• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kızlar annem aradı şimdi
Büyük bi teyzem var onunla konuşmuşlar
İleri geri konuşmuş teyzem canım sıkıldı
Nişana çağırmışız neden onun eşi kesmemiş yüzükleri
Evlencez 2 ay sonra ey mübarek 10 aydır nişanlıyım
Bu benim seçimim istediğime kestiririm
Daha önce teyzemle enişten ayrılıp geri birleştler bende uğursuzluktur dedim kestirmedim
Yıllardır tanıdığımız biri var çok mutlulular 23 yıldır evlile :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Onlara kestirdik
Yok teyzem ve eşi o insanları şakşaklamaya mı gelmişler
Yok eniştem bilmem nerelere yüzük törenine gidiyorlarmış
nişanlandığımdan beri aynı muhabbet
Anneme yok işte eniştesi Masatakvimine bu yüzden bilezik takmıcak demiş
annemde abla senden bilezik isteyen mi var demiş
Üstünden bir yıl geçti küçük insanlar küçük şeylere takar demiş
Şimdi arıcam teyzemi düğüne gelme dicem!!!!

Tatlım teyzen bence azıcık tırlatmış...bu yüzden bilezik takmayacaksa takmasın...hay yarabbim yaa adamı deli ediyorlar yani he..yüzük kim takmış ne önemi varrr...bizdede yüzüğü erkek tarafı takar keser yaniii. sen hiç karışma kuzum annen cevabını vermiş zaten :47::47:

Tatlım teyzen bence azıcık tırlatmış...bu yüzden bilezik takmayacaksa takmasın...hay yarabbim yaa adamı deli ediyorlar yani he..yüzük kim takmış ne önemi varrr...bizdede yüzüğü erkek tarafı takar keser yaniii. sen hiç karışma kuzum annen cevabını vermiş zaten :47::47:

Yani sanane ben kime istersem taktırırım ayrıca 1 yıl olcak nerdeyse hala mı sindiremedin be kadınnn!!!
Zaten sevmiyordum iyice soğudum ya

kızlar günaydın nikahım için son 1 günüm kaldı benmkinin kandırdım ben kendi soyadımda olacak die şaka yaptım sabah sabah çileden çıkardımmmmm herifiii sonra dedim saka saka aman senin soyadın olsun bide bunla kavga edemem dedimmmm :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Günaydin kizlar.

Kuzenim de 40 mum cok olur demisti.
Ama benim 4 tane kiz yegenim var 5 ablam var annem ve ben etti mi 11.
Yakin kuzenlere 3-5 tane hatira olarak veririm diye düsündüm.

Yine de cok mu dersiniz?

30 tane mi aldsam sadece?
Ona göre bugün ablama haber verip siparisi degistirmem lazim.

Seker insaAllah kina gecen ve dügünün hayalinde ki gibi gecer.
Ömür boyu mutluluklar dilerim.

Darisi basimiza :)

Canım kayınvalidem 10 tane siperiş verdi...bende 5 tane vericem 15 tane yeterde artar bile..fazlası olursa normal mum tutsunlar yani..zaten bir sürü masraf var bunlarda tutuyor para..40 çok fazla bence 30 da fazla 20 yeter canım..

Canım kayınvalidem 10 tane siperiş verdi...bende 5 tane vericem 15 tane yeterde artar bile..fazlası olursa normal mum tutsunlar yani..zaten bir sürü masraf var bunlarda tutuyor para..40 çok fazla bence 30 da fazla 20 yeter canım..

Bende 30 tane aldım
herkese 2 tane vercem çok değil yaa 30
Herkesin tek eline mi verceksin_?

O zaman ben en iyisi ablama hemen haber vereyim.
Haklisin az gelirse de normal mum alsinlar.
Zaten o mumlarin fiyati 2TL den hesaplandi.

Tesekkür ederim kizlar iyi ki söyledim burda :))

Yani sanane ben kime istersem taktırırım ayrıca 1 yıl olcak nerdeyse hala mı sindiremedin be kadınnn!!!
Zaten sevmiyordum iyice soğudum ya

Bizde babamla tartışıtık geçen gün...nikah şahidim halamın eşi olacakmış..bende hauır olmayacak dedim...ben bir arkadaşım olsun istiyorum ama bizde adet büyükler olurmuş...hay yarabbim ya annemde babamdan tarafı oldu..bende 2 şahit yaparım o zaman dedim :47::47:
niye bu kadar takıntı yapıyorlar anlamıyorum...kime istersek ona taktırırız, kime istersek ona kestiririz..insanlar bir garip :47::47:

Ben çok sık görmüyorum belki yılda 1 anca görcem
Telefonda da hafta da bir belki konuşuyoruz
Evet senle benzeyen noktalar var
Benimde hep annem söylenir mesela şöyle dünürümle iki laf edemiyorum diye çünkü uymuyorlar birbirlerine

Kızlar annem aradı şimdi
Daha önce teyzemle enişten ayrılıp geri birleştler bende uğursuzluktur dedim kestirmedim
Yıllardır tanıdığımız biri var çok mutlulular 23 yıldır evlile :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Onlara kestirdik

aman teyzene bak yaaaa,öyle şey mi denir sanki 7 kat el gibi. sonuçta bu senin isteğin kim keserse kese yüzükleri. yüzükleri kesmeye değilde ablasına yeğenine yardım etmeye o insanları ağırlamaya geldiyse nolmuş yani, bilezikte bu saatten sonra takmasın zaten lafını ediyor.

boşver kuzum sen hiç takma sen çağır yine isterse de gelmesinler takmasınlar bilezik
:41:

Bende 30 tane aldım
herkese 2 tane vercem çok değil yaa 30
Herkesin tek eline mi verceksin_?

Tatlım bizde hep tel ele verilir zaten..karşılıklı durdukları için sağ yada sol ellerine alınca karşılıklı ikili görünüyor...anlatamadım ama :9::9: diğer ellerinede bileklik yaptırdım tatlım..bir ellerinde mum, diğer bileğinde bileklik olacak :16::16:

Bizde tek elde oluyor.
Ben sadece ablamlara bileklik aldim.
Kendime aldigim incili bilekligin aynisini aldim.

şu zamana kadar ıslatılanlar;

Eki Görüntüle 425605 Eki Görüntüle 425606 Eki Görüntüle 425607 Eki Görüntüle 425608 Eki Görüntüle 425609

ESMERSİRİNE ---------------------EVLENDİ :123:
23 Nisan 2012

trianka -------------------------EVLENDİ :123:
05 Mayıs 2012

good_heart -------------------EVLENDİ :123:
06 Mayıs 2012

emyay_8990 ---------------EVLENDİ :123:
12 Mayıs 2012

duckling -----------------------EVLENDİ :123:
12 Mayıs 2012

HayatımM ----------------------EVLENDİ :123:
19 Mayıs 2012

Pink_love
31 Mayıs 2012

SehKer
2 Haziran 2012

WeWonTheLove
10 Haziran 2012

lovelylady
22 Haziran 2012

bal_bocegi
23 Haziran 2012

my_everything
23 Haziran 2012

egumus
23 Haziran 2012

ebrummM
23 Haziran 2012

kalplerasi
29 Haziran 2012

cgdm16
30 Haziran 2012

eylul.
30 Haziran 2012

miska
7 Temmuz 2012

citl
7 Temmuz 2012

SssMmm
7 Temmuz 2012

GeLiNiM
8 Temmuz 2012

pakizee
14 Temmuz 2012

yclozl
16 Temmuz 2012

prenses_84
21 Ağustos 2012

butterfly_01
25 Ağustos 2012

masatakvimi
26 Ağustos 2012

elfmmmm
30 Ağustos 2012

turkuaz5538
7 Eylül 2012

yenidendogdum
8 Eylül 2012

bunlardagecer1907
09 Eylül 2012

isyan123
09 Eylül 2012

:8::8::8::8::8::8:ıslanacaklar:8::8::8::8::8::8:

kardelen3434
27 Eylül 2012

karamel0741
30 Eylül 2012

mimare
14 Ekim 2012

Troubledoll357357
28 Ekim 2012

unuttuklarım varsa özelden yazın bana tarihleri
:34:

Bizde babamla tartışıtık geçen gün...nikah şahidim halamın eşi olacakmış..bende hauır olmayacak dedim...ben bir arkadaşım olsun istiyorum ama bizde adet büyükler olurmuş...hay yarabbim ya annemde babamdan tarafı oldu..bende 2 şahit yaparım o zaman dedim :47::47:
niye bu kadar takıntı yapıyorlar anlamıyorum...kime istersek ona taktırırız, kime istersek ona kestiririz..insanlar bir garip :47::47:

Nikah şahidim benim en yakın arkadaşım nişanlımında en yakın arkadaşı
Eskiden gelme adetler canım yaa
Sende iki şahit yaparsın

aman teyzene bak yaaaa,öyle şey mi denir sanki 7 kat el gibi. sonuçta bu senin isteğin kim keserse kese yüzükleri. yüzükleri kesmeye değilde ablasına yeğenine yardım etmeye o insanları ağırlamaya geldiyse nolmuş yani, bilezikte bu saatten sonra takmasın zaten lafını ediyor.

boşver kuzum sen hiç takma sen çağır yine isterse de gelmesinler takmasınlar bilezik
:41:

Annemde öyle demiş abla çekiştirdiğin yiğenin
Ben senin kızların evlendiğinde böyle mi yaptım demiş
Hepinizin kızına oğluna koştum ne eksikse aldım elde yapılcakları yaptım
Yemeğine kadar temizliğine kadar yaptım kimse daha kapımı çalıp kızınında birşeyi eksik mi demediniz demiş
İşte siz çalışıyorsunuz akşam rahatsız etmeyelim diyoruz
Hem Masatakvimi zaten istemez bizim karışmamızı demiş
Sanki teklif ettide hayır dedik
Annemde saolun biz hallettik lafın gelişi bile sormadınız demiş filan
Takmasın zaten bilezik beklentim yok ki kimseden
Kayınvalidemler hariç

Tatlım bizde hep tel ele verilir zaten..karşılıklı durdukları için sağ yada sol ellerine alınca karşılıklı ikili görünüyor...anlatamadım ama :9::9: diğer ellerinede bileklik yaptırdım tatlım..bir ellerinde mum, diğer bileğinde bileklik olacak :16::16:

Bende tef aldım zil aldım
bileklik aldım ama en yakın 2 kişiye nedimelerime diyebiliriz
Anladın anlatmak istediğini canım..

Nikah şahidim benim en yakın arkadaşım nişanlımında en yakın arkadaşı
Eskiden gelme adetler canım yaa
Sende iki şahit yaparsın

Annemde öyle demiş abla çekiştirdiğin yiğenin
Ben senin kızların evlendiğinde böyle mi yaptım demiş
Hepinizin kızına oğluna koştum ne eksikse aldım elde yapılcakları yaptım
Yemeğine kadar temizliğine kadar yaptım kimse daha kapımı çalıp kızınında birşeyi eksik mi demediniz demiş
İşte siz çalışıyorsunuz akşam rahatsız etmeyelim diyoruz
Hem Masatakvimi zaten istemez bizim karışmamızı demiş
Sanki teklif ettide hayır dedik
Annemde saolun biz hallettik lafın gelişi bile sormadınız demiş filan
Takmasın zaten bilezik beklentim yok ki kimseden
Kayınvalidemler hariç

Bende tef aldım zil aldım
bileklik aldım ama en yakın 2 kişiye nedimelerime diyebiliriz
Anladın anlatmak istediğini canım..

Bende zil istiyorum aslında 5 tane falan..kına yakılırken kızlar şakırdatsınlar :46::46:

aşkolsun yani kızlar günaydın nasılsınız dedim hiç biriniz ne gördünüz ne cevap verdiniz ben şimdi küsmeyeyimde napiyim:19::19::19:

:))

Hos geldin hayirli olsun insaAlalh 3 haftan kalmis.
Sen evlendigin gün ben daha yeni türkiyeye gelmis olucam.

Günaydın şekerlerimmmmm iyi dilekleriniz icin hepinize teşekkür ederim :16:
Birazdan kuaföre gidicem şimdilik heyecan yok bende tam anlayamıyorum daha sanırım :9:
Sabah babamin yanına gittim sarıldım uyurken boğazıma bı Sey dolandı cok kötü oldum gözümden yaslar akmaya başladı babam sim sıkı sarılinca hiç dayanamadım zaten cok kötü oldum babasına asık olan ben nasıl dayancam bilmiyorum annemle mümkün olduğunca Goz göze gelmiyorum çünkü ikimizde dayanıcaz biliyoruz Abimde bitirdi zaten beni Ayy cok zor Yaaa ağlicam yine :25:
Yarın bol bol kina resimlerimi koyca vaktim olur sanırım :1:
Herkese mutlu günler :21:

günaydın kızlarrr nasılsınız?

SON : 22 Gün :52::52::52:
canım hoşgeldin bizde 100 den düştük onu kutluyoruz bu gün:16: birde sehkerin kınasını yapıyoruz:16:

ben sana öğretiyim kuzum payduşka yı çokkkk severimmmm :32::32::32::32::32::32::32::32:

ohhhh ohhhhh, öğret valla kıss:10:

kızlar günaydın nikahım için son 1 günüm kaldı benmkinin kandırdım ben kendi soyadımda olacak die şaka yaptım sabah sabah çileden çıkardımmmmm herifiii sonra dedim saka saka aman senin soyadın olsun bide bunla kavga edemem dedimmmm :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

canım hayırlı olsun,:16:

aaaa babanda kötü yapmış ama kim olacaksa olacak nie karışırsın ki dimi. illa büyükler nie olsun ki, o eskilerde kaldı artık sen de dedğin gibi 2 şahit yaparsın kuzum:34:

Ben çok sık görmüyorum belki yılda 1 anca görcem
Telefonda da hafta da bir belki konuşuyoruz
Evet senle benzeyen noktalar var
Benimde hep annem söylenir mesela şöyle dünürümle iki laf edemiyorum diye çünkü uymuyorlar birbirlerine

Kızlar annem aradı şimdi
Onlara kestirdik

yuh yaa maşallh teyzene yaa aynısından bende de var,ben sildim teyze olayını artık kuzum takma kafana art nıyetlı gelecekse de gelmesin düğününe boşver..
benim teyzem memlekette yasıyo bız onun 2 oglunun düğününde tabırı caızse amele gibi iş yaptık kaç gün evvelinden yardıma gıttık ama teyzem hanım kendi düğünleri bitti şimdi önce anneme bilzeiği yollarım demiş,annem sakın yollama aynı arabayla gerı gonderırım ben sana oylemı yaptım abla demıstı,şimdi belki ablalık yaparda gelir diye kandıl de aradı annem,kendısı hayatta telefonu alıpta aramaz annemı asla,buna ragmen anneme arayıp sormuyosun dıye cıkıstı,annem sen aradınmı abla ben sızın dugunlerınızde cocuklarımla kostum deyınce sınırledı hanım agzımı actırma felan demıs baktım annem aglamaklı oluyo kapat anne o telefonu hemen kım oluyoda hala sana bagırıyo deyıp şak diye suratına kapattım telefonu,teyzem felan yok benim artık insan gibi bi kez olsun aramayıp sormadı annemı bide ağlattı üsteelik,lazım değil oyle teyze

Back