Allahım yarabbım yaa
hangi ildeydin tatlım
kiralık evler çok pahalı gerçekten. satılık baktık onlarda uçmuş vallahi hiç ev bakmıyoruz şu anda son aya bırakıyoruz ama sıkışıcaz son ayda korkuyorum gerçekten
Allahım yarabbım yaa
istanbul canım ama bı semt kucuk ıkı uc taraftan ada seklınde kalmıs bı semt kendı ıcınde bır pastane bır lahmacuncu bır ıkı buyuk market olan kenarları park bahcelerle cevrılı o yuzden bulmak zor oluyor ya duymuyoruz ya cok sık kıra durumu olmuyor olsada sıfır olacakmı o var
aldım kuzum msj bende cvp yazdım geldimi kuzucuğumm![]()
istanbul canım ama bı semt kucuk ıkı uc taraftan ada seklınde kalmıs bı semt kendı ıcınde bır pastane bır lahmacuncu bır ıkı buyuk market olan kenarları park bahcelerle cevrılı o yuzden bulmak zor oluyor ya duymuyoruz ya cok sık kıra durumu olmuyor olsada sıfır olacakmı o var
bence de buluşalım kızlar, kardelenle biz çok yakınız. good_heartta gelebilir, oda istanbulda
aldım canım cevapta yazdım sana![]()