- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #23.921
isyan ve good_heart yoğunlar galiba:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar mrb;
sizlere bir sorum olacaktı, düğünüm 26 ve 29 haziranda olacak... her bölgede, şehirde belki adetler farklıdır ama yine DÜĞÜNDE BANA VE DAMADA TAKILAN PARALAR, ZARF İÇİNDE ANNELERE GELEN PARALAR KİMİN OLUR?:18:
isyan ve good_heart yoğunlar galiba:44:
Günaydın kızlar ben geldim![]()
hadi hayırlı uğurlu olsun dediğim gibi geçer bundan sonrası hemencecik
canımbenim teyzem bide süt annem yani yanyana binalarımız doğduğum günden beri hergün görüştüğüm bana çok hakkı geçen insan ama o gün nasıl öyle bi hata yaptı anlamış değilim hala![]()
Günaydın şekerlerimmmmm iyi dilekleriniz icin hepinize teşekkür ederim
Birazdan kuaföre gidicem şimdilik heyecan yok bende tam anlayamıyorum daha sanırım
Sabah babamin yanına gittim sarıldım uyurken boğazıma bı Sey dolandı cok kötü oldum gözümden yaslar akmaya başladı babam sim sıkı sarılinca hiç dayanamadım zaten cok kötü oldum babasına asık olan ben nasıl dayancam bilmiyorum annemle mümkün olduğunca Goz göze gelmiyorum çünkü ikimizde dayanıcaz biliyoruz Abimde bitirdi zaten beni Ayy cok zor Yaaa ağlicam yine
Yarın bol bol kina resimlerimi koyca vaktim olur sanırım
Herkese mutlu günler![]()
işten çıkmak istiyorummmm çok fena geliyolar banaaaaaaauffffffffffffffffffff
hadi hayırlı uğurlu olsun dediğim gibi geçer bundan sonrası hemencecik
canımbenim teyzem bide süt annem yani yanyana binalarımız doğduğum günden beri hergün görüştüğüm bana çok hakkı geçen insan ama o gün nasıl öyle bi hata yaptı anlamış değilim hala![]()
hoşgeldin pakizeGünaydın kızlar ben geldim![]()
Hadi senin teyzen belki sen üzüldün diyte demiştir tutamamıştır kendini
Ama şu bi gerçekki 5 teyzem var 5inide sevmem günahımı isteseler yinede vermem
Çünkü hepsi kopardıklarını kar sayıyor anneme hep onlar böyle böyle yapma etme dedimde hayır öyle değiller diyordu
İyi oldu şimdi kendi kabullendi
Anneme hep derim sen nasıl bunlarla kardeşsin diye
Destek olcaklarına köstekler ya
Kızlar yoğunummmm...öğle sonu görüşürüz
sehker ağlattın beni yaaa...içim acıdı![]()
canım o anlaşmaya bağlı mesela biz nişanlımla şöyle konuştuk : nişanlımın ailesi bize düğün ve eşya le alakalı hiç borç bırakmıyorlar çok şükür ama bu yüzden de çok borca girdiler onun için bilezikler hariç kalanları ailesine vericez bilezikleri alıcaz sadece
bizde eşyaları-mobilyalar ben ve damat yapıyoruz.... eşimin ailesi oğullarına ev almışlar ama biz oturamıyoruz şu anda, aralarında anlaşmaları varmış kızkardeşi üni yi bitirene kadar kirada kalıcakmış kira parası kızkardeşine gidicekmiş....evi biz tuttuk, kiracı olucaz, mobilya ve beyaz eşyaları biz aldık, daha halı ve perde alıcaz, eşim ank da çalışıyor ben ank dışında hergün gidiş geliş yapıcam , yol paralarımız var, eşimin ailesi takıları aldılar ve düğün salonunu tuttular...... benim çeyiz gelicek 10 saatlik bir şehirden, kameraman falan tutulacak bunlarında parası bizden isteniyor:26:
Hadi senin teyzen belki sen üzüldün diyte demiştir tutamamıştır kendini
Ama şu bi gerçekki 5 teyzem var 5inide sevmem günahımı isteseler yinede vermem
Çünkü hepsi kopardıklarını kar sayıyor anneme hep onlar böyle böyle yapma etme dedimde hayır öyle değiller diyordu
İyi oldu şimdi kendi kabullendi
Anneme hep derim sen nasıl bunlarla kardeşsin diye
Destek olcaklarına köstekler ya
sağol canım geçecek inşallah
ters ve stresli bir zamanına denk gelmiş demek ki , boşver düzeldi herşey nede olsa![]()
Kızlar yoğunummmm...öğle sonu görüşürüz
sehker ağlattın beni yaaa...içim acıdı![]()
Yoksa :)Biz kardeşmiyiz yoksa
Sorma yaa böyle yapacakalrsa gelmesin zaten düğüne dengesiz
Kendilerin işi bitti ya tabi kullanıldık resmen yani
Bu kadar çekmemezlik olmaz
Sözde çok zengin çok elit insanlar ama taktıkları şeye bakarmısın cahillik diz boyu
Daha geçen yıl dayak yedi kocasından da babam sahip çıktı gel abla kal bizde istediğin kadar diye
arayıp tek tek söyleyip vurcan yüzüne ya![]()
ağlamaıycam diyenlere hayretle bakıyorum ben duygusal bi şarkı çalsa ağlıyorum o kına gecesı o sözleri bana söyledıklerınde nasıl dayanırım,taş olsa çatlarBen ağlarım hayatta söz veremem ağlamam diye
Şimdi bile ağlıyorum düşündükçe![]()
O en zor tarafı yaa bunu kabul etmek çok zor ben şimdi hergun huzur buldugum dısarıdan bı an once evıme gıdeyım dıye kosusturdugum eve saatlerle mı gırıcem,yatagımda yatmak ıstedıgımde yatamıycak mıyım yani,annem son zamanlarda hep salondaki diğer kanepe de yatıyo benım yerımı boş gördükçe nasıl kahrolmasın annemmm nasıl,ben ablamın düğününde öyle çok ağlamıştım kiiiizaten çok duygusal ve babama aşık biriyimmmmm korkuyorum o günü berbat etmekten...Artık hiç bişey eskisi gibi olamayacak düşündüğüm şey bu belki daha güzel olacak belki daha kötü ama eskisi gibi olamıcak o evde hep misafir olacağım
abuuuuuuuuuuu ağlıcam heeeee
![]()
aman nasıl teyzemiş onlar yaaa, o 5 teyze bir araya gelse neler yapılır siz hiç yorulmazdınız annenle ama neyse boşver sen hiç aldırma canım
Kolay gelsin isyanım![]()
Son 22![]()
bizde eşyaları-mobilyalar ben ve damat yapıyoruz.... eşimin ailesi oğullarına ev almışlar ama biz oturamıyoruz şu anda, aralarında anlaşmaları varmış kızkardeşi üni yi bitirene kadar kirada kalıcakmış kira parası kızkardeşine gidicekmiş....evi biz tuttuk, kiracı olucaz, mobilya ve beyaz eşyaları biz aldık, daha halı ve perde alıcaz, eşim ank da çalışıyor ben ank dışında hergün gidiş geliş yapıcam , yol paralarımız var, eşimin ailesi takıları aldılar ve düğün salonunu tuttular...... benim çeyiz gelicek 10 saatlik bir şehirden, kameraman falan tutulacak bunlarında parası bizden isteniyor:26:
valla kızlar şuan en canımı sıkan çeyizde denk gelecekler hadi düğün kına kalabalık arada kaynarda çeyiz endişelendiriyo beni inşallah tatsızlık çıkmaz yaa
masatakvimi canım teyzem bana ters davransa kızarım küserim neyse artık işte ama nişanlımın tarafına yapması beni çok ama çok utandırdı senin teyzenler için söylediklerini benim halamlar yapıyo yani varlığı yokluğu bir bi taneside yardıma ihtiyacınız varmı demiyo kızıyorum ama takmıyorum fakat teyzemin yaptığı bunla bir tutulmuyo çok üzdü beni
görüşürüz canım![]()
Yoksa :)
benim 1 teyzem vardı simdiye kadar bı hayrını görmedim,hoş babasını ölüm döşeğinde bırakıp giden cenazesıne gelmeyen ınsandan bahsediyorum,Aman bizden ırak tek başına direk olsun,yaşlanıp oğulları atınca kapımıza gelmesın çünkü sonunda eden bulur
ağlamaıycam diyenlere hayretle bakıyorum ben duygusal bi şarkı çalsa ağlıyorum o kına gecesı o sözleri bana söyledıklerınde nasıl dayanırım,taş olsa çatlar
O en zor tarafı yaa bunu kabul etmek çok zor ben şimdi hergun huzur buldugum dısarıdan bı an once evıme gıdeyım dıye kosusturdugum eve saatlerle mı gırıcem,yatagımda yatmak ıstedıgımde yatamıycak mıyım yani,annem son zamanlarda hep salondaki diğer kanepe de yatıyo benım yerımı boş gördükçe nasıl kahrolmasın annemmm nasıl,
bidaha okul tatillerinde sevinemıycek mi annem 3 yavrumu da topladım bi araya şimdi benden mutlusu yok diye![]()
Eşinde aileside çok şanslı canım
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
tatlım sende kayınvalidende çok şanslısınız...ikinizde iyi kalplisiniz ne güzelkeşke bizde sizin gibi olabilseydik bunu kalpten çok isterdim
ama olmadı ve olmayacakta..birşeyler kırılıp yıkıldığında tamir olamıyor bazen
rabbim bizimde yüzümüze gülsün ve kalplerimize sevgi, saygı versin...:26::26: karşımızdaki insanların bizi sevmesine yardımcı olsun:26::26: