• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bu hafta liseden kız arkadaşlarla buluşcaz 8-9 senedir görmedim...çoğunun çocuğu falan var...çok değişik olacak...:46::46::46: bir arkadaşla hiç irtibatı koparmamıştık topladık kızları :46::46:

kuzum bu buluşma çok iyi olmuş, git biraz kafan dağılsın.

benimde var öyle liseden kız arkadaşlarım, bayadır buluşucaz ama buluşamadık, evlenmeden buluşmam gerek yoksa çok zor bir daha:50:

sonunda ben geldim kızlarrrrr:1::1::1: uyuz etti beni pc ayyy:52::52::52:
günaydın canım ben bi süre giremedim görmedim o yüzden :12::12::12: nasılsın kuzum ben iyim bu arada:1::1:

bende iyiyim çok şükür canım ama nişanlımın bahar alerjisi var çok kötü suanda ve haftaya bugün nikahımız var:43:

Kayınvelidecim aradııı :nazar::nazar::nazar: nasılsın kızım özledim diyoooo:16::16::16: yerim ben bu kadını yaaa :nazar:benim gerçekten 2.bi annem oldu rabbim utandırmasınnnnn :16::16::16::16::16::16:

ohhh ne güzel canım Rabbim daim etsin muhabbetinizi:46:

SAĞOL KUZUM:54::54::54:

my_everyting
,canım mesaj yazamıyorum kusura bakma ben eski s....._25:42::42::42::1::1::1:

tamam canım anladım tahminde ettim zaten ama emin olmamıştım:1:

yok kuzum şimdilik değill nasılsın bakalım çok katılamadım sohbetinizee :31::31::31:

hoşgeldin canım.
sende katıl ailelerden akrabalardan bahsediyoruz
ben iyiyim çok şükür , nişanlım biraz bunalımda o kadar:50:

Kayınvelidecim aradııı :nazar::nazar::nazar: nasılsın kızım özledim diyoooo:16::16::16: yerim ben bu kadını yaaa :nazar:benim gerçekten 2.bi annem oldu rabbim utandırmasınnnnn :16::16::16::16::16::16:

maşallah canım:nazar: Allahım nazarlardan saklasın, benim kayınvalidemde çok iyi Allah razı olsun hepsinden, bu zamana kadar hiçbir kötülüğünü görmedim.:16:

rica ederim :34:

canım çeyizi 2 hafta kala yani ayın onunda götürelim 1 hafta kala yani 17 sinde yerleştirelim diye düşündüm 2 hafta önce getirmek istiyorum ki şuanki evdede temizlik yapılabilsin şehir dışından misafirler gelecek götürüp niye yerleştirmiyorum çünkü anneannem ben gelmeden yerleşmesin dedi oda 1 hafta kala gelecek onu kırmadım bende eşyaların hepsi tamam sadece yatak odasının tülü ve halısı kaldı onlarıda ben yaptıracağım çeyizde gidecek yarın hallederim inşallah onun dışında temizlikte çeyiz yerleşirken yapılacak ama biz 1 ay kadar önce gidip inşaat pisliğini temizlemiştik canım cibinlik yaptırmayı düşünmüyorum çünk odam zaten küçük o dahada kalabalık gösterir onu yerine yatağın başına iki tane kuğunun olduğu güzel bi tablo aldım:16::16:

evet canım dua ediyorum zaten hep
nişanlının ailesi destek olsun birazda canım neden olmuyorlar

ohhh ne güzel herşey planlanmış, az da kaldı kuzum çok heyecanlı ayyyyyyyyyy:52:

tablolarını güle güle kullan canım.

nişanlımın ailesinin fazla maddi durumu yok bende üstelemiyorum yardım etsinler diye zaten nişanlımda istemez. ama ben babama dicem yardım etsin bize. yoksa işin içinden zor çıkıcaz galiba:50:

http://http://www.youtube.com/watch?v=g2MXOI5COxI

Bi düğün,bi tören,yine başladı aynı şölen
Kınalar yakılır,boyanır gözü yaşlı gelin
Bitince bu mutlu düğün,gelinle damat kalır bi köşede
Olur yine başka bi gün geliriz oynarız hep birlikte

Analar,babalar otururlar bir masada
Yenilir,içilir,takılır paralar yakalar
Olur yine başka bi gün geiriz oynarız hep birlikte

Geçecek bir ömür seçecek herkes eşini
Bir yüzük takarak tutacak eşler sözünü
Bitince bu mutlu düğün gelinle damat kalır bi köşede

benden size mutlu günler

bende iyiyim çok şükür canım ama nişanlımın bahar alerjisi var çok kötü suanda ve haftaya bugün nikahımız var:43:

canım hayırlı olsun inşallah haftaya evlisin:38:

bende de alerjik rinit var şubatta bir başlıyorum-haziran ortasına kadar öksür öksür tıkanıyorum iyice, herşeyden sakınmak gerekiyor kendini ama mümkün değil işte:50:

Nişanlına Allah şifa versin canım, zor bir durum anlayabiliyorum:31:

tünaydın kızlar...ne güzel ıslananlar var bende çoktan ıslandım sanırım :1: listede adım yok gerçi ben nişan hazırlığı yapıyorum düğüne ıslatırsınız beni:9:...
solaryuma gideceğim biraz bronzlaşmam gerekiyor...
bugün ailelerden konu açılmış sanırım her evde vardır böyle arızalı tipler benim teyzem yok halamda yok:52: dayım ve amcam var amcamı hiç sevmem eş dosttan kazık yerim yüzümü iyi görünüp arkamdan konuşanlar var maalesef ama takmıyorum benim için küçük insan onlar:kkk:

prenses nişanlısının yanına uçtu sanırım allah rast getirsin yolun açık olsun canım...
sehker in bugün kınası var heyecan başladımı acaba inşallah herşey istediği gibi olur...

bugünde hiç bir şey yapasım yok önüme gelse tatlı-kek-börek yesem bol bol çay içsem acaip tembelleştim bu ara bişey yapasım gelmiyor zaten havalardanmıdır nedir sürekli uyku modundayım mayıs bitti güneş adam gibi açmadı gitti haziran geldi son 22 günüm kaldı nişanlım 21 haziranda gelecek inşallah moral gecesi yapalım diyorum geldikleri akşam başbaşa yemek yeriz bir yerlerde ....zaman ne gösterir bilinmez tabi...daha kahvaltı bile etmedim birşeyler atıştırayım bayanlar ben görüşmek üzere ,
bu aradaaaaaa cildiniz için neler yapıyorsunuz düğün için ???
:12:

Son düzenleme:
hoşgeldin canım.
sende katıl ailelerden akrabalardan bahsediyoruz
ben iyiyim çok şükür , nişanlım biraz bunalımda o kadar:50:

maşallah canım:nazar: Allahım nazarlardan saklasın, benim kayınvalidemde çok iyi Allah razı olsun hepsinden, bu zamana kadar hiçbir kötülüğünü görmedim.:16:

rica ederim :34:

ohhh ne güzel herşey planlanmış, az da kaldı kuzum çok heyecanlı ayyyyyyyyyy:52:

nişanlımın ailesinin fazla maddi durumu yok bende üstelemiyorum yardım etsinler diye zaten nişanlımda istemez. ama ben babama dicem yardım etsin bize. yoksa işin içinden zor çıkıcaz galiba:50:

:1::1::1:azçok benim halayı biliyosunuz kızlarr:9::9::9:tek sıkıntı oydu artık inşş kalmadııı:8::8::8::8::8: ama katılırım tabi kuzummm benimm

yemeğe gideyim:56::56: gelince sizlerleyim kuzuklarımmmm:16::16::16::16::16::54:

http://http://www.youtube.com/watch?v=g2MXOI5COxI

Bi düğün,bi tören,yine başladı aynı şölen
Kınalar yakılır,boyanır gözü yaşlı gelin

Analar,babalar otururlar bir masada
Yenilir,içilir,takılır paralar yakalar
Olur yine başka bi gün geiriz oynarız hep birlikte

Geçecek bir ömür seçecek herkes eşini
Bir yüzük takarak tutacak eşler sözünü
Bitince bu mutlu düğün gelinle damat kalır bi köşede

benden size mutlu günler

canım hoşgeldin:8::8::8::8::8::8::8:

teşekkür ederiz
:32::32::32::32: pinhani dimi bunu söyleyen öyle hatıladım sanki video açılmadı :(

Son düzenleme:

maaşallah:nazar::nazar::nazar:
bende inşllah bigün buray kayınvalidemın gunahını almışım çok iyi bi insanmış derim,bunu gercekten çok istiyorum
size anlatmadım ama gecen hafta ben yuzugu atmak üzereydım,sonradan aılem uzulmesın yıne dıye kımseye bısey soylemedım ama nısanlım benı cok uzmustu,gun gecsın bıraz toparlarım durumu oyle anlatırım aıleme dedım ama nısanlım aradıkca yazdıkca ben daha cok sınırlendım annesıne anlattım herseyı bıttı dedım,istemıyorum dedım,etme kızım bu satten sonra olurmu felan dedı olur dedım ben kımseden korkmuyorum rezıl de olursam olurum ama bıttı bu ış dedım,gerekırse evımı tasırım ıszde tasının herkes unutur zamanla ama ben unutmuycam bunu dedım,sonra kapattım aradı 3 gun boyunca benı ıkna etmeye calıstı felan ama sorun nısanlımla oldugu ıcın ben karar vermıstım resmen bıtıyodu kızlar,sonra tekrar aradı annesı evı temızleyeceklermıs temızlemeyın bosuna dedım,annenle konusmaya gıdıcem felan dedı sakın dedım aıleme ben soyluycem,onra yıne yıne kac kez aradı agladım hatta konusurken uzulsemde bıtecek bu ıs dedım sonra bu kez son aramsında o aglıyodu nısanlımın amcaları bbası vefat ettıkten sonra arayıp sormadıkları gıbı bıde kayınvlaıdeme sen dugunu yapamayacaksın bak gor olmaz bu ıs felan demıs nedense,kadın hersey bıyana bak kızım evlenınce bana ıkınızde dua edeceksınız bozuna uzulmusuz dıyceksınız,cok mutlu olacaksınız felan dedı,senı cok sevıyo kacgundur uyku uyumuyoruz sevmese davetıyeleri alıp dağıtıcam dıye sevınmezdı felan dedı,üzüldüm ne olursa olsun aramızda bu tarz bı konusma gecmesını ıstemezdım ama sonraısnda demekkı bısey olsa Allah korusun benı el kızı gorup atmayacaklar,oğlunu sucladı hep ve sonunda konustuk hatasını duzelttı anlaştık çok şukur,insallah hep mutlu olabiliriz.

tünaydın kızlar...ne güzel ıslananlar var bende çoktan ıslandım sanırım :1: listede adım yok gerçi ben nişan hazırlığı yapıyorum düğüne ıslatırsınız beni:9:...

tünaydın canım hoşgeldin aaaa seni de ıslayalım olur mu öyle düğündede ıslarız yalnız yemeğe gidim gelicem eklicem ismini tarih ne zamandı senin onu yaz bana özelden:34:

:10:
ıslatma başlasın,

$4.JPG

yemeğe gideyim:56::56: gelince sizlerleyim kuzuklarımmmm:16::16::16::16::16::54:

bende yemekteyim kızlar gelince devam:8:
herkese afiyet bal şeker olsun:56::56::56:

nasıl yani canım yaa size annesi babası sağ oldukları halde yardım etmıyorlar oyle mı?hangı takı parasını aldılar anlmadım nısanda sana takılanları mı verdınız ?eger öyleyse çok saçma yaa senın hakkın ceyız ıcın takılanlar onları salon parasına nasıl verırler,düğünde takılan paradan verılır hadı anlarım da nişansa eger gercekten cok saçma o parayı alıp sende vermeyı bılırsın onlarmı odemıs oldu sımdı yanı!!!

ben daha konusmadım nısanlımla ama konusucam,nişanda kımseye vermedık tabıkı takıyı benım ceyızlerıme gıttı hepsi...

canım nişanda taktıklarını almadılar ama düğünde damat tarafından gelen "DAVETİYELERİ" alacakmış:18:

evet çok az kaldı yaa sağol canım hepimiz herşeyimizi gülerek mutlulukla kullanalım inşallah:16::16::16:
madem öyle senin ailen destek çıksın canım evleniyorsunuz sonuçta aile desteği olmadan çok zor yaa

rabbim inşş şifasını verir kuzucuğumm:16::16::16::16::16:

amin canım her sene oluyo zaten de biz bu zamanlarda geçer diye umuyorduk geçmedi:50:

bu aradaaaaaa cildiniz için neler yapıyorsunuz düğün için ???
:12:

ben de tam bunu soracaktım yaa,kızlar benım düğün geldi çattı cilt bakımı yaptırmak istiyorum ama daha önce hıc yaptırmadım kendım ugrasırdım hep,ama bu özel gün özel olsun dedım,su fırsatlardaki cilt bakımları nasıldır acaba yaa merak edıyorum bı fırsat buldum 29 TLye 1 saat temizleme,siyah nokta tem.ozon buharı,yuz liftingi,masaj,kremle nemlendirme gibi setler vardı nasıldır acaba bılenınız varmı ya da gıdenınız?:26::26::26:

canım çeyizi 2 hafta kala yani ayın onunda götürelim 1 hafta kala yani 17 sinde yerleştirelim diye düşündüm 2 hafta önce getirmek istiyorum ki şuanki evdede temizlik yapılabilsin şehir dışından misafirler gelecek götürüp niye yerleştirmiyorum çünkü anneannem ben gelmeden yerleşmesin dedi oda 1 hafta kala gelecek onu kırmadım bende eşyaların hepsi tamam sadece yatak odasının tülü ve halısı kaldı onlarıda ben yaptıracağım çeyizde gidecek yarın hallederim inşallah onun dışında temizlikte çeyiz yerleşirken yapılacak ama biz 1 ay kadar önce gidip inşaat pisliğini temizlemiştik canım cibinlik yaptırmayı düşünmüyorum çünk odam zaten küçük o dahada kalabalık gösterir onu yerine yatağın başına iki tane kuğunun olduğu güzel bi tablo aldım:16::16:

Anladım cnm, bizim daha evin kaba pisliği felan hiç bişi yapılmadı. Bi bitse herşey peşpeşe yapılcak inş. Çeyizide iyi düşünmüşsün hem evdeki kalabalık, karışıklık bir haftada olsa önceden gitmesi iyidir. Bizim ev şuan karman çorman oturcak düzgün yer yok desem yeridir. Akşam bi düzenleme yapmam lazımm :26:

güzel telaşeler bunlar, Allah hepimize tamamlamayı nasip etsin hayırlısıyla:16:

masatakvimim bak halaların ne iyi yardım ediyorlar sana, benimde bir halam var daha doğrusu halam değil ama bizim halamız yok diye babamızın kuzenine hala diyoruz, kadın nişanımda da yardım etti evlenirkende şimdi baş rol oynuyor resmen çok ta seviyorum onu,Allah razı olsun, yardım edenlerden.

uzakta olanların da arayıp sorması yeter, düşünmeleri yeter.

aman kızlar boşverin ne demişler hayırsız 10 komşun olacağına hayırlı 1 komşun yeter o misal yani.
:34:

Çok doğru canım uzak olsunlar yeter

tünaydın canım hoşgeldin aaaa seni de ıslayalım olur mu öyle düğündede ıslarız yalnız yemeğe gidim gelicem eklicem ismini tarih ne zamandı senin onu yaz bana özelden:34:

:10:
ıslatma başlasın,

Eki Görüntüle 433068

bende yemekteyim kızlar gelince devam:8:
herkese afiyet bal şeker olsun:56::56::56:

canım çok incesin çok teşekkür ederim :16:yazıyorum özelden canım

ben de tam bunu soracaktım yaa,kızlar benım düğün geldi çattı cilt bakımı yaptırmak istiyorum ama daha önce hıc yaptırmadım kendım ugrasırdım hep,ama bu özel gün özel olsun dedım,su fırsatlardaki cilt bakımları nasıldır acaba yaa merak edıyorum bı fırsat buldum 29 TLye 1 saat temizleme,siyah nokta tem.ozon buharı,yuz liftingi,masaj,kremle nemlendirme gibi setler vardı nasıldır acaba bılenınız varmı ya da gıdenınız?:26::26::26:

canım bende hiç yaptırmadım evde kendi kendime peeling yapıyorum yaptığım özel bişey yok dışarda yaptırmayada çekiniyorum açıkcası cildim çok hassas çünkü çok iyi araştır canım eğer yaptıracaksan

Back