• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ya kızlar evlenmeden bi buluşsaydık dışarlarda böyle netten değilde hep beraber görüşseydik. bir görüşme ayarlayalım ya nasıl olur ben çok istiyorum

ANLAT CANIM TABİ BİR GÜZELKONUŞ, ÖZEL MESAJ ATTIM SANA BAKTIN DİMİ:34:

YENİDENDOĞDUM CANIM SEN HİÇ SIKMA CANINI, BENİM KUZENİMDE 1 YAŞINDAKİ ÇOCUKLA KUCAĞINDA BİR KINA YAPTI VALLA SORMA SÜPER GEÇTİ, O DA SENİN GİBİ İSTEMEMİŞTİ KINA, AMA ERKEK TARAFI İSTEDİ. MASRAFLARINI BÖLÜŞTÜLER GAYETTE GÜZEL OLDU KİMSEDE AĞZINI AÇIP BİŞEY DİYEMEDİ.

SONUÇTA ERKEK TARAFI İSTERSE HİÇ MÜNAKAŞA ETMEYİN KİMSENİNDE MASRAFLARI KİMİM YAPTIĞINI BİLMESİNE GEREK YOK BEN YAPTIM DERSİN. PAYLAŞIRSINIZ OLUR BİTER. HERKESE HERŞEYİ SÖYLEME BENİM KUZENİM ÖYLE YAPTI.

kardelenim ıslat canım ıslat biz 100 günün 100ü de ıslanırız :32::32::32:

senide 11 gün sonra ıslayacağız
:1:

aldım kuzum msj bende cvp yazdım geldimi kuzucuğumm :34::34::34:

biraz dinlen canım çok yoruldun bu aralar.
kız kardeşin içinde hayırlı olsun canım , bende kardeşlerimin mezuniyetinde baya heyecanlanmıştım çok güzel ve duygusal oluyor
:16:

nikahıda yaptınız imam nikahınıda yapınca gerek yok diyor düğüne hee, olmaz öyle şey vermeyiz seni biz düğünsüz:20:

canım hayıra vesile olsun inşallah iyi düşün iyi olsun.:34: bende arada acayip rüyalar görüyorum böyle:1:. stresten olsa gerek:34:

heyecanlan işte ne güzel:12::12:

vermeyin tabi yaaaa anam veriyo hemencik beni zoruma gidio walla :D ay darlandım essah

şekerciğimmmmmmmmm kınada bitti gittin sende artık 1 hafta 10 gün sonra çok çok mutlu aramıza dönersin inşallah bütün herşey gönlünce olur sevgili kayınvaLİdeciğinin hiçbir yaptığını ciddiye alma amannnnnn pşikopata bağlamasın beni :)

bunlardagecer1907 ve isyan123 ve ve 100e düşenlerrrrrrrrrrrrrrrr :1: :1:

Eki Görüntüle 434198 Eki Görüntüle 434199 Eki Görüntüle 434200 Eki Görüntüle 434201 Eki Görüntüle 434202

DARISI BİZİM BAŞIMIZAAAAAAAAAA :1: :1: :1:

Aminnnn hepinizin başınaaaa...evlenmekte hepimizin başına :32::32:

ya kızlar evlenmeden bi buluşsaydık dışarlarda böyle netten değilde hep beraber görüşseydik. bir görüşme ayarlayalım ya nasıl olur ben çok istiyorum

bende isterim tatlımmmmmm ama çok zor canımmmm aynı ilden olanlarrrr buluşabilir :46::46::46:
yaşasın gene ıslanıyoruzzzz,

isyanım nerdesin 100 gün 100 gece ıslanıcaz galiba:8::8::8:

ben razıyım valla...hiç şikayet etmem:32::32:

kıralık ev yok 170 bıne satılık var dedı :D
Allahım yarabbım yaa
kırlaık ev bulabılcezmı yaa :S

aynen öyle canım:34:

masatakvimim nasılsın bakalım?

Güzellerim nasısınız? masatakvimim, good-heart, bunlardageçer, wewonthelive ve bütün gelincikler :3::3:

Yoğunum canlarım bugun ay sonu raporlarım var yetiştirmeye çalışıyorum
Erken çıkmaya çalışcam bugün bakalım

GUNAYDIN KIZLARR
haftanın son ıs gunu ve cok mutluyumm
dun aksam yakınım kınasına gıttık dukkandaydı ama ıkı tarafta mahallelı
sokaga cıkardılar cok guzel oldu bende kırdım kendımı :D
bacaklarım agrıyor
uzun zamandır bısey almıyordum kendıme dun 2 elbıse aldım bı kupe falan aldım bırını kınası ıcın bırınıde dugununde gıymek ıcın
falan fılan
nısanlımla hala cok konusmuyorum
dun kınaya gıderken gıydıgım elbıseyı cok acık buldu sakın oynama fılan dedı
yada bu tarz bı dıdısmeyle yenıden eskı kıvama gelıcem sandı
ben yazmadım bana dedıgını buraya ona ragmen cok tepkı verdı yuzyuze konussun neden oyle soyledıgını sorucam

bı kac arkadas yazmıs bırıde nısanlımı haklı bulmus
kendısı trakyalı trakyalı ınsalarda muhtıs bı gosterıs merakı oluyor kına yanı bu neyıne ozenıyorlar anlamıyorumkı benmı basıte ındırgıyorum bılmıyorum
aksam eve gıdınce soyledım
bakalım kına mevzusu bızı alıp nerelere goturecek..

Eğlenmene çokkk sevindim stres atmışsındır ohh:21::21::21::21:
Güle güle kullan canım elbisen,

artık bulunsun yaw ama 29 gunumuz kaldı ben ızne cıkarken tutulmus olmalıkı mobılya sıparişini vereyım
sıfır daıre olmazsa ıstemıyorum valla kıralar 100 lıra fark edıyor...
bı daırede alamadık gıttı yaw..
off

hangi ildeydin tatlım

istanbul canım ama bı semt kucuk ıkı uc taraftan ada seklınde kalmıs bı semt kendı ıcınde bır pastane bır lahmacuncu bır ıkı buyuk market olan kenarları park bahcelerle cevrılı o yuzden bulmak zor oluyor ya duymuyoruz ya cok sık kıra durumu olmuyor olsada sıfır olacakmı o var

kiralık evler çok pahalı gerçekten. satılık baktık onlarda uçmuş vallahi hiç ev bakmıyoruz şu anda son aya bırakıyoruz ama sıkışıcaz son ayda korkuyorum gerçekten

aramızda cok yok
eylul sonu senınde sanırım
valla bız temmuz en gec tutmu solmalıyız ramazan var
esyalar alınmadı
3.ayın kırasını verıp ıcıne gırmıs olucaz
valla aylık 1500 lıra kredı borcu oduyebılırız ama suadna herkez yapmayın oyle bısey dedı
1 senelıgıne gırıyoruz kıraya ınsallah sonra ev alıcaz.
bı tane ev var ama hem bına eskı ıcı yepyenı ama bırde alt ust kat kıracı ıstemıyoruz kırasını alıcaz kendımızde maastan o kadar eklesek rahat ev alırdıkta
nısanlıyken yapmayın dıyolar dedıler

kıralık ev yok 170 bıne satılık var dedı :D
Allahım yarabbım yaa
kırlaık ev bulabılcezmı yaa :S

istanbul canım ama bı semt kucuk ıkı uc taraftan ada seklınde kalmıs bı semt kendı ıcınde bır pastane bır lahmacuncu bır ıkı buyuk market olan kenarları park bahcelerle cevrılı o yuzden bulmak zor oluyor ya duymuyoruz ya cok sık kıra durumu olmuyor olsada sıfır olacakmı o var

canım acele et bence bız sıkıstık bulamıyoruz dıye tanıdıklarının evı tuttuk hemde 600 e banyo tuvalet eskı zorla kapıları değiştirtdik pımapen kolları tutmuyo,aspiratör yok ve pazar gun ceyızım gıdecek daha banyo tadılatı bıttımı bılmıyorumdusakabın felan takılcak yanı rezıllık hat safhada elın adamının evının tum ezıyetını cektık 700 verıp sıfır daire tutsam daha az uzulurdum valla:47:

Son düzenleme:

bence de buluşalım kızlar, kardelenle biz çok yakınız. good_heartta gelebilir, oda istanbulda :16:

aldım canım cevapta yazdım sana:16:

bence de buluşalım kızlar, kardelenle biz çok yakınız. good_heartta gelebilir, oda istanbulda :16:

o zaman sen belirli semtlerde bakıyorsun canım bulursun allahın izniyle walla bende o dert içindeydim kendi oturduğum binada kiralım ev buldum öyle bir tevafuk olduki:) inşallah seninde denk gelir

aaa kzılarr nasıl mutluyummm unlu bı fırsat sıtesının sahıbı benım patronun sahıbıymıs bı tur gosterdı 1150 lır akısı bası
yurt dısı buraya gonderelım sızı ındırım alırım bunların ustunden dedı tarıhlerı uymadı bend ebı bakıcam hıc balayı dusunmuyoruz yanı hıc nısanlım lafını acmıyor bende oyle beklıyorum sordumu sorcakmı

Back